Multimedia

Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 12:27

Στιγμιότυπα από την κοινή συνεδρίαση των τεσσάρων αρμόδιων επιτροπών της Βουλής, όπου συζητείται με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας. Το πολιτικό ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές της συγκυβέρνησης που αντιδρούν στο νομοσχέδιο, κατά τη ψηφοφορία που αναμένεται να διεξαχθεί αργά απόψε.

Τσακαλώτος - Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Η ελληνική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή δέχθηκε τον συμβιβασμό της αρχής της λαϊκής ετυμηγορίας από τη μία και από την άλλη η αρχή της συνέχειας της ΕΕ και τον κανόνων και προσπάθησε να φέρει μία συμφωνία  πάνω σε αυτή τη βάση, σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στις επιτροπές της Βουλής επί του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στο πλαίσιο της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της 12ης Ιουλίου.
INTIME NEWS / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ

Η ελληνική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή δέχθηκε τον συμβιβασμό της αρχής της λαϊκής ετυμηγορίας από τη μία και από την άλλη η αρχή της συνέχειας της ΕΕ και τον κανόνων και προσπάθησε να φέρει μία συμφωνία  πάνω σε αυτή τη βάση, σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στις επιτροπές της Βουλής επί του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στο πλαίσιο της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της 12ης Ιουλίου.

Ζωή Κωνσταντοπούλου - Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. «Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον λαό για τη διάσταση του εκβιασμού, να ζητούσουμε συγκροτημένα από λεγόμενους εταίρους μας να σεβαστούν και τη δημοκρατία και την κοινοβουλευτική λειτουργία», ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον λαό για τη διάσταση του εκβιασμού, να ζητούσουμε συγκροτημένα από λεγόμενους εταίρους μας να σεβαστούν και τη δημοκρατία και την κοινοβουλευτική λειτουργία», ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δραγασάκης - Μητσοτάκης - Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης συνομιλεί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
INTIME NEWS / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης συνομιλεί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βαρουφάκης - Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Γαϊτάνη - Μακρή - Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη (αριστερά), η οποία ψήφισε «όχι» στην εξουσιοδότηση της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί επί της πρότασης που είχε καταθέσει στους θεσμούς και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, η οποία απουσίαζε από την εν λόγω ψηφοφορία, συνομιλούν κατά τη συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής επί του ν/σ με τα προαπαιτούμενα.
EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη (αριστερά), η οποία ψήφισε «όχι» στην εξουσιοδότηση της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί επί της πρότασης που είχε καταθέσει στους θεσμούς και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, η οποία απουσίαζε από την εν λόγω ψηφοφορία, συνομιλούν κατά τη συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής επί του ν/σ με τα προαπαιτούμενα.

Πάνος Σκουρλέτης - Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. «Έχοντας ο καθένας το χέρι στην καρδιά, με αίσθηση ευθύνης θα πρέπει να υπερψηφίσει αυτή τη συμφωνία για να μπορεί να υπάρχει ελπίδα και το αμέσως επόμενο διάστημα», είπε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στη συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Έχοντας ο καθένας το χέρι στην καρδιά, με αίσθηση ευθύνης θα πρέπει να υπερψηφίσει αυτή τη συμφωνία για να μπορεί να υπάρχει ελπίδα και το αμέσως επόμενο διάστημα», είπε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στη συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής.

Βαρουφάκης - Λαφαζάνης. Ο Γιάνης Βαρουφάκης (αριστερά) συνομιλεί με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης (αριστερά) συνομιλεί με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κοδέλας - Σταθάς - Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Ο Δημήτρης Κοδέλας (αριστερά) και ο Γιάννης Σταθάς. Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοδέλας, με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο τη Δευτέρα, ανέφερε ότι θα επιστρέψει «στην κανονική του ζωή», αλλά μέχρι τότε θα ψηφίζει «“όχι” σε ό,τι μετατρέπει την χώρα σε ειδική ζώνη φτώχειας και λεηλασίας».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Ο Δημήτρης Κοδέλας (αριστερά) και ο Γιάννης Σταθάς. Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοδέλας, με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο τη Δευτέρα, ανέφερε ότι θα επιστρέψει «στην κανονική του ζωή», αλλά μέχρι τότε θα ψηφίζει «“όχι” σε ό,τι μετατρέπει την χώρα σε ειδική ζώνη φτώχειας και λεηλασίας».

Βρούτσης - Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης.
SOOC / Menelaos Myrillas

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης.

Φίλης -Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.
SOOC / Menelaos Myrillas

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Στιγμιότυπο από τα βουλευτικά έδρανα.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τα βουλευτικά έδρανα.

Μπακογιάννη - Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος συνομιλεί με τον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη, στη Βουλή.
EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος συνομιλεί με τον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη, στη Βουλή.

Παφίλης - Καραθανασόπουλος - Βαρουφάκης. Ο Γιάνης Βαρουφάκης συνομιλεί με τους βουλευτές του ΚΚΕ Θ. Παφίλη και Ν. Καραθανασόπουλο.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης συνομιλεί με τους βουλευτές του ΚΚΕ Θ. Παφίλη και Ν. Καραθανασόπουλο.

Βαρουφάκης - Γαϊτάνη - Μακρή. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρουφάκης (αριστερά), Ι. Γαϊτάνη (κέντρο) και Ρ. Μακρή.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρουφάκης (αριστερά), Ι. Γαϊτάνη (κέντρο) και Ρ. Μακρή.

ΠΑΣΟΚ - Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στις επιτροπές της Βουλής που επεξεργάζονται το ν/σ με τα προαπαιτούμενα.
SOOC / Menelaos Myrillas

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στις επιτροπές της Βουλής που επεξεργάζονται το ν/σ με τα προαπαιτούμενα.

Τσακαλώτος - Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
SOOC / Menelaos Myrillas

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευ. Αμμανατίδου συνομιλεί με τους βουλευτές της Ν.Δ. Γ. Βρούτση, Χ. Σταϊκούρα και Κυρ. Μητσοτάκη.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευ. Αμμανατίδου συνομιλεί με τους βουλευτές της Ν.Δ. Γ. Βρούτση, Χ. Σταϊκούρα και Κυρ. Μητσοτάκη.

Βίτσας - Συζήτηση του ν/σ με τα προαπαιτούμενα στις Επιτροπές της Βουλής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.