Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 19:06

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 9 Ιουνίου 2015.

Αμμοθύελλα στο Αλλαχαμπάντ. Ένα μικρό κορίτσι καλύπτει τα μάτια της καθώς περπατά μαζί με τη μητέρα της δίπλα στον Γάγγη, στη διάρκεια αμμοθύελλας. Η θερμοκρασία στην Ινδία σήμερα και αύριο αναμένεται να ξεπεράσει τους 47 βαθμούς Κελσίου.
REUTERS / JITENDRA PRAKASH

Ένα μικρό κορίτσι καλύπτει τα μάτια της καθώς περπατά μαζί με τη μητέρα της δίπλα στον Γάγγη, στη διάρκεια αμμοθύελλας. Η θερμοκρασία στην Ινδία σήμερα και αύριο αναμένεται να ξεπεράσει τους 47 βαθμούς Κελσίου.

Επιτυχημένη δραπέτευση από πυρκαγιά. Βουβάλια καταφέρνουν να ξεφύγουν από την φωτιά που ξεκίνησε σε δάσος δίπλα στον ποταμό Γιαμούνα.
REUTERS / ANINDITO MUKHERJEE

Βουβάλια καταφέρνουν να ξεφύγουν από την φωτιά που ξεκίνησε σε δάσος δίπλα στον ποταμό Γιαμούνα.

Λευκός Οίκος: Απειλή για βόμβα στην αίθουσα Τύπου. Τηλεφώνημα για βόμβα στην αίθουσα Τύπου δέχτηκαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας του Λευκού Οίκου.  Αμέσως, πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών διέταξε την εκκένωση της αίθουσας. Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον εκπρόσωπο της αμερικανικής προεδρίας, Τζος Έρνεστ. Τηλεοπτικά πλάνα κατέγραψαν το προσωπικό ασφαλείας και έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να πραγματοποιούν έλεγχο στον χώρο. Μετά από λίγο οι δημοσιογράφοι επέστρεψαν κανονικά στην αίθουσα.
 
REUTERS / POOL

Τηλεφώνημα για βόμβα στην αίθουσα Τύπου δέχτηκαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας του Λευκού Οίκου. Αμέσως, πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών διέταξε την εκκένωση της αίθουσας. Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον εκπρόσωπο της αμερικανικής προεδρίας, Τζος Έρνεστ. Τηλεοπτικά πλάνα κατέγραψαν το προσωπικό ασφαλείας και έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να πραγματοποιούν έλεγχο στον χώρο. Μετά από λίγο οι δημοσιογράφοι επέστρεψαν κανονικά στην αίθουσα.

 
Τρυφερές στιγμές στον ζωολογικό κήπο του Κρασνογιάρσκ . Μια υπάλληλος του ζωολογικού κήπου Royev Ruchey στο Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας δίνει ένα φιλί στην 7 μηνών καμηλοπάρδαλη Ραντούγκα, το όνομα της οποίας σημαίνει «ουράνιο τόξο». Η μικρή καμηλοπάρδαλη μεγάλωσε μόνο με τη φροντίδα των υπαλλήλων του ζωολογικού κήπου, καθώς η μητέρα της αρνήθηκε να την μεγαλώσει η ίδια.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Μια υπάλληλος του ζωολογικού κήπου Royev Ruchey στο Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας δίνει ένα φιλί στην 7 μηνών καμηλοπάρδαλη Ραντούγκα, το όνομα της οποίας σημαίνει «ουράνιο τόξο». Η μικρή καμηλοπάρδαλη μεγάλωσε μόνο με τη φροντίδα των υπαλλήλων του ζωολογικού κήπου, καθώς η μητέρα της αρνήθηκε να την μεγαλώσει η ίδια.

Χελιδονοφωλιά στο Άργος. Ένα χελιδόνι φέρνει φαγητό στα μικρά του, σε χελιδονοφωλιά στο Άργος.
Eurokinissi / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ένα χελιδόνι φέρνει φαγητό στα μικρά του, σε χελιδονοφωλιά στο Άργος.

Καθημερινή ζωή στο Γιαμού. Ένα αγόρι γεμίζει ένα βαρέλι με νερό στον ποταμό Τάβι, λίγο έξω από το Γιαμού.
REUTERS / MUKESH GUPTA

Ένα αγόρι γεμίζει ένα βαρέλι με νερό στον ποταμό Τάβι, λίγο έξω από το Γιαμού.

Φιλιππίνες: Προετοιμασίες εν αναμονή ισχυρών κυκλώνων. Ένας άνδρας προσπαθεί με ομπρέλες να προφυλαχθεί από την ισχυρή βροχόπτωση στη Μανίλα των Φιλιππίνων. Η τοπική μετεωρολογική υπηρεσία έχει προειδοποιήσει τους κατοίκους των Φιλιππίνων πως εντός του 2015 το φαινόμενο του Ελ Νίνιο θα οδηγήσει σε ισχυρούς κυκλώνες σε όλη τη χώρα.
EPA / RITCHIE B. TONGO

Ένας άνδρας προσπαθεί με ομπρέλες να προφυλαχθεί από την ισχυρή βροχόπτωση στη Μανίλα των Φιλιππίνων. Η τοπική μετεωρολογική υπηρεσία έχει προειδοποιήσει τους κατοίκους των Φιλιππίνων πως εντός του 2015 το φαινόμενο του Ελ Νίνιο θα οδηγήσει σε ισχυρούς κυκλώνες σε όλη τη χώρα.

Το πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. Στιγμιότυπο από την είσοδο του δυτικού αεροδρομίου στο Ελληνικό.
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο από την είσοδο του δυτικού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων MERS στη Νότιο Κορέα. Ένας αστυνομικός, που φορά μάσκα για να προφυλαχθεί από τον κορονοϊό (Αναπνευστικό Σύνδρομο Μέσης Ανατολής, γνωστό ως MERS), φρουρεί την είσοδο του Υπουργείου Άμυνας της Ν. Κορέας, στη Σεούλ. Από τον Μάϊο, οπότε και έκανε την εμφάνισή του ο ιός, έχουν χάσει τη ζωή τους συνολικά 7 άνθρωποι.
REUTERS / KIM HONG-JI

Ένας αστυνομικός, που φορά μάσκα για να προφυλαχθεί από τον κορονοϊό (Αναπνευστικό Σύνδρομο Μέσης Ανατολής, γνωστό ως MERS), φρουρεί την είσοδο του Υπουργείου Άμυνας της Ν. Κορέας, στη Σεούλ. Από τον Μάϊο, οπότε και έκανε την εμφάνισή του ο ιός, έχουν χάσει τη ζωή τους συνολικά 7 άνθρωποι.

Αντιτρομοκρατική επιχείρηση στη Τζακάρτα. Μέλη των ειδικών δυνάμεων της Ινδονησίας κατεβαίνουν με σχοινιά από την ταράτσα ξενοδοχείου στο κέντρο της Τζακάρτα, στα πλαίσια αντιτρομοκρατικής επιχείρησης.
EPA / BAGUS INDAHONO

Μέλη των ειδικών δυνάμεων της Ινδονησίας κατεβαίνουν με σχοινιά από την ταράτσα ξενοδοχείου στο κέντρο της Τζακάρτα, στα πλαίσια αντιτρομοκρατικής επιχείρησης.

Έκρηξη σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στο Βασίλκιφ της Ουκρανίας. Τεράστια πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις κοντά στο Κίεβο και οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών δίνουν μάχη για τον περιορισμό της. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μέχρι αυτή την ώρα αγνοούνται 3 πυροσβέστες.
EPA / UKRAINE EMERGENCIES MINISTRY

Τεράστια πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις κοντά στο Κίεβο και οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών δίνουν μάχη για τον περιορισμό της. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μέχρι αυτή την ώρα αγνοούνται 3 πυροσβέστες.

Σεισμός στη Χαλκίδα.