Κάτω Αχαΐα: Για προσωπικές διαφορές η δολοφονία του 17χρονου από 15χρονο

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 11:28
UPD:11:29
EUROKINISSI

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η αστυνομία τη δολοφονία του 17χρονου από 15χρονο στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στην Κάτω Αχαΐα.

Το απόγευμα της Κυριακής ο 15χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του 17χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στη θωρακική και κοιλιακή χώρα. Το θύμα διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και μετά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα πριν από το περιστατικό, οι δύο ανήλικοι είχαν διαπληκτιστεί. Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού το θύμα προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 15χρονο, ο οποίος στη συνέχεια έφυγε, πήρε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του και με το αυτοκίνητο του θείου του επέστρεψε στο σχολικό συγκρότημα και πυροβόλησε κατά του 17χρονου.  

Η 42χρονη μητέρα του 15χρονου συνελήφθη για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνται ο 42χρονος πατέρας του και ο 39χρονος θείος του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και πλημμελούς φύλαξης και κατοχής, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, κυνηγετικού όπλου.

Ο 15χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, καθώς και η μητέρα του θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Μετά τον θάνατο του 17χρονου το ΑΤ Κάτω Αχαΐας έχει ενισχυθεί με αστυνομικούς από την Πάτρα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή