Europa League: "Κόλλησε" ο ΠΑΟΚ (0-0) στο Μπακού με την Καμπάλα

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 22:00
UPD:22:25
A- A A+

Η Καμπάλα αποδείχθηκε καλή και οργανωμένη ομάδα, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μείνει στο 0-0 απέναντί της, στην πρεμιέρα των αγώνων του "Δικέφαλου" στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Αζέροι απέδειξαν με την εμφάνισή τους ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στον προηγούμενο γύρο (πλέι οφ) της διοργάνωσης. Καλή και οργανωμένη ομάδα, η Καμπάλα προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και έγινε αρκετά επικίνδυνη με την είσοδο του Φακούντο Περέιρα, που αγωνίζεται σε αυτή ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και στο 6ο λεπτό ο Πέλκας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν μόνος απέναντι στην εστία δεν βρήκε την μπάλα καλά με το κεφάλι στη σέντρα του Κίτσιου, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο 10΄ με το σουτ του Ρικαρντίνιο, στο οποίο ο Όλσεν αντέδρασε θετικά και απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 19΄ ο Στάνκοβιτς πρόλαβε να κάνει σωτήριο τάκλιν στον Μακ τη στιγμή που ετοιμαζόταν να σουτάρει απέναντι στον Μπεζοντόζνι, ο οποίος στη συνέχεια της φάσης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Ροντρίγκες, στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αζέροι βελτίωσαν την απόδοσή τους και στο 52΄ ο Ζένιοφ αστόχησε στην κοντινή προβολή που επιχείρησε. Ο Αθανασιάδης δεν ήταν απόψε στη βραδιά του και ο Τούντορ πέρασε στο παιχνίδι τον Μπερμπάτοφ στο 59΄, αλλά ούτε από τον Βούλγαρο άσο πήρε σπουδαία πράγματα.

Στο 61΄ ο Μακ ανάγκασε σε νέα απόκρουση τον Μπεζοντόζνι, αλλά από εκεί και ύστερα η Καμπάλα κυριάρχησε και έχασε μεγάλες ευκαιρίες. Στο 67΄ο Όλσεν έκανε σπουδαία διπλή απόκρουση και αποσόβησε το παραλίγο αυτογκόλ του Κόστα, στο 72΄ ο Σουηδός επενέβη σε σουτ του Γκάι, ενώ στο 77΄ η προσπάθεια του Περέιρα κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΠΑΟΚ. 

Συγκινήσεις υπήρξαν και στο φινάλε του αγώνα, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και ύστερα από κόρνερ του Ζένιοφ η κεφαλιά του Αντόνοφ έφυγε μόλις άουτ, ενώ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο τερματοφύλακας είπε και πάλι "όχι" στον Μακ, που έχασε την ευκαιρία να χαρίσει το "διπλό" στην ομάδα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις