Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τους "νέους" ποδοσφαιριστές του

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 14:08
UPD:17:44
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Τα (12) φετινά μεταγραφικά αποκτήματά της παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι Γιαννιώτας, Τζανδάρης, Γούτας, Καπίνο, Σεμπά, Ντα Κόστα, Πουλίδο, Πάρντο, Φινμπόγκασον, Ιντέγε, Ερνάνι και Καμπιάσο "αποκαλύφθηκαν" στον Τύπο , δηλώνοντας αισιόδοξοι για την επίτευξη των ατομικών και συλλογικών στόχων τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει μια ανυπομονησία, όπως και εσείς οι δημοσιογράφοι. Αυτό που σκέφτομαι τώρα, όμως, είναι ο Πλατανιάς και όχι η Μπάγερν Μονάχου» δήλωσε ο Καμπιάσο.

«Πριν το Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ένας παίκτης δεν είναι ποτέ 100% έτοιμος. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Κάθε μέρα που περνάει γνωρίζω καλύτερα την ομάδα. Προσπαθώ να είμαι 100% συγκεντρωμένος» πρόσθεσε.

Ο Καπίνο, από την πλευρά του, έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί. «Στόχος είναι σίγουρα να καταφέρω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό, που είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Από εκεί και πέρα υπάρχει ανταγωνισμός, μπροστά μου είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας που έχει δείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια» είπε.

Ο Ιντέγε, που αποκτήθηκε για να δώσει γκολ και δύναμη στην επίθεση, είπε ότι «έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω. Θέλω να έχω επιτυχίες και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που δίνει ο Ολυμπιακός να κατακτήσω τίτλους και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να πετύχω».

Για τους στόχους του ανέφερε: «Προσωπικός στόχος είναι να κερδίζω τα ματς και να κερδίζει μαζί μου η ομάδα. Εάν μία ομάδα κερδίζει συνεχώς παιχνίδια μπορεί να φθάσει, γιατί όχι, και στον τελικό. Στόχος είναι να δίνουμε στο ματς τον καλύτερό μας εαυτό. Στόχος είναι σκοράρω όσα περισσότερο γκολ γίνεται και να ευχαριστηθώ από το Τσάμπιονς Λιγκ κάθε δευτερόλεπτο».

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα τόνισε: «Είμαι περήφανος που θα υπερασπιστώ την φανέλα και θα παίξω γι΄ αυτόν τον κόσμο. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Είναι πολύπλοκο να συγκεντρωθείς σε ματς πρωταθλήματος, ενώ ακολουθεί πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά όταν αυτή είναι με την Μπάγερν. Είναι πολύ επικίνδυνα τα ματς πρωταθλήματος πριν από μεγάλους αγώνες στην Ευρώπη. Θέλει προσοχή».

Ο Φινμπόγκασον υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι θα ζήσω πολύ όμορφες στιγμές εδώ, είναι ωραία η ατμόσφαιρα. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν ανταγωνισμό, έχουν πολλούς παίκτες που διεκδικούν μία θέση. Αυτό είναι θετικό, όποιος είναι καλός και δουλεύει θα κερδίσει αυτή τη θέση. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Με την Μπάγερν αν κάνουμε καλό παιχνίδι έχουμε αρκετές πιθανότητες, αλλά πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά».

Ο Σεμπά δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μπορώ να καλύψω και τη θέση στην επίθεση. Για μένα είναι καλύτερα να αγωνιστώ στα δεξιά, όμως από την άλλη παίζω όπου μου πει ο προπονητής και θα το κάνω με τον καλυτερο δυνατό τρόπο. Είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, αυτό δείχνει πόσο πολύ με εμπιστεύεται ο προπονησης και η ομάδα και αυτό μου δίνει μια ευκαιρία να κάνω πολύ καλά πράγματα».

Ο Πάρντο είπε: «Γνωρίζω τις ευθύνες που έχω και επιθυμώ να κάνω αυτό που θέλω καλά, να παίζω καλό ποδόσφαιρο. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα όνειρο για μένα. Από τη μέρα μου ήρθα μου έχουν φερθεί όλοι με τον καλύτερο τρόπο. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες να αφήσω τον καλύτερο μου εαυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα και να εκπληρώσω το όνειρο που είχα από μικρό παιδί, να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Πουλίδο τόνισε: «Μετά από μία μεγάλη διαδρομή έφτασα στην ομάδα που επιθυμούσα και είμαι έτοιμος για το καινούριο στάδιο της καριέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Προσπαθώ να ανακτήσω το ποδοσφαιρικό επίπεδο που είχα, αυτό που με καθιέρωσε στην Εθνική ομάδα. Είναι καλό ότι υπάρχει ανταγωνισμός, σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο».

Ο Τζανδάρης δήλωσε: «Θέλει δουλειά, υπομονή και όταν έρθει η ευκαιρία θα την αρπάξουμε από τα μαλλιά. Στόχος είναι να κατακτήσουμε όσο πιο πολλά τρόπαια μπορούμε. Ο Ολυμπιακός είναι κάθε χρόνο πιο δυνατός. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η κλήρωση είναι δύσκολη, αλλά θα παλέψουμε με κάθε ομάδα».

Ο Γούτας επισήμανε: «Αν δεν δουλεύεις δεν μπορείς να καθιερωθείς. Εγώ προέρχομαι από τραυματισμό και είναι πιο δύσκολο να καθιερωθώ. Αλλά γι΄ αυτό δουλεύουμε, γι αυτό είμαστε επαγγελματίες, για να καθιερωθούμε».

Ο Γιαννώτας ανέφερε: «Όταν έχεις καλούς συμπαίκτες και αντιπάλους γίνεσαι κι εσύ καλύτερος στην προπόνηση. Οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες, στόχοι το νταμπλ στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Η Μπάγερν είναι μια σπουδαία ομάδα, από τις μεγαλύτερες αν όχι η μεγαλύτερη του πλανήτη. Ξέρουμε πως είναι ο Ολυμπιακός στο "Γ. Καραϊσκάκης" και η Μπάγερν δεν θα περάσει καθόλου καλά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις