Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 19:16

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 21 Ιουλίου 2015.

Συνέδριο Αγίων Βασίληδων στη Δανία. Οι συμμετέχοντες στο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγίων Βασίληδων κολυμπούν στο Bellevue, βόρεια της Κοπεγχάγης.
REUTERS / SCANPIX DENMARK

Οι συμμετέχοντες στο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγίων Βασίληδων κολυμπούν στο Bellevue, βόρεια της Κοπεγχάγης.

Σύροι πρόσφυγες στο Πεδίο του Άρεως. Σύροι πρόσφυγες έχουν κατασκηνώσει στο πεδίο του Άρεως. Αλληλεγγύη μεταξύ των ελληνικών πόλεων αλλά και μέσα στην Αθήνα «και να μοιραστούν οι πρόσφυγες και σε άλλες περιοχές» ζήτησε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης στο πλαίσιο του δημοτικού συμβουλίου.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύροι πρόσφυγες έχουν κατασκηνώσει στο πεδίο του Άρεως. Αλληλεγγύη μεταξύ των ελληνικών πόλεων αλλά και μέσα στην Αθήνα «και να μοιραστούν οι πρόσφυγες και σε άλλες περιοχές» ζήτησε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης στο πλαίσιο του δημοτικού συμβουλίου.

Υπαίθριος κουρέας εν ώρα εργασίας. Υπαίθριος κουρέας ξυρίζει το κεφάλι ενός αγοριού σε δρόμο στο Καράτσι.
REUTERS / ATHAR HUSSAIN

Υπαίθριος κουρέας ξυρίζει το κεφάλι ενός αγοριού σε δρόμο στο Καράτσι.

Πλημμύρες στο Πακιστάν. Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη απεικονίζεται μία γέφυρα που έχει καταστραφεί από τις πλημμύρες στο Τσιτράλ του Πακιστάν. Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τις ζωή τους από τις πλημμύρες στην περιοχή.
EPA / HAMMAD KHAN FAROOQI

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη απεικονίζεται μία γέφυρα που έχει καταστραφεί από τις πλημμύρες στο Τσιτράλ του Πακιστάν. Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τις ζωή τους από τις πλημμύρες στην περιοχή.

Ισπανία: Αποφεύγοντας τον ταύρο . Κόσμος έχει σκαρφαλώσει σε παράθυρα προκειμένου να αποφύγει έναν ταύρο κατά τη διάρκεια τοπικού φεστιβάλ στην Grazalema της νότιας Ισπανίας. Τρεις ταύροι, οι οποίοι συγκρατούνται μόνο από ένα σχοινί, αφήνονται ελεύθεροι να κυκλοφορούν στο χωριό κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
REUTERS / JON NAZCA

Κόσμος έχει σκαρφαλώσει σε παράθυρα προκειμένου να αποφύγει έναν ταύρο κατά τη διάρκεια τοπικού φεστιβάλ στην Grazalema της νότιας Ισπανίας. Τρεις ταύροι, οι οποίοι συγκρατούνται μόνο από ένα σχοινί, αφήνονται ελεύθεροι να κυκλοφορούν στο χωριό κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Αυξήσεις μισθών ζητούν οι κρατικοί υπάλληλοι στη Βραζιλία. Μία δικαστικός υπάλληλος, κρατώντας μία φωτογραφία της προέδρου της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, συμμετέχει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το Planalto Palace στη Μπραζίλια. Οι δημόσιοι υπάλληλοι πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας απαιτώντας αυξήσεις στους μισθούς τους. 
REUTERS / UESLEI MARCELINO

Μία δικαστικός υπάλληλος, κρατώντας μία φωτογραφία της προέδρου της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, συμμετέχει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το Planalto Palace στη Μπραζίλια. Οι δημόσιοι υπάλληλοι πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας απαιτώντας αυξήσεις στους μισθούς τους. 

Υεμένη: Βομβαρδισμοί στη Σαναά. Κόσμος και πωλητές συγκεντρώνονται γύρω από τα χαλάσματα καταστημάτων που καταστράφηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές της Σαουδικής Αραβίας στην πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά.
REUTERS / KHALED ABDULLAH

Κόσμος και πωλητές συγκεντρώνονται γύρω από τα χαλάσματα καταστημάτων που καταστράφηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές της Σαουδικής Αραβίας στην πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά.

Εκλογές στο Μπουρούντι . Κάτοικοι προσέρχονται σε εκλογικό κέντρο της Μπουζουμπούρα, το οποίο φρουρείται από πάνοπλους αστυνομικούς, προκειμένου να ψηφίσουν για τις προεδρικές εκλογές στη χώρα. Ένας αστυνομικός και ένας πολίτης σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ολονύχτιων συγκρούσεων λίγο πριν την επίσημη έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.
REUTERS / MIKE HUTCHINGS

Κάτοικοι προσέρχονται σε εκλογικό κέντρο της Μπουζουμπούρα, το οποίο φρουρείται από πάνοπλους αστυνομικούς, προκειμένου να ψηφίσουν για τις προεδρικές εκλογές στη χώρα. Ένας αστυνομικός και ένας πολίτης σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ολονύχτιων συγκρούσεων λίγο πριν την επίσημη έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

Υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα. Υψηλές θερμοκρασίες, που σε πολλές περιοχές αγγίζουν τους 39 βαθμούς Κελσίου, επικρατούν σήμερα στη χώρα μας. Στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Υψηλές θερμοκρασίες, που σε πολλές περιοχές αγγίζουν τους 39 βαθμούς Κελσίου, επικρατούν σήμερα στη χώρα μας. Στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.