Η υπεύθυνη επιχειρηματική συμπεριφορά προτεραιότητα για τον ΟΤΕ και την COSMOTE

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 15:50
ICON PRESS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ
A- A A+

Ο OTE και η COSMOTE θέτουν ως βασική τους προτεραιότητα, τη διαφάνεια και την υπεύθυνη επιχειρηματική συμπεριφορά, στοχεύοντας στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας τους στην αγορά.

Πιο αναλυτικά, ο ΟΤΕ και η COSMOTE, επιδιώκουν να προσφέρουν «υπεύθυνα» προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να παρέχουν στους πελάτες τους ασφάλεια στη χρήση για όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων και υπηρεσιών.

Ταυτόχρονα, οι δύο εταιρείες έχουν δεσμευτεί για την εφαρμογή πλαισίου ασφάλειας και προστασίας  δεδομένων.  Το σύνολο των προϊόντων προς πώληση, τα συνοδευτικά προϊόντα και οι προσφερόμενες υπηρεσίες, έχουν πιστοποιηθεί και φέρουν όλες τις υποχρεωτικές σημάνσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., τις οδηγίες και τους κανονισμούς σχετικά με την ασφαλή χρήση και τον περιορισμό των επικίνδυνων ουσιών και ηλεκτρονικών αποβλήτων. 

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος ΟΤΕ ενισχύει την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση των υλικών και στηρίζει την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου. Η επικοινωνία που αφορά στο marketing, γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, ενώ οι εταιρείες εργάζονται συνεχώς για ανάπτυξη διαδικασιών και εργαλείων, ώστε να εξασφαλίζουν το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των πελατών.

Στα επιτεύγματα του Ομίλου του 2014 περιλαμβάνονται η περαιτέρω ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών, όπως το OTE Business Cloud, η υπηρεσία διαχείρισης εταιρικού στόλου και οι λύσεις υπηρεσιών επικοινωνίας μεταξύ συσκευών M2M σε συνεργασία με τη ΔΕΔΔΗΕ.

Παράλληλα υποστηρίχθηκαν έρευνες και καινοτόμα προγράμματα για την προστασία του περιβάλλοντος, την υποστήριξη της κοινωνίας και την οικονομική ανάπτυξη ενώ οι δύο εταιρείες ενημέρωσαν πάνω από 57.000 άτομα για θέματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου και των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα, πιστοποιήθηκαν κατά ISO 9001:2008 σε ότι αφορά στο σύνολο των δραστηριοτήτων του ΟΤΕ και συγκεκριμένα το «Σχεδιασμό, Ανάπτυξη και Εμπορική Διάθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Επικοινωνιών», το «Σχεδιασμό, Υλοποίηση, Λειτουργία και Συντήρηση Δικτύων, Συστημάτων Επικοινωνιών, Υποδομών Πληροφορικής», τις «Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών», τις «Υποστηρικτικές Λειτουργίες» και τη «Λειτουργία Καταστημάτων».

OTEGR

«Ο Πελάτης στο Επίκεντρο».

Τέλος, η COSMOTE έλαβε πιστοποίηση Tier III (Concurrently Maintainable), για την αναβάθμιση του υφιστάμενου ΙΤ Data Center, η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να διακοπεί η λειτουργία του.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιδόσεις του ΟΤΕ και της COSMOTE, για την οικονομία την κοινωνία και το περιβάλλον, το 2014, επισκεφθείτε το site του νέου διαδραστικού Απολογισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης ΟΤΕ-COSMOTE 2014 www.ote.gr/web/cr2014/.

* Περιεχόμενο χορηγού

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή