Λύθηκε το πρόβλημα στέγασης του ΟΑΕΕ στον Πύργο Ηλείας

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 13:27
UPD:13:31
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα στέγασης των υπηρεσιών του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) στον Πύργο Ηλείας, δόθηκε σήμερα, μετά από στενή συνεργασία των διοικήσεων του ΟΑΕΔ και του ΟΑΕΕ κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η μεταστέγαση των γραφείων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών σε κτήριο του ΟΑΕΔ, εντός του οικισμού «ΠΥΡΓΟΣ V».

Μέχρι πρότινος, τα γραφεία εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του στον Πύργο Ηλείας βρίσκονταν στον 4ο όροφο πολυκατοικίας (στην οδό Πατρών 12 – 14) και λειτουργούσαν με μεγάλα προβλήματα λόγω της μη λειτουργίας ανελκυστήρα. Το πρόβλημα αυτό είχε γίνει γνωστό στην Διοίκηση του ΟΑΕΕ κατά την πρώτη επίσκεψη του κ. Πετρόπουλου στην περιοχή, τον περασμένο Απρίλιο.

Έκτοτε ξεκίνησε σειρά επαφών με τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ ούτως ώστε η υπηρεσία του ΟΑΕΕ στον Πύργο Ηλείας να μεταστεγαστεί σε κτήριο του ΟΑΕΔ (πρ. ΟΕΚ) εντός του οικισμού «ΠΥΡΓΟΣ V» (Πατρών 172 – 174).

Οι διοικήσεις τους συμφώνησαν στην παραχώρηση χώρου από κτήριο του οικισμού αυτού στον ΟΑΕΕ με χρησιδάνειο για 10 χρόνια και με δυνατότητα περαιτέρω χρονικής παράτασης. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών προχώρησαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες (μεταφορά αρχείου και εξοπλισμού, διαμόρφωση και καλλωπισμός εσωτερικού και περιβάλλοντος χώρου).

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι υπεγράφη το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής ανάμεσα στην Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη και τον Διοικητή του ΟΑΕΕ Αναστάσιο Πετρόπουλο και πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων της λειτουργίας των γραφείων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών εντός του οικισμού «ΠΥΡΓΟΣ V», παρουσία τοπικών βουλευτών, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής και των κοινωνικών εταίρων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή