Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 19:16

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015.

Ξέσπασμα κεραυνών στην Καλιφόρνια. Μουσώνες που πέρασαν πάνω από τις ερήμους της Καλιφόρνιας προκάλεσαν τεράστιο αριθμό κεραυνών που έπληξαν την πολιτεία, δημιουργώντας έτσι ένα εντυπωσιακό θέαμα.
REUTERS / GENE BLEVINS

Μουσώνες που πέρασαν πάνω από τις ερήμους της Καλιφόρνιας προκάλεσαν τεράστιο αριθμό κεραυνών που έπληξαν την πολιτεία, δημιουργώντας έτσι ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Δροσερό πάρτι για ηλικιωμένους. Μέρες καύσωνα ζουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες με τις αρχές να προειδοποιούν τους ηλικιωμένους και τα παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις μετακινήσεις τους. Αυτή τη προτροπή φαίνεται να ακολουθούν οι ένοικοι ξενώνα φιλοξενίας ηλικιωμένων στο Βέλγιο, οι οποίοι φαίνονται να απολαμβάνουν τη δροσιά της πισίνας στο αυτοσχέδιο πάρτι τους.
REUTERS / YVES HERMAN

Μέρες καύσωνα ζουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες με τις αρχές να προειδοποιούν τους ηλικιωμένους και τα παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις μετακινήσεις τους. Αυτή τη προτροπή φαίνεται να ακολουθούν οι ένοικοι ξενώνα φιλοξενίας ηλικιωμένων στο Βέλγιο, οι οποίοι φαίνονται να απολαμβάνουν τη δροσιά της πισίνας στο αυτοσχέδιο πάρτι τους.

Ο νυχτερινός ουρανός της Αθήνας. Η σελήνη ανάμεσα σε σύννεφα βροχής.
EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η σελήνη ανάμεσα σε σύννεφα βροχής.

Ροζ φλαμίνγκο αναζητά τη δροσιά. Ένα ροζ φλαμίνγκο δροσίζεται στον ζωολογικό κήπο Βούπερταλ, στη Γερμανία.
REUTERS / WOLFGANG RATTAY

Ένα ροζ φλαμίνγκο δροσίζεται στον ζωολογικό κήπο Βούπερταλ, στη Γερμανία.

Τροπικά ψάρια στο οικονομικό κέντρο του Τόκιο. Τροπικά ψάρια κολυμπούν σε ενυδρείο που έχει τοποθετηθεί σε εμπορική περιοχή της ιαπωνικής πρωτεύουσας.
REUTERS / TORU HANAI

Τροπικά ψάρια κολυμπούν σε ενυδρείο που έχει τοποθετηθεί σε εμπορική περιοχή της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Ζέστη στο Τορίνο . Κόσμος δροσίζεται σε ένα σιντριβάνι μπροστά από το Βασιλικό Ανάκτορο στο Τορίνο κατά τη διάρκεια μίας πολύ ζεστής ημέρας.
EPA / ALESSANDRO DI MARCO

Κόσμος δροσίζεται σε ένα σιντριβάνι μπροστά από το Βασιλικό Ανάκτορο στο Τορίνο κατά τη διάρκεια μίας πολύ ζεστής ημέρας.

Προσγείωση παραπέντε στο ηλιοβασίλεμα . Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη απεικονίζεται ένας άνδρας να προσγειώνεται με παραπέντε, καθώς ο ήλιος δύει στο Kronsberg του Αννόβερο.
EPA / JULIAN STRATENSHULTE

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη απεικονίζεται ένας άνδρας να προσγειώνεται με παραπέντε, καθώς ο ήλιος δύει στο Kronsberg του Αννόβερο.

Θαλάσσιοι ίπποι σε ζωολογικό κήπο του Αμβούργου. Ένας θηλυκός θαλάσσιος ίππος και το τεσσάρων εβδομάδων μικρό της απεικονίζονται στο ζωολογικό κήπο Hagenbecks του Αμβούργου.
REUTERS / FABIAN BIMMER

Ένας θηλυκός θαλάσσιος ίππος και το τεσσάρων εβδομάδων μικρό της απεικονίζονται στο ζωολογικό κήπο Hagenbecks του Αμβούργου.

Σε προεκλογικό κλίμα η Αθήνα. Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εικονίζεται σε αφίσα υποστηρικτών του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εικονίζεται σε αφίσα υποστηρικτών του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής.

Εορτασμοί για το Ραμαζάνι στο Μπανγκλαντές . Η Shahina, ένα κορίτσι από την κοινότητα Μπιχάρι ράβει ένα ρούχο προκειμένου να το πουλήσει εν όψει του φεστιβάλ Eid Al Fitr στη Ντάκα. Οι μουσουλμάνοι σε όλον τον κόσμο διανύουν τον ιερό μήνα της νηστείας του Ραμαζανιού.
EPA / ABIR ABDULLAH

Η Shahina, ένα κορίτσι από την κοινότητα Μπιχάρι ράβει ένα ρούχο προκειμένου να το πουλήσει εν όψει του φεστιβάλ Eid Al Fitr στη Ντάκα. Οι μουσουλμάνοι σε όλον τον κόσμο διανύουν τον ιερό μήνα της νηστείας του Ραμαζανιού.

Πυρκαγιά σε θαλαμηγό στο λιμάνι του Πειραιά . Βυθίστηκε η θαλαμηγός «Ocean 5» μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη θαλάσσια περιοχής της Ζέας. Οι δέκα επιβαίνοντες, όλοι Έλληνες, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από παραπλέον ιστιοφόρο και αποβιβάστηκαν χωρίς να χρήζει κανείς τους ιατρικής περίθαλψης.
Η θαλαμηγός παρά τις προσπάθειες του πυροσβεστικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς βυθίστηκε, χωρίς να δημιουργήσει μέχρι στιγμής ρύπανση.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Βυθίστηκε η θαλαμηγός «Ocean 5» μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη θαλάσσια περιοχής της Ζέας. Οι δέκα επιβαίνοντες, όλοι Έλληνες, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από παραπλέον ιστιοφόρο και αποβιβάστηκαν χωρίς να χρήζει κανείς τους ιατρικής περίθαλψης.

Η θαλαμηγός παρά τις προσπάθειες του πυροσβεστικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς βυθίστηκε, χωρίς να δημιουργήσει μέχρι στιγμής ρύπανση.

Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί σε ναυάγιο πλοίου. Τουλάχιστον 33 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν οχηματαγωγό πλοίο με 173 επιβαίνοντες βυθίστηκε λόγω της κακοκαιρίας στις κεντρικές Φιλιππίνες. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης.
EPA / ROBERT DEJON

Τουλάχιστον 33 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν οχηματαγωγό πλοίο με 173 επιβαίνοντες βυθίστηκε λόγω της κακοκαιρίας στις κεντρικές Φιλιππίνες. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης.

Συνωστισμός έξω από τις τράπεζες. Μεγάλες ουρές έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα που λειτουργούν για την εξυπηρέτησή τους έχουν σχηματίσει και σήμερα οι συνταξιούχοι, προκειμένου να εισπράξουν το ποσό των 120 ευρώ από τη σύνταξή τους. Οι τράπεζες άνοιξαν και σήμερα - για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα - υποκαταστήματά τους για να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες. Οι ουρές είναι μεγαλύτερες έξω από τα κεντρικά υποκαταστήματα, όπου η προσέλευση κόσμου είναι παραδοσιακά αυξημένη και οι συνταξιούχοι συρρέουν από τις πρώτες πρωινές ώρες.
EPA / ARMANDO BABANI

Μεγάλες ουρές έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα που λειτουργούν για την εξυπηρέτησή τους έχουν σχηματίσει και σήμερα οι συνταξιούχοι, προκειμένου να εισπράξουν το ποσό των 120 ευρώ από τη σύνταξή τους. Οι τράπεζες άνοιξαν και σήμερα - για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα - υποκαταστήματά τους για να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες. Οι ουρές είναι μεγαλύτερες έξω από τα κεντρικά υποκαταστήματα, όπου η προσέλευση κόσμου είναι παραδοσιακά αυξημένη και οι συνταξιούχοι συρρέουν από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στη Θεσσαλονίκη . Συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.
INTIME NEWS / ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ

Συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.