Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τη συνεργασία με την εταιρεία Stoiximan

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 16:15
UPD:16:20
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τη στοιχηματική εταιρεία Stoiximan για ακόμη ένα χρόνο ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

«Είναι μια πολύ σημαντική συνεργασία, με μια εταιρεία που αποδεδειγμένα στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας, ως αθλητές, θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να κατακτήσουμε τίτλους, να κάνουμε τη συνεργασία ακόμα πιο ισχυρή, να ενισχύσουμε το ήδη λαμπρό brand name του Παναθηναϊκού και να αισθανόμαστε τη χαρά του κόσμου μας» δήλωσε ο διεθνής γκαρντ των "πράσινων" Νίκος Παππάς, που εκπροσώπησε τους συναθλητές του. 

Εκ μέρους της διοίκησης παρέστη ο διευθύνων σύμβουλος Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Για εμάς ήταν μια εύκολη απόφαση με δεδομένο ότι η περσινή συνεργασία μας στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία (...) Η συνεργασία μας με την εταιρεία Stoiximan.gr χαρακτηρίζεται ως σχέση υπευθυνότητας. Άλλωστε στηρίζουμε την προσπάθεια της εταιρείας, που επενδύει σημαντικά στο μπάσκετ και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, για υπεύθυνο στοιχηματισμό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις