Τσέλσι: Στο χειρουργείο ο Κουρτουά!

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 16:55
UPD:16:57
REUTERS/Suzanne Plunkett
A- A A+

Στο χειρουργείο θα μπει άμεσα ο βασικός γκολκίπερ της Τσέλσι και της εθνικής Βελγίου, Τιμπό Κουρτουά, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του γόνατο.

Την άσχημη είδηση για τον παίκτη, αλλά και για την ομάδα του, επιβεβαίωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει της επανέναρξης της Premier League. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι ο τραυματισμός του Κουρτουά στα μέσα της εβδομάδας είναι αρκετά σοβαρός και για να μπορέσει ο παίκτης να επανέλθει είναι αδύνατο να αποφύγει το νυστέρι.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το χρονικό διάστημα της απουσίας του ποδοσφαιριστή, ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε ότι αυτό δεν είναι ακόμη δυνατό να ειπωθεί μετά βεβαιότητας, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι θα μείνει εκτός δράσης για πολύ καιρό.

«Τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης των τερματοφυλάκων και δεν μπορώ να πω πάρα πολλά, αλλά μπορώ να πω ότι πρέπει να χειρουργηθεί στο δεξί του γόνατο», τόνισε ο Μουρίνιο και συνέχισε: «Θα μείνει εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν μπορώ να είμαι ακριβής για τον χρόνο που θα χρειαστεί να επανέλθει».

Ο τεχνικός της Τσέλσι συνέχισε: «Θα περιμένουμε από το ιατρικό τιμ της ομάδας να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες μετά την εγχείρηση κι ελπίζω ότι εντός της ημέρας θα γνωρίζω πιο πολλά. Αποτελεί μεγάλο πλήγμα για μας, αλλά από την επόμενη εβδομάδα δεν θα με ακούσετε ξανά να μιλώ για τον Τιμπό. Εάν είναι τραυματίας, είναι τραυματίας και τέλος…Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να έχεις τραυματία τον κορυφαίο γκολκίπερ στον κόσμο, αλλά είναι εύκολο να έχεις έναν από τους καλύτερους να παίζει. Έχουμε τον Μπέγκοβιτς έτοιμο και είναι πολύ καλός.»
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις