ΠΑΣΟΚ: «Ο κύκλος του διασυρμού της χώρας συνεχίζεται»

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2005 16:25
A- A A+

Ο κύκλος του διασυρμού της χώρας, που ξεκίνησε με την απογραφή αλλά έχει φτάσει να υποθηκεύει το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας και να δημιουργεί αδιέξοδα για τη χώρα και τους πολίτες, συνεχίζεται, αναφέρει η υπεύθυνη του Τομέα Οικονομίας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου, με αφορμή τις οικονομικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την κ. Παπανδρέου, «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μας προϊδεάζει για παράταση της λιτότητας και πέραν του 2007. Έρχονται ακόμη χειρότερες μέρες για τους πολίτες. Για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια θα έχουμε πραγματική μείωση των εισοδημάτων των εργαζομένων, ενώ οι περικοπές στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων θα επιτείνουν το πρόβλημα της ανεργίας, την απώλεια κοινοτικών πόρων και την ασφυξία στην αγορά».

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για πρωτοφανή ανικανότητα να διαχειριστεί τα οικονομικά της χώρας, χαρακτηρίζοντας τους κ.κ. Καραμανλή και ο Αλογοσκούφης «δίδυμο αναξιοπιστίας». «Υπάρχουν ευθύνες και κάποιος πρέπει να τις αναλάβει», παρατήρησε χαρακηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή