Στον Αστέρα Τρίπολης ο Δ. Παπαδόπουλος

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 21:47
UPD:21:59
EUROKINISSI/ICON PRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΥ

«Ο Αστέρας είναι άλλη μια εμπειρία στην καριέρα μου και θέλω να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά, για να δώσουμε αυτά που πρέπει στην ομάδα» δήλωσε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

A- A A+

Στον Αστέρα Τρίπολης ανήκει από σήμερα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκτήθηκε για να δώσει λύσει στο σκοράρισμα μετά την αποχώρηση του Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο 34χρονος διεθνής επιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με το συγκρότημα της Πελοποννήσου, που θα αποτελέσει τον 11ο σύλλογο στην καριέρα του.

Πριν γίνει κάτοικος της αρκαδικής πρωτεύουσας, ο Παπαδόπουλος φόρεσε τις φανέλες των Ακράτητου, Παναθηναϊκού, Λεβαδειακού, Πανθρακικού, Ατρόμητου, ΠΑΟΚ, Μπέρνλι (Αγγλία), Λέτσε (Ιταλία), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) και Θέλτα (Ισπανία).

«Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδό του. Σήμερα έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα και είδα υψηλό ανταγωνισμό. Αυτό ήταν που ήθελα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ» ήταν η πρώτη δήλωσή του.

«Ο Αστέρας είναι άλλη μια εμπειρία στην καριέρα μου και θέλω να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά, για να δώσουμε αυτά που πρέπει στην ομάδα» συνέχισε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής. 

Αναφορικά με τις επιδιώξεις του συλλόγου ανέφερε ότι «στόχος μας είναι η πεντάδα στο πρωτάθλημα, το οποίο φέτος είναι ακόμη πιο δυνατό με την παρουσία της ΑΕΚ και του Ηρακλή. Θα ήθελα να παίξω και στην Ευρώπη, όπου έχω πολλά ματς και θα μπορούσα να βοηθήσω, αλλά τι να κάνουμε, έτσι τα έφερε η ζωή και δεν προλάβαμε τις ημερομηνίες. Μακάρι να περάσουμε στην επόμενη φάση και να συμμετέχω κι εγώ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις