Champions League: Με Μανιάτη εναντίον της Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 14:25
UPD:14:38
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο διεθνής μέσος (αριστ.)  προπονήθηκε και σήμερα σε εντατικό ρυθμό, προς μεγάλη χαρά του Σίλβα που είχε απελπιστεί για τις θέσεις στους αμυντικούς μέσους με την απουσία του τιμωρημένου Μιλιβόγεβιτς αλλά και την αγωνιστική ανετοιμότητα του Μπουχαλάκη.

A- A A+

Ο Γιάννης Μανιάτης κέρδισε τη μάχη με το χρόνο και ο προπονητής του στον Ολυμπιακό, Μάρκο Σίλβα, του έδωσε μια θέση στην αποστολή της ομάδας, που κάνει αύριο πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Μπάγερν, στο Φάληρο.

Ο διεθνής μέσος προπονήθηκε και σήμερα σε εντατικό ρυθμό, προς μεγάλη χαρά του Σίλβα που είχε απελπιστεί για τις θέσεις στους αμυντικούς μέσους με την απουσία του τιμωρημένου Μιλιβόγεβιτς αλλά και την αγωνιστική ανετοιμότητα του Μπουχαλάκη, ο οποίος τελικά αποκλείστηκε, αφού δεν προπονήθηκε σήμερα.

Η επιστροφή του Μανιάτη, όμως, καθώς και η παρουσία του Κασάμι, ο οποίος είχε πέρυσι πολύ καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση δίνουν λύσεις στον Πορτογάλο τεχνικό, σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μία από τις πιο δύσκολες ομάδες του πλανήτη.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριλήφθηκαν οι, Ρομπέρτο, Καπίνο, Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Πάρντο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις