Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 19:16

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015.

Παραδοσιακή γιορτή στο Μίνσκ. Στιγμιότυπο από την παραδοσιακή γιορτή ‘’Piatrovksi’’ στο χωριό  Shipilovichi, νότια του Μίνσκ.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Στιγμιότυπο από την παραδοσιακή γιορτή ‘’Piatrovksi’’ στο χωριό  Shipilovichi, νότια του Μίνσκ.

Το ενεργό ηφαίστειο της Χιλής. Στιγμιότυπο από το πιο ενεργό ηφαίστειο στην Νότια Αμερική, που βρίσκεται κοντά στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Πουκόν.Το ηφαίστειο Βιγιαρίκα είναι ένα από τα πέντε ηφαίστεια στη Γη που διαθέτουν λίμνη λάβας μέσα στον κρατήρα τους. Η ανάβαση στο ηφαίστειο είναι δημοφιλής, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το ηφαίστειο έχει ύψος 2.847 μέτρα και οι παγετώνες του καλύπτουν 40 τετραγωνικά χιλιόμετρα, κυρίως στις νότιες πλαγιές.
REUTERS / STRINGER/CHILE

Στιγμιότυπο από το πιο ενεργό ηφαίστειο στην Νότια Αμερική, που βρίσκεται κοντά στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Πουκόν.Το ηφαίστειο Βιγιαρίκα είναι ένα από τα πέντε ηφαίστεια στη Γη που διαθέτουν λίμνη λάβας μέσα στον κρατήρα τους. Η ανάβαση στο ηφαίστειο είναι δημοφιλής, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το ηφαίστειο έχει ύψος 2.847 μέτρα και οι παγετώνες του καλύπτουν 40 τετραγωνικά χιλιόμετρα, κυρίως στις νότιες πλαγιές.

Ουκρανία: Απεικόνιση τρυφερότητας. Πλανόδιος πωλητής καφέ φιλάει το κορίτσι του στο Κίεβο.
REUTERS / GLEB GARANICH

Πλανόδιος πωλητής καφέ φιλάει το κορίτσι του στο Κίεβο.

Έναρξη καλοκαιρινών εκπτώσεων. Πολίτες κάνουν ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ δίπλα σε βιτρίνα με διαφήμιση στην έναρξη των καλοκαιρινών εκπτώσεων στην Αθήνα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Πολίτες κάνουν ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ δίπλα σε βιτρίνα με διαφήμιση στην έναρξη των καλοκαιρινών εκπτώσεων στην Αθήνα.

«Δώσαμε μάχη και παλέψαμε μέχρι τέλους». Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσέχεται για να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, στις Βρυξέλες. «Δώσαμε μάχη και παλέψαμε μέχρι τέλους προκειμένου να διεκδικήσουμε μία συμφωνία που θα κρατήσει τη χώρα στα πόδια της. Βρεθήκαμε μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις και σκληρά διλήμματα» περίεγραμε ο κ. Τσίπρας. «Η απόφαση κρατάει την Ελλάδα σε συνθήκες χρηματοδοτικής ευστάθειας, δυνατότητες ανάκαμψης. Η υλοποίησή της είναι δύσκολη, τα μέτρα θα δημιουργήσουν υφεσιακές τάσεις» παραδέχτηκε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Andrea Bonetti

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσέχεται για να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, στις Βρυξέλες. «Δώσαμε μάχη και παλέψαμε μέχρι τέλους προκειμένου να διεκδικήσουμε μία συμφωνία που θα κρατήσει τη χώρα στα πόδια της. Βρεθήκαμε μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις και σκληρά διλήμματα» περίεγραμε ο κ. Τσίπρας. «Η απόφαση κρατάει την Ελλάδα σε συνθήκες χρηματοδοτικής ευστάθειας, δυνατότητες ανάκαμψης. Η υλοποίησή της είναι δύσκολη, τα μέτρα θα δημιουργήσουν υφεσιακές τάσεις» παραδέχτηκε.

Σύνταγμα: Συλλαλητήριο ενάντια της συμφωνίας . Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ενάντια της συμφωνίας που σύναψε η ελληνική κυβέρνηση με τους Ευρωπαίους στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα και όλους τους πολίτες της Αττικής στο συλλαλητήριο, ζητώντας, όπως αναφέρει:  
Να μην ψηφιστεί το νέο αντιλαϊκό μνημόνιο.
Ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.
Αθέτηση αποπληρωμής και μονομερή διαγραφή του χρέους.
NAFTEMPORIKI.GR

Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ενάντια της συμφωνίας που σύναψε η ελληνική κυβέρνηση με τους Ευρωπαίους στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα και όλους τους πολίτες της Αττικής στο συλλαλητήριο, ζητώντας, όπως αναφέρει:  

  • Να μην ψηφιστεί το νέο αντιλαϊκό μνημόνιο.
  • Ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.
  • Αθέτηση αποπληρωμής και μονομερή διαγραφή του χρέους.
Χιμπατζής στο Σένιανγκ. Ένας χιμπατζής τρώει παγωτό για να δροσιστεί από τον καλοκαιρινό καύσωνα στο Σένιανγκ στη περιοχή Λιαονίνγκ.
REUTERS / CHINA DAILY

Ένας χιμπατζής τρώει παγωτό για να δροσιστεί από τον καλοκαιρινό καύσωνα στο Σένιανγκ στη περιοχή Λιαονίνγκ.

Εναλλακτικοί τρόποι θεραπείας στην Κίνα. Ένας θεραπευτής εφαρμόζει εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας σε ασθενή στην επαρχία Τσετσιάνγκ καθώς πολλοί Κινέζοι πιστεύουν πως η τοποθέτηση βοτάνων σε σημεία βελονισμού κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, μπορούν να αποτρέψουν ποικίλες παθήσεις τον χειμώνα.
REUTERS / CHINA DAILY

Ένας θεραπευτής εφαρμόζει εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας σε ασθενή στην επαρχία Τσετσιάνγκ καθώς πολλοί Κινέζοι πιστεύουν πως η τοποθέτηση βοτάνων σε σημεία βελονισμού κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, μπορούν να αποτρέψουν ποικίλες παθήσεις τον χειμώνα.

Αεροπορική επιδρομή στην Υεμένη. Ένα κορίτσι κλαίει καθώς ο πατέρας της σκοτώθηκε από την αεροπορική επιδρομή που έκανε στην Υεμένη η Σαουδική Αραβία. Μετά την επιδρομή σκοτώθηκαν 21 πολίτες στην Σαναά, δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του ΟΗΕ για εκεχειρία μέχρι το τέλος του μήνα του Ραμαζανιού, την οποία η πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ, δεν αναγνωρίζει.
Reuters / KHALED ABDULLAH

Ένα κορίτσι κλαίει καθώς ο πατέρας της σκοτώθηκε από την αεροπορική επιδρομή που έκανε στην Υεμένη η Σαουδική Αραβία. Μετά την επιδρομή σκοτώθηκαν 21 πολίτες στην Σαναά, δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του ΟΗΕ για εκεχειρία μέχρι το τέλος του μήνα του Ραμαζανιού, την οποία η πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ, δεν αναγνωρίζει.

Προετοιμασία ταυρομάχου.  Ισπανός ταυρομάχος προετοιμάζεται πριν την ταυρομαχία στο φεστιβάλ του Σαν Φερμίν στην Παμπλόνα.
REUTERS / ELOY ALONSO

 Ισπανός ταυρομάχος προετοιμάζεται πριν την ταυρομαχία στο φεστιβάλ του Σαν Φερμίν στην Παμπλόνα.

Ο Νόβακ Τζάκοβιτς στο Γουίμπλεντον . Ο Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζάκοβιτς, ρίχνει τα παπούτσια του στους οπαδούς μετά την νίκη του στους τελικούς αγώνες ανδρών ενάντια στον Ρότζερ Φέντερερ, στο Γουίμπλεντον στο Λονδίνο.
REUTERS / SUZANNE PLUNKETT

Ο Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζάκοβιτς, ρίχνει τα παπούτσια του στους οπαδούς μετά την νίκη του στους τελικούς αγώνες ανδρών ενάντια στον Ρότζερ Φέντερερ, στο Γουίμπλεντον στο Λονδίνο.

Δημοσιογράφοι κοιμούνται κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής. Δημοσιογράφοι κοιμούνται στην αίθουσα τύπου του συμβουλίου της Ε.Ε. κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής των ηγετών στις Βρυξέλλες. Οι ηγέτες της Ευρωζώνης είχαν επανέλθει στο τραπέζι της Συνόδου λίγο μετά τις 5 το πρωί, με κυβερνητικές πηγές να αναφέρουν ότι δύο θέματα παρέμεναν ανοιχτά. Το πρώτο αφορά την συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα μετά τη λήξη της τρέχουσας σύμβασης (Μάρτιος 2016) και το ζήτημα της μεταφοράς των περιουσιακών στοιχείων του κράτους ύψους μέχρι 50 δισ. σε ειδικό ταμείο με έδρα το Λουξεμβούργο.
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Δημοσιογράφοι κοιμούνται στην αίθουσα τύπου του συμβουλίου της Ε.Ε. κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής των ηγετών στις Βρυξέλλες. Οι ηγέτες της Ευρωζώνης είχαν επανέλθει στο τραπέζι της Συνόδου λίγο μετά τις 5 το πρωί, με κυβερνητικές πηγές να αναφέρουν ότι δύο θέματα παρέμεναν ανοιχτά. Το πρώτο αφορά την συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα μετά τη λήξη της τρέχουσας σύμβασης (Μάρτιος 2016) και το ζήτημα της μεταφοράς των περιουσιακών στοιχείων του κράτους ύψους μέχρι 50 δισ. σε ειδικό ταμείο με έδρα το Λουξεμβούργο.