Δήμητρα Γαλάνη και Γιώτα Νέγκα για πρώτη φορά μαζί

Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 09:10

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Γιώτα Νέγκα πραγματοποιούν μια συνάντηση γεμάτη ευαισθησία και αισθαντικότητα.

A- A A+

Οι δύο μεγάλες ερμηνεύτριες Δήμητρα Γαλάνη και Γιώτα Νέγκα ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους επί σκηνής, σε μια συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ.

Με κοινό τους τόπο την καρδιά και κοινή τους γλώσσα το αυθεντικό λαϊκό μας τραγούδι, η Δήμητρα Γαλάνη και η Γιώτα Νέγκα πραγματοποιούν μια συνάντηση γεμάτη ευαισθησία και αισθαντικότητα.

Με αυτήν τη συναυλία, η Δήμητρα Γαλάνη θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι, κλείνοντας τον κύκλο παρουσίασης του τελευταίου της δίσκου, με τίτλο «Αλλιώς». Μαζί με την μπάντα της, θα δώσει μια παράσταση - προσωπική αφήγηση, που κέρδισε την αγάπη του κοινού, όπου κι αν παρουσιάστηκε, από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι σήμερα, με τραγούδια που την ανέδειξαν είτε ως ερμηνεύτρια, είτε ως συνθέτρια, και «έγραψαν» το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.

Για αυτήν, λοιπόν, τη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου, οποία είναι η μοναδική στην Αθήνα για το 2015, η Δήμητρα Γαλάνη προσκάλεσε τη Γιώτα Νέγκα, μια σπουδαία φωνή που επιμένει να συγκινεί, με «καταγωγή» από τις μεγάλες λαϊκές φωνές του παρελθόντος και με το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει.

Συντελεστές
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρική κιθάρα), Kώστας Γεδίκης  (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), Στέλιος Προβής (μπάσο). Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου.

Πληροφορίες
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Κήπος: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη - Αθήνα, τηλ.: 210 7282000.Τιμές εισιτηρίων: προπώληση: 10 ευρώ, κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12 ευρώ.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς