Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Επισκέψεις κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ σε νοσοκομεία, ιδρύματα πρόνοιας
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2005 11:56
A- A A+

Υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου συνεδριάζει σημερα το απόγευμα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί στη Χαριλάου Τρικούπη, με τον πρέσβη της Παλαιστίνης, Μαρουάν Αμπντουλχαμίντ.

Εν τω μεταξύ, σήμερα και αύριο, κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθούν όλα τα νοσοκομεία της χώρας, Κέντρα Υγείας, πολυιατρεία του ΙΚΑ και προνοιακά ιδρύματα για να καταγράψουν την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Υγείας, με βάση έναν αναλυτικό κατάλογο θεμάτων που παρακολουθεί ο αρμόδιος τομέας Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας του ΠΑΣΟΚ.

Επικεφαλής των κλιμακίων θα είναι οι βουλευτές του Κινήματος και στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου, των Περιφερειακών και Νομαρχιακών Επιτροπών.

Το διήμερο θα κορυφωθεί με συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την Τρίτη το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όπου και θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από τις επισκέψεις των κλιμακίων.

Εκατοντάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα κινητοποιούνται για την πραγματοποίηση του διημέρου αυτού. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα συντελέσει στην τεκμηρίωση του νέου προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για την Υγεία που ήδη έχει συζητηθεί σε περιφερειακές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες στο Ηράκλειο, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη. Αυτές οι προγραμματικές συναντήσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις περιφέρειες και θα κορυφωθούν με την Εθνική Συνδιάσκεψη για την Υγεία στην αρχή του επόμενου έτους. ΄

Εξάλλου, σε συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής», ο κ. Παπανδρέου κάνει λόγο για «ένα νέο ΠΑΣΟΚ που αναδύεται», «για μια νέα νίκη» και πρόσθεσε ότι «κάθε μέρα που περνά η φωνή μας είναι πιο καθαρή και πιο δυνατή».

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, οι οποίες, όπως ανέφερε, «δείχνουν την κυβερνητική φθορά», δήλωσε ότι αυτό «είναι μόνο η αρχή για την πρόοδο της χώρας και όλων των ελλήνων πολιτών», και πρόσθεσε ότι ο ίδιος κοιτάζει «πάντα μπροστά», επαναλαμβάνοντας τη δήλωση που είχε κάνει μετά την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Σημίτη.

Ο κ. Παπανδρέου θεωρεί ότι η ανάκαμψη του κόμματός του δεν οφείλεται μόνο στις «κορυφαίες παρεμβάσεις που αλλάζουν το κλίμα», αλλά και στις προσπάθειες όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ «που έχουν στρατευτεί να ενημερώσουν τους πολίτες για τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής και πρωτίστως για τη νέα εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης που διαμορφώνει το ΠΑΣΟΚ, καλώντας τους πολίτες να καταθέσουν την άποψή τους».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή