Στα 6 tablets, το ένα δώρο στα 249 δολάρια από την Amazon

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 16:05
UPD:16:06
REUTERS/BECK DIEFENBACH
A- A A+

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση όσον αφορά στο νέο της tablet, Fire, προέβη η Amazon, η οποία ανακοίνωσε πως το κόστος της νέας της συσκευής είναι μόλις 49,99 δολάρια- και μάλιστα, εάν ο χρήστης, μπορεί να εκμεταλλευτεί την ειδική «six-pack» προσφορά, αγοράζοντας 6 συσκευές, στα 249 δολάρια, δηλαδή παίρνοντας τη μία δώρο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Mashable, είναι ήδη δυνατές οι προπαραγγελίες για τη νέα, πάμφθηνη συσκευή, η διάθεση της οποίας αρχίζει στις 30 Σεπτεμβρίόυ. Ο προσανατολισμός της είναι προς την κατεύθυνση της ψυχαγωγίας, και συνοδεύεται από την εφαρμογή Underground, που παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε παιχνίδια και in-app αγορές, με παρουσία διαφημίσεων.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σε αυτή την τιμή δεν μπορεί να περιμένει κανείς πραγματικά high-end τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά επ'ουδενί είναι αμελητέα, καθώς το Fire διαθέτει 1,3 Ghz quad core επεξεργαστή, μνήμη 1 GB RAM και 8 GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο στα 128. Η οθόνη είναι των 7 ιντσών, με ανάλυση 1024x600. Το λειτουργικό είναι το Amazon Fire OS 5, μία τροποποιημένη έκδοση του Android Lollipop.

Όπως υπογραμμίζεται σε σχετικό δημοσίευμα του Gizmodo, ο βασικός ανταγωνισμός της συσκευής δεν είναι τα high-end tablets άλλων μεγάλων εταιρειών, αλλά τα «ανώνυμα», φθηνά αλλά καθόλου αξιόπιστα tablets «του σωρού», και ως εκ τούτου- ειδικά από τη στιγμή που η τιμή του βρίσκεται στα 50 δολάρια πριν καν βγει σε προσφορά- αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία- ειδικά δεδομένων των τεχνικών χαρακτηριστικών του, που είναι καλά για την τιμή του.

Επίσης, η Amazon παρουσίασε και το Fire Kids Edition, αλλά και τα νέα της tablets- «ναυαρχίδες», τα Fire HD8 και Fire HD10, με οθόνες των 8 και 10,1 ιντσών αντίστοιχα, καθώς και το νέο Fire TV.

Προτεινόμενα για εσάς