Για προσπάθεια σπίλωσής του κάνει λόγο ο Αλ. Φλαμπουράρης

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 11:54
UPD:13:43
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

A- A A+

Για προσπάθεια σπίλωσης τόσο του ίδιου, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο Αλ. Φλαμπουράρης σε πρωινές τηλεοπτικές του δηλώσεις σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με αφορμή δημοσίευμα για την εταιρεία «Διάτμηση» και την ανάληψη έργου ύψους 3,9 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Φλαμπουράρης διευκρίνισε ότι δεν είναι πλέον μετοχος της εταιρείας και ότι δεν εισπράττει ως εκ τούτου μερίσματα από αυτή. «Ήμουν μέτοχος μέχρι τις 26 Ιανουαρίου», εξήγησε προσθέτοντας ότι οι μετοχές του έχουν μεταβιβαστεί.

«Πενήντα χρόνια στην Αριστερά ανιδιοτελώς όπως γνωρίζουν όλοι, 40 χρόνια στο επάγγελμα, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό και βγαίνει το Πρώτο Θέμα με στοιχεία του 2011 και 2012 προσπαθεί να αποδείξει ότι εγώ είμαι μέτοχος στην εταιρεία Διάτμηση που ήμουν μέτοχος το 2012 και το 2013 και το 2014, γιατί ήταν η δουλειά μου, από αυτή ζούσα. Εγώ την είχα ιδρύσει το 2002», είπε ο κ. Φλαμπουράρης στο Mega.

Όπως σημείωσε στον ίδιο σταθμό, όταν του ανακοινώθηκε τον Γενάρη η υπουργοποίησή του προχώρησε άμεσα στις παρακάτω ενέργειες: «Έδωσα εντολή να φύγω από το Δ.Σ. της εταιρείας, να πάει να κατατεθεί το πτυχίο ΜΕΚ, είναι το πτυχίο του εργολάβου στο ΥΠΕΧΩΔΕ, τρίτον μεταβίβασα το μετοχολόγιο, έκλεισα το επάγγελμα του ιδιώτη μηχανικού, τακτοποίησα εκκρεμότητες με ΙΚΑ, ΤΣΜΕΔΕ και υπέβαλα τα χαρτιά για την συνταξιοδότησή μου».

Με δηλώσεις του στη συνέχεια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» υποστήριξε ότι η επίμαχη σύμβαση είναι ύψους 1,5 εκατ. «Αν δείτε τα χαρτιά της η εταιρεία όχι μόνο δεν πήρε, παρότι το έργο έχει αρκετά προχωρήσει από ό,τι λέει, αλλά ούτε την δικαιούμενη προκαταβολή 10% που σε αυτά τα έργα υπάρχει δεν δώσανε. Ούτε τους λογαριασμούς που έχουν καταθέσει τους πληρώσανε. Δηλαδή η εταιρεία δεν έχει πάρει ούτε μια δραχμή», ανέφερε για να προσθέσει ότι λόγω του ιδίου όχι μόνο δεν διευκολύνθηκε η εταιρεία, αλλά έχασε κιόλας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή