Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέο συμβόλαιο ο Ντε Χέα

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 14:37
UPD:14:39
REUTERS/SUSANA VERA
A- A A+

Σε καλό του βγήκε! Ο Νταβίντ Χέα δεν μετακόμισε για λίγα λεπτά της ώρας στη Ρεάλ Μαδρίτης κι αντ' αυτού υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δέκα ημέρες μετά το απίστευτο «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη «Βασίλισσα», ο Ισπανός διεθνής γκολκίπερ ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιό του στους «μπέμπηδες» και, πλέον, το μόνο που απομένει είναι να βρει ξανά την θέση του κάτω από τα δοκάρια των «κόκκινων διαβόλων».

Η ανατροπή του σκηνικού ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον Ντε Χέα να υπογράφει τη δέσμευσή του με τον αγγλικό σύλλογο έως το 2019, με την οψιόν ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο. Ήρθε στο Μάντσεστερ το 2011 και στα 24 του χρόνια  μετράει 175 συμμετοχές με την φανέλα της ιστορικής ομάδας.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Λουίς Φαν Γκάαλ αναμένεται να του εμπιστευθεί και πάλι φανέλα βασικού, με τον παίκτη να μην κρύβει την χαρά του για τα όσα έγιναν: «Είμαι χαρούμενος που ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για μένα στη Γιουνάιτεντ. Ανέκαθεν λάτρευα να αγωνίζομαι με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες και μπροστά στους φανταστικούς οπαδούς μας. Είμαι σε ένα μεγάλο σύλλογο και το Ολντ Τράφορντ το ιδανικό μέρος για να βελτιωθώ κι άλλο. Ανυπομονώ να αφήσω πίσω μου ένα δύσκολο καλοκαίρι και να συγκεντρωθώ στο πώς θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να φέρουμε επιτυχίες», είπε στα πρώτα του λόγια ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μάντσεστερ, Λουίς Φαν Γκάαλ, υποστήριξε: «Είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνει μέλος του συλλόγου για πολλά χρόνια ακόμα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις