Τζόνι Ντεπ: Πρεμιέρα του «Black Mass» στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 13:47
UPD:14:16
A- A A+

Ο Τζόνι Ντεπ με την σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, παραβρέθηκαν στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο στην πρεμιέρα της ταινίας «Black Mass», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός ηθοποιός.

Στην ταινία, ο 52χρονος σταρ ερμηνεύει τον Τζέιμς Γουάιτι Μπάλγκερ, έναν από τους διαβόητους εγκληματίες της Βοστώνης, που κατηγορήθηκε για 48 υποθέσεις, 19 εκ των οποίων εξιχνιάστηκαν ως άγρια φονικά. Η υπόθεση βασίζεται στο βιβλίο «Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob», των Ντικ Λερ και Τζέραρντ Ο'Νιλ.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Γουάιτι, ο οποίος αν και αδελφός γερουσιαστή, ήταν ένας από τους πιο βίους εγκληματίες στην ιστορία της Νότιας Βοστώνης. Όταν μια οικογένεια μαφιόζων αρχίζει να εισβάλει στην δικιά του περιοχή, ο περιβόητος κακοποιός γίνεται πληροφοριοδότης του FBI για να την εξολοθρεύσει.

Σκηνοθέτης του «Black Mass» είναι ο Σκοτ Κούπερ, που έχει στο αξιόλογο βιογραφικό του το οσκαρικό «Crazy Heart» και το «Σκουριασμένη Πόλη». Το μαφιόζικο δράμα πέρα από τον Τζόνι Ντεπ έχει στο καστ του, τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ντακότα Τζόνσον, Κέβιν Μπέικον και Τζόελ Έγκερτον.

«Μπορούσε να είναι γοητευτικός. Μπορούσε να είναι αμείλικτος. Ήταν σαν μία κόμπρα, που ποτέ δεν ήξερες προς τα πού θα χτυπήσει», δήλωσε ο Κούπερ  για τον χαρακτήρα του Μπάλγκερ, ενώ για  τον Τζόνι Ντεπ ο 45χρονος σκηνοθέτης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «τα μέλη του συνεργείου αναρίγησαν όταν είδαν την ομοιότητά του με τον διαβόητο εγκληματία... Κάποιοι από αυτούς δεν μπορούσαν καν να τον κοιτάξουν».

Ο Τζέιμς Γουάιτι Μπάλγκερ βρίσκεται ακόμα έγκλειστος σε φυλακή της Αμερικής, ενώ αποτέλεσε έναν από τους δέκα πιο επικίνδυνους καταζητούμενους κακοποιούς της περασμένης δεκαετίας.

naftemporiki.gr


 

Προτεινόμενα για εσάς