Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 19:02

Οι φωτογραφίες της ημέρας,Τρίτη 30 Ιουνίου 2015.

Θα τελειώσει ποτέ ο πόλεμος;. Μία γυναίκα περνά μπροστά από έναν τοίχο στον οποίο έχει γραφτεί το σύνθημα «Θα τελειώσει ποτέ ο πόλεμος;» στο κέντρο του Κιέβου. Περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της ουκρανικής κρίσης, σύμφωνα με εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών.
EPA / ROMAN PILIPEY

Μία γυναίκα περνά μπροστά από έναν τοίχο στον οποίο έχει γραφτεί το σύνθημα «Θα τελειώσει ποτέ ο πόλεμος;» στο κέντρο του Κιέβου. Περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της ουκρανικής κρίσης, σύμφωνα με εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών.

Στο ρυθμό του ελληνικού δημοψηφίσματος η ΕΚΤ. Ένα σχέδιο με κιμωλία που απεικονίζει τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ να λέει «Όχι» έχει ζωγραφιστεί σε δρόμο έξω από την έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη.
REUTERS / RALPH ORLOWSKI

Ένα σχέδιο με κιμωλία που απεικονίζει τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ να λέει «Όχι» έχει ζωγραφιστεί σε δρόμο έξω από την έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη.

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ινδονησία. Τουλάχιστον 37 είναι οι νεκροί από τη συντριβή στρατιωτικού μεταγωγικού αεροσκάφους της πολεμικής αεροπορίας της Ινδονησίας σε κατοικημένη περιοχή.
REUTERS / RONI BINTANG

Τουλάχιστον 37 είναι οι νεκροί από τη συντριβή στρατιωτικού μεταγωγικού αεροσκάφους της πολεμικής αεροπορίας της Ινδονησίας σε κατοικημένη περιοχή.

2η ημέρα τραπεζικής αργίας . Στιγμιότυπο από υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας.

Νεπάλ: Παιχνίδια στη λάσπη. Ένα αγόρι πέφτει στη λάσπη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Asar Pandhra στην κοιλάδα Pokhara, δυτικά της πρωτεύουσας Κατμαντού. Οι αγρότες στο Νεπάλ συμμετέχουν στο φεστιβάλ που σηματοδοτεί την έναρξη της καλλιέργειας ρυζιού στους ορυζώνες της περιοχής.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Ένα αγόρι πέφτει στη λάσπη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Asar Pandhra στην κοιλάδα Pokhara, δυτικά της πρωτεύουσας Κατμαντού. Οι αγρότες στο Νεπάλ συμμετέχουν στο φεστιβάλ που σηματοδοτεί την έναρξη της καλλιέργειας ρυζιού στους ορυζώνες της περιοχής.

Υεμένη: Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου . Τουλάχιστον 28 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί να τιμήσουν τη μνήμη θυμάτων μιας επίθεσης στις αρχές Ιουνίου τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά τη Δευτέρα το βράδυ. Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη.
EPA / YAHYA ARHAB

Τουλάχιστον 28 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί να τιμήσουν τη μνήμη θυμάτων μιας επίθεσης στις αρχές Ιουνίου τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά τη Δευτέρα το βράδυ. Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη.

«Λευκή Νύχτα» στην Αγία Πετρούπολη. Τουρίστες απολαμβάνουν τη θέα στο ιστορικό κέντρο της Αγίας Πετρούπολης Ρωσία, κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Λευκής Νύχτας». Η περίοδος των «Λευκών Νυχτών» τον Ιούνιο, όταν στην ουσία δεν νυχτώνει εντελώς, προσελκύει χιλιάδες τουρίστες στην Αγία Πετρούπολη, μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ρωσίας.
EPA / ANATOLY MALTSEV

Τουρίστες απολαμβάνουν τη θέα στο ιστορικό κέντρο της Αγίας Πετρούπολης Ρωσία, κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Λευκής Νύχτας». Η περίοδος των «Λευκών Νυχτών» τον Ιούνιο, όταν στην ουσία δεν νυχτώνει εντελώς, προσελκύει χιλιάδες τουρίστες στην Αγία Πετρούπολη, μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ρωσίας.

Συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ. Οι Έλληνες και Ελληνίδες θα επιβιώσουν και χωρίς πρόγραμμα επεσήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του παραχώρησε στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι το κυρίαρχο στοιχείο στις εξελίξεις είναι ότι θα βάλει τη σφραγίδα του ο ελληνικός λαός. Ο Πρωθυπουργός επέρριψε ευθύνες στο Eurogroup για τη διακοπή των διαπραγματεύσεων και τόνισε, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ότι δεν είναι Πρωθυπουργός παντός καιρού.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Οι Έλληνες και Ελληνίδες θα επιβιώσουν και χωρίς πρόγραμμα επεσήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του παραχώρησε στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι το κυρίαρχο στοιχείο στις εξελίξεις είναι ότι θα βάλει τη σφραγίδα του ο ελληνικός λαός. Ο Πρωθυπουργός επέρριψε ευθύνες στο Eurogroup για τη διακοπή των διαπραγματεύσεων και τόνισε, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ότι δεν είναι Πρωθυπουργός παντός καιρού.