Τσάνας: Οι παίκτες μπορούν να φέρουν την Εθνική εκεί που πρέπει

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 00:32
UPD:00:38
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Κώστας Τσάνας κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδα - Ρουμανία.

A- A A+

Ικανοποιημένος από την όρεξη και το πάθος που έδειξαν οι διεθνείς απέναντι στη Ρουμανία δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Κώστας Τσάνας, μετά το 0-0 στο Βουκουρέστι.

«Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία ήθελε οπωσδήποτε να νικήσει. Εμείς προερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα και δεν θέλαμε να μην πάρουμε κάτι από το αποψινό παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντιμετώπιση του αγώνα, έδωσαν ελπίδα ότι μπορούν να φέρουν την ομάδα πάλι εκεί που πρέπει».

Για την αντίπαλο της Εθνικής ομάδας και τον συνάδελφό του στον πάγκο της, Άνχελ Ιορντανέσκου, μόνο καλά λόγια είχε να πει: «Η Ρουμανία αξίζει να περάσει γιατί έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Στα περισσότερα παιχνίδια τα έχει πάει καλά, έχει διάρκεια και επίσης μην ξεχνάμε ότι έχει και έναν πολύ καλό προπονητή που θα την βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της».

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να υποσχεθεί ότι θα νικήσουμε τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουγγαρία απάντησε ότι «αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποσχεθούμε στους εαυτούς μας ότι θα είναι η αρχή για μια νέα προσπάθεια».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις