Multimedia

Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 12:15

Γενική άποψη της περιοχής που καταστράφηκε από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο λιμάνι της Τιαντζίν, στο βόρειο τμήμα της Κίνας. Τους 50 έφτασε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη σε αποθήκη στην πόλη. Όπως μετέδωσε νωρίτερα η κρατική τηλεόραση, εννέα πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε όταν ένα φορτίο με εκρηκτικά μέσα τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να σημειωθούν δύο ισχυρές εκρήξεις. Ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε περίπου 400.

Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 1. Οχήματα έχουν τυλιχτεί στις φλόγες, έπειτα από εκρήξεις που σημειώθηκαν στο λιμάνι της πόλης Τιαντζίν.
REUTERS / STRINGER/CHINA

Οχήματα έχουν τυλιχτεί στις φλόγες, έπειτα από εκρήξεις που σημειώθηκαν στο λιμάνι της πόλης Τιαντζίν.

Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 13.
EPA / STRINGER
Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 14.
EPA / STR
Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 18. Νεαροί εργάτες εγκαταλείπουν τις κατοικίες τους έπειτα από απόφαση άμεσης εκκένωσης της περιοχής.
EPA / GENO HU

Νεαροί εργάτες εγκαταλείπουν τις κατοικίες τους έπειτα από απόφαση άμεσης εκκένωσης της περιοχής.

Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 5. Ένας αστυνομικός φορώντας μάσκα, μπλοκάρει τον δρόμο που οδηγεί σε κατοικημένη περιοχή που εκκενώθηκε λόγω των εκρήξεων.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Ένας αστυνομικός φορώντας μάσκα, μπλοκάρει τον δρόμο που οδηγεί σε κατοικημένη περιοχή που εκκενώθηκε λόγω των εκρήξεων.

Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 2. Καμένα αυτοκίνητα διακρίνονται κοντά στο σημείο των εκρήξεων.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Καμένα αυτοκίνητα διακρίνονται κοντά στο σημείο των εκρήξεων.

Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 3.
REUTERS / JASON LEE
Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 4. Ένα πουλί πετά πάνω από εκτοπισμένα εμπορευματοκιβώτια, καθώς καπνός αναδύεται από το σημείο των εκρήξεων.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Ένα πουλί πετά πάνω από εκτοπισμένα εμπορευματοκιβώτια, καθώς καπνός αναδύεται από το σημείο των εκρήξεων.

Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 6. Ένας άνδρας που γλίτωσε από τις εκρήξεις μιλά στο κινητό του τηλέφωνο.
REUTERS / JASON LEE

Ένας άνδρας που γλίτωσε από τις εκρήξεις μιλά στο κινητό του τηλέφωνο.

Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 7. Πυροσβέστες ξεκουράζονται έπειτα από την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε από τις εκρήξεις.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Πυροσβέστες ξεκουράζονται έπειτα από την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε από τις εκρήξεις.

Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 8.
REUTERS / JASON LEE
Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 9. Τριάντα έξι πυροσβέστες αγνοούνται στο σημείο δύο εκρήξεων στο λιμάνι της πόλης Τιαντζίν, στη βόρεια Κίνα, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 17 άτομα και περίπου 400 τραυματίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με την εφημερίδα Beijing News.
REUTERS / JASON LEE

Τριάντα έξι πυροσβέστες αγνοούνται στο σημείο δύο εκρήξεων στο λιμάνι της πόλης Τιαντζίν, στη βόρεια Κίνα, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 17 άτομα και περίπου 400 τραυματίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με την εφημερίδα Beijing News.

Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 10.
EPA / WU HONG
Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 11.
EPA / WU HONG
Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 12.
EPA / WU HONG
Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 15.
EPA / WU HONG
Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 16. Κινέζοι εθελοντές κρατούν πλακάτ με τα οποία ενημερώνουν για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία στα οποία περιθάλπονται οι  τραυματίες από τις εκρήξεις.
EPA / WU HONG

Κινέζοι εθελοντές κρατούν πλακάτ με τα οποία ενημερώνουν για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία στα οποία περιθάλπονται οι  τραυματίες από τις εκρήξεις.

Κίνα: Δεκάδες νεκροί από ισχυρές εκρήξεις στην πόλη Τιαντζίν 17.
EPA / WU HONG