Κριτική Αλαβάνου στην κυβέρνηση για την Ολυμπιακή

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2005 17:16
A- A A+

Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τις αποφάσεις για την Ολυμπιακή ασκεί με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος.

«Δεν είναι άγονος μόνο ο πέμπτος διαγωνισμός που έκανε η κυβέρνηση της Ν.Δ. μετά τους άγονους διαγωνισμούς που είχαν γίνει επί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, είναι άγονη η πολιτική του ξεπουλήματος και της ιδιωτικοποίησης της Ο.Α. που με συνέπεια εφάρμοσαν την τελευταία δεκαετία όλες οι κυβερνήσεις. Δυστυχώς και σήμερα η κυβέρνηση κινείται στην ιδιωτικοποίηση με άλλα μέσα, χωρίς διαγωνισμό», αναφέρει ο κ. Αλαβάνος.

Ο ΣΥΝ, όπως επισημαίνει ο πρόεδρός του, ζητάει μια «πραγματικά δημόσια και όχι κομματική Ο.Α., όπως θέλει και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, όπως φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις».

Επίσης, «την πλήρη κάλυψη των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την μη επιβάρυνση και άλλο του ΙΚΑ με τις μεθόδους τις γνωστές που εφαρμόστηκαν στον ΟΤΕ και αλλού, καθώς και ειδική προστασία των συμβασιούχων που, κατά παράβαση της οδηγίας 77 του 1990 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν έχουν αναγνωρισθεί ως εργαζόμενοι αορίστου χρόνου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή