Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 30 Μαΐου 2015 22:01

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 30 Μαΐου 2015.

Σεπ Μπλάτερ: Εκστρατεία μίσους από την UEFA. Ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος επανεξελέγη χθες για πέμπτη θητεία στην ηγεσία της διεθνούς ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, κατήγγειλε σήμερα το «μίσος που προέρχεται όχι μόνο από ένα πρόσωπο στην UEFA, αλλά από έναν οργανισμό, την UEFA, η οποία δεν έχει καταλάβει ότι έγινα πρόεδρος το 1988», όπως είπε, μιλώντας στο ελβετικό τηλεοπτικό δίκτυο RTS.
REUTERS / ARND WIEGMANN

Ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος επανεξελέγη χθες για πέμπτη θητεία στην ηγεσία της διεθνούς ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, κατήγγειλε σήμερα το «μίσος που προέρχεται όχι μόνο από ένα πρόσωπο στην UEFA, αλλά από έναν οργανισμό, την UEFA, η οποία δεν έχει καταλάβει ότι έγινα πρόεδρος το 1988», όπως είπε, μιλώντας στο ελβετικό τηλεοπτικό δίκτυο RTS.

Διαδηλώσεις φοιτητών στην Χιλή . Άνδρες της αστυνομίας του Σαντιάγο εκτοξεύουν νερό προς νεαρό διαδηλωτή κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πορείας διαμαρτυρίας στην πρωτεύουσα της Χιλής. Οι μαθητές διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην κυβέρνηση απαιτώντας βελτιώσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα.
EPA / ELVIS GONZALEZ

Άνδρες της αστυνομίας του Σαντιάγο εκτοξεύουν νερό προς νεαρό διαδηλωτή κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πορείας διαμαρτυρίας στην πρωτεύουσα της Χιλής. Οι μαθητές διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην κυβέρνηση απαιτώντας βελτιώσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Διαδήλωση κατά της λιτότητας στο Λονδίνο. Άνδρες της βρετανικής αστυνομίας περικυκλώνουν ομάδα διαδηλωτών κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά των σχεδιαζόμενων μέτρων λιτότητας της βρετανικής κυβέρνησης στο κέντρο του Λονδίνου. Οι διαδηλωτές ζητούν να μπει ένα τέλος στις περικοπές που προωθεί η κυβέρνηση.
EPA / WILL OLIVER

Άνδρες της βρετανικής αστυνομίας περικυκλώνουν ομάδα διαδηλωτών κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά των σχεδιαζόμενων μέτρων λιτότητας της βρετανικής κυβέρνησης στο κέντρο του Λονδίνου. Οι διαδηλωτές ζητούν να μπει ένα τέλος στις περικοπές που προωθεί η κυβέρνηση.

Συνεχίζονται οι αναταραχές στο Μπουρούντι . Μια μοτοσικλέτα, η οποία κάηκε από διαδηλωτές που τάσσονται κατά της απόφασης του προέδρου του Μπουρούντι, Πιερ Νκουρουνζίζα να θέσει υποψηφιότητα για τρίτη θητεία, διακρίνεται στη μέση ενός δρόμου στην Μπουζουμπούρα.
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Μια μοτοσικλέτα, η οποία κάηκε από διαδηλωτές που τάσσονται κατά της απόφασης του προέδρου του Μπουρούντι, Πιερ Νκουρουνζίζα να θέσει υποψηφιότητα για τρίτη θητεία, διακρίνεται στη μέση ενός δρόμου στην Μπουζουμπούρα.

Ενημέρωση για την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Νέα Αγχίαλο. Λεπτομέρειες για τη χθεσινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΚΑΜ στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας έδωσε στη δημοσιότητα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Δ. Τσακνάκης. Όπως ανακοινώθηκε, κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν ένας 37χρονος και ένας 45χρονος,  ενώ νεκρός βρέθηκε ένας 34χρονος. Και οι τρεις είχαν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές αρχές και εμπλέκονται σε σωρεία κακουργηματικών πράξεων.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Λεπτομέρειες για τη χθεσινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΚΑΜ στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας έδωσε στη δημοσιότητα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Δ. Τσακνάκης. Όπως ανακοινώθηκε, κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν ένας 37χρονος και ένας 45χρονος,  ενώ νεκρός βρέθηκε ένας 34χρονος. Και οι τρεις είχαν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές αρχές και εμπλέκονται σε σωρεία κακουργηματικών πράξεων.

Ο Μάρτιν Ο
REUTERS / JIM BOURG

Ο πρώην κυβερνήτης του Μέριλαντ Μάρτιν Ο' Μάλεϊ, ο οποίος έχει ασκήσει σφοδρή κριτική στη φιλελεύθερη πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος, ανακοίνωσε ότι θέτει υποψηφιότητα για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016 στις ΗΠΑ.

Αγριολούλουδα στη Γερμανία. Μία παπαρούνα με έντονα κόκκινα πέταλα λυγίζει από τον αέρα ανάμεσα σ’ ένα χωράφι στο Sieversdorf της Γερμανίας.
EPA / PATRICK PLEUL

Μία παπαρούνα με έντονα κόκκινα πέταλα λυγίζει από τον αέρα ανάμεσα σ’ ένα χωράφι στο Sieversdorf της Γερμανίας.

Roland Garros: Προκρίθηκε στους «16» ο Τζόκοβιτς . Ο Θανάσης Κοκκινάκης είχε πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, αλλά η εμφάνισή του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον. Ο ομογενής, εξ Αυστραλίας ορμώμενος αθλητής, αντιμετώπισε τον Σέρβο άσο στο πλαίσιο της φάσης των «32» στο Roland Garros και έπεσε μαχόμενος, αφού ηττήθηκε μεν με 3-0 από τον «Νόλε» αλλά πάλεψε σε όλα τα σετ, τα οποία έχασε με το ίδιο σκορ: 6-4. Ο Τζόκοβιτς προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει το νικητή του παιχνιδιού ανάμεσα στον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ και τον Κέβιν Άντερσον από τη Νότια Αφρική.
EPA / ROBERT GHEMENT

Ο Θανάσης Κοκκινάκης είχε πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, αλλά η εμφάνισή του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον. Ο ομογενής, εξ Αυστραλίας ορμώμενος αθλητής, αντιμετώπισε τον Σέρβο άσο στο πλαίσιο της φάσης των «32» στο Roland Garros και έπεσε μαχόμενος, αφού ηττήθηκε μεν με 3-0 από τον «Νόλε» αλλά πάλεψε σε όλα τα σετ, τα οποία έχασε με το ίδιο σκορ: 6-4. Ο Τζόκοβιτς προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει το νικητή του παιχνιδιού ανάμεσα στον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ και τον Κέβιν Άντερσον από τη Νότια Αφρική.

Σε αναμονή για ταξιδιωτικά έγγραφα . Σύροι πρόσφυγες στο νησί της Κω περιμένουν την έκδοση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύροι πρόσφυγες στο νησί της Κω περιμένουν την έκδοση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων.

Πόλο: Θρυλικό τρεμπλ ο Ολυμπιακός. Με τον Ολυμπιακό να φτάνει σε ένα ανεπανάληπτο για την ιστορία του τμήματος τρεμπλ ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τη γυναικεία ομάδα πόλο, που μετά την Ευρωλίγκα και το Κύπελλο Ελλάδας κατάκτησε και το πρωτάθλημα. Η πειραϊκή ομάδα νίκησε με 10-4 τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών και με 3-2 νίκες υπερασπίστηκε τον τίτλο της, συνολικά έκτο στην ιστορία του τμήματος.
INTIME SPORTS / LATO KLODIAN

Με τον Ολυμπιακό να φτάνει σε ένα ανεπανάληπτο για την ιστορία του τμήματος τρεμπλ ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τη γυναικεία ομάδα πόλο, που μετά την Ευρωλίγκα και το Κύπελλο Ελλάδας κατάκτησε και το πρωτάθλημα. Η πειραϊκή ομάδα νίκησε με 10-4 τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών και με 3-2 νίκες υπερασπίστηκε τον τίτλο της, συνολικά έκτο στην ιστορία του τμήματος.