Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αναστασίου με τους αρχηγούς

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 14:33
UPD:14:43
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Η ήττα από τον Πανιώνιο και οι συνακόλουθοι "τριγμοί" που ακολούθησαν θορύβησαν τους πάντες στον Παναθηναϊκό. Μετά τη σύσκεψη κορυφής στην ΠΑΕ και τον "εξάψαλμο" του τεχνικού διευθυντή, Λεωνίδα Βόκολου, στους ποδοσφαιριστές, σήμερα ήταν η σειρά του Γιάννη Αναστασίου να αναλάβει... δράση.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" είχε συνομιλία και με τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, καθώς κάλεσε τους Ζέκα, Κοτσόλη, Λαγό και Μπεργκ στο γραφείο του για να συζητήσουν και να καταθέσουν τη θέση και την άποψή τους ως προς το τι φταίει και οι "πράσινοι" εμφανίζουν τέτοια εικόνα.

Κοινή συνισταμένη και των πέντε ανδρών ήταν η παραδοχή ότι οι παίκτες πρέπει και οφείλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να αλλάξει η κακή εικόνα που εμφανίζει έως τώρα ο Παναθηναϊκός, ορίζοντας ως σημείο εκκίνησης το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. 

Να σημειωθεί ότι στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου βρέθηκε επίσης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος παρακολούθησε όλη την προπόνηση για να στείλει το μήνυμα πως είναι κοντά στην ομάδα και της συμπαρίσταται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όμως αποχώρησε χωρίς να μιλήσει ούτε σε παίκτες ούτε σε κανένα από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις