Συνάντηση της Φρ. Κιάου με τον Κ. Μπακογιάννη για τα κενά στα σχολεία

Ο κ. Μπακογιάννης ζήτησε την επίσπευση των προβλεπόμενων διαδικασιών
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 23:36
UPD:23:44
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο κ. Μπακογιάννης ζήτησε από την υπουργό την επίσπευση των προβλεπόμενων διαδικασιών για την κάλυψη των θέσεων, ώστε να ξεκινήσει ομαλά και άμεσα η σχολική χρονιά (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την υπουργό Παιδείας,  Φρόσω Δημάκου-Κιάου επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να βρεθεί λύση στα εκατοντάδες κενά που έχουν ανακύψει στα σχολεία της Περιφέρειας.

Ο κ. Μπακογιάννης ζήτησε από την υπουργό την επίσπευση των προβλεπόμενων διαδικασιών για την κάλυψη των θέσεων, ώστε να ξεκινήσει ομαλά και άμεσα η σχολική χρονιά.

«Δεν θα σταματήσω να φωνάζω ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολλά χρόνια ένα έγκλημα διαρκείας» τόνισε ο κ. Μπακογιάννης, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο να γίνονται αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε υπηρεσίες άσχετες με το αντικείμενό τους, την ώρα που οι μαθητές μας- παιδιά όλων μας- χάνουν διδακτικές ώρες.

«Είχα μία πολύ ουσιαστική συζήτηση με την υπουργό, η οποία και με διαβεβαίωσε ότι θα πράξει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου άμεσα να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία μας. Εύχομαι αυτή η πρακτική να σταματήσει γιατί δεν τιμά ούτε την παιδεία, αλλά ούτε και τον πολιτισμό μας» κατέληξε ο περιφερειάρχης.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή