Η Λίβερπουλ προσέγγισε τον Αντσελότι

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 14:51
UPD:14:53
REUTERS/Paul Hanna

O Αντσελότι (φωτ. αρχείου), μετά από δύο σεζόν στη Ρεάλ, ξεκουράζεται περνώντας τον καιρό του ανάμεσα στην Ιταλία και το Βανκούβερ.

A- A A+

Επιστρέφει στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ ο Κάρλο Αντσελότι; Αρκετά πιθανό, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωσή του.

Οι "κόκκινοι" δεν πείθουν ούτε στο φετινό ξεκίνημά τους κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την τεχνική ηγεσία του μεγάλου συλλόγου και το μέλλον του Μπρένταν Ρότζερς σε αυτή.

Σύμφωνα με την "Daily Mail", οι πρώτες προσεγγίσεις μεταξύ της διοίκησης και του πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη γίνει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα το συγκεκριμένο.

Ύστερα από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ είναι μόλις 13η με οκτώ βαθμούς, επτά πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Εν τω μεταξύ ο Αντσελότι, μετά από δύο σεζόν στη Ρεάλ, ξεκουράζεται περνώντας τον καιρό του ανάμεσα στην Ιταλία και το Βανκούβερ.

Ο διάσημος τεχνικός έχει εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ, αφού την περίοδο 2009-2011 έκανε πρωταθλητισμό με την Τσέλσι, φτάνοντας μάλιστα στο νταμπλ με τους "μπλε" το 2010.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις