Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 03 Μαΐου 2015 22:02

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 3 Μαΐου 2015.

Μαίνεται ο εμφύλιος στη Συρία. Κάτοικοι και μέλη της Πολιτικής Άμυνας αναζητούν επιζώντες σε μια τοποθεσία που υπέστη ζημιές, έπειτα από έκρηξη βόμβας η οποία προήλθε από τις δυνάμεις που πρόσκεινται στο Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Αλ-Άσαντ, σύμφωνα με τους ακτιβιστές. Η βόμβα έπληξε ένα σχολείο και ένα συγκρότημα κατοικιών σε συνοικία του Χαλεπιού.
REUTERS / HOSAM KATAN

Κάτοικοι και μέλη της Πολιτικής Άμυνας αναζητούν επιζώντες σε μια τοποθεσία που υπέστη ζημιές, έπειτα από έκρηξη βόμβας η οποία προήλθε από τις δυνάμεις που πρόσκεινται στο Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Αλ-Άσαντ, σύμφωνα με τους ακτιβιστές. Η βόμβα έπληξε ένα σχολείο και ένα συγκρότημα κατοικιών σε συνοικία του Χαλεπιού.

Ξεπέρασαν τις 7.000 οι νεκροί στο Νεπάλ. Τις 7.000 ξεπέρασαν οι νεκροί από τον σεισμό του περασμένου Σαββάτου στο Νεπάλ, σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό της μικρής χώρας της Ασίας. Τον νέο προσωρινό απολογισμό ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Εκτάκτων Καταστάσεων.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Τις 7.000 ξεπέρασαν οι νεκροί από τον σεισμό του περασμένου Σαββάτου στο Νεπάλ, σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό της μικρής χώρας της Ασίας. Τον νέο προσωρινό απολογισμό ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Εκτάκτων Καταστάσεων.

Έκρηξη βόμβας στο Ιράκ. Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο όπου εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο στην σιιτική περιοχή Καράντα της Βαγδάτης. Τουλάχιστον 12 Ιρακινοί στρατιώτες και μέλη παραστρατιωτικών οργανώσεων σκοτώθηκαν το Σάββατο από επιθέσεις αυτοκτονίας με παγιδευμένα αυτοκίνητα που είχαν στόχο φυλάκιο στη δυτική επαρχία Ανμπάρ, ενώ βομβιστικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα Βαγδάτη σκότωσαν 14 πολίτες, σύμφωνα με υπηρεσίες ασφαλείας και ιατρικές πηγές.
EPA / AHMED JALIL

Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο όπου εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο στην σιιτική περιοχή Καράντα της Βαγδάτης. Τουλάχιστον 12 Ιρακινοί στρατιώτες και μέλη παραστρατιωτικών οργανώσεων σκοτώθηκαν το Σάββατο από επιθέσεις αυτοκτονίας με παγιδευμένα αυτοκίνητα που είχαν στόχο φυλάκιο στη δυτική επαρχία Ανμπάρ, ενώ βομβιστικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα Βαγδάτη σκότωσαν 14 πολίτες, σύμφωνα με υπηρεσίες ασφαλείας και ιατρικές πηγές.

Selfie με ελέφαντα έβγαλε ο Τζον Κέρι . Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι βγάζει μία φωτογραφία selfie με ένα μικρό ελεφαντάκι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε κέντρο προστασίας ελεφάντων στο εθνικό πάρκο του Ναϊρόμπι.
REUTERS / POOL

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι βγάζει μία φωτογραφία selfie με ένα μικρό ελεφαντάκι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε κέντρο προστασίας ελεφάντων στο εθνικό πάρκο του Ναϊρόμπι.

Η Τσέλσι πρωταθλήτρια Αγγλίας . Η Τσέλσι ήταν η πιο σταθερή σε απόδοση ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή περίοδο και δικαίως πανηγυρίζει από σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πιο δύσκολη και ανταγωνιστική Λίγκα του πλανήτη. Οι «μπλε» του Ζοζέ Μουρίνιο νίκησε στο κατάμεστο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας χάρις στην κεφαλιά του κορυφαίου παίκτη της φετινής σεζόν στην Αγγλία, Εντέν Αζάρ και εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο, τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA

Η Τσέλσι ήταν η πιο σταθερή σε απόδοση ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή περίοδο και δικαίως πανηγυρίζει από σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πιο δύσκολη και ανταγωνιστική Λίγκα του πλανήτη. Οι «μπλε» του Ζοζέ Μουρίνιο νίκησε στο κατάμεστο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας χάρις στην κεφαλιά του κορυφαίου παίκτη της φετινής σεζόν στην Αγγλία, Εντέν Αζάρ και εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο, τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Πυγμαχία: Ο Μεϊγουέδερ νίκησε τον Πακιάο . Η κορυφή χωράει μόνο έναν και αυτός είναι ο Μεϊγουέδερ, ο οποίος στον αγώνα με τον Πακιάο απέδειξε ότι είναι ο κορυφαίος πυγμάχος της εποχής του. Η μάχη του αιώνα, όπως την είχαν αποκαλέσει, διήρκησε 12 γύρους, με τον Αμερικανό να παίρνει τη μεγάλη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών, αποδεικνύοντας ότι είναι στην επαγγελματική πυγμαχία δεν έχει αντίπαλο.
REUTERS / STEVE MARCUS

Η κορυφή χωράει μόνο έναν και αυτός είναι ο Μεϊγουέδερ, ο οποίος στον αγώνα με τον Πακιάο απέδειξε ότι είναι ο κορυφαίος πυγμάχος της εποχής του. Η μάχη του αιώνα, όπως την είχαν αποκαλέσει, διήρκησε 12 γύρους, με τον Αμερικανό να παίρνει τη μεγάλη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών, αποδεικνύοντας ότι είναι στην επαγγελματική πυγμαχία δεν έχει αντίπαλο.

Εκδήλωση μνήμης στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Εκδήλωση μνήμης για τα 71 χρόνια από την εκτέλεση 200 κομμουνιστών στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.
SOOC / MENELAOS MYRILLAS

Εκδήλωση μνήμης για τα 71 χρόνια από την εκτέλεση 200 κομμουνιστών στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Κόσμος στις παραλίες της Αθήνας. Αθηναίοι, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, βρέθηκαν την Κυριακή στις παραλίες της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ

Αθηναίοι, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, βρέθηκαν την Κυριακή στις παραλίες της Αθήνας.

Διαμαρτυρία για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές . Διαμαρτυρία για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές στο κέντρο της Αθήνας.
Phasma / ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Διαμαρτυρία για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές στο κέντρο της Αθήνας.

Η φιέστα του Ολυμπιακού. Με μια μεγαλειώδη φιέστα που ακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλονή, αλλά επί της ουσίας είχε ξεκινήσει από το ημίχρονο της αναμέτρησης, ολοκληρώθηκε η «μαγική» για τους φίλους των «ερυθρόλευκων» βραδιά στο «Γ. Καραϊσκάκης».
INTIME SPORTS / LATO KLODIAN

Με μια μεγαλειώδη φιέστα που ακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλονή, αλλά επί της ουσίας είχε ξεκινήσει από το ημίχρονο της αναμέτρησης, ολοκληρώθηκε η «μαγική» για τους φίλους των «ερυθρόλευκων» βραδιά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2015. Αθλητές τρέχουν μπροστά από τη Βουλή κατά τη διάρκεια εκκίνησης του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας. Περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι, κάθε ηλικίας, έλαβαν μέρος στη σημερινή διεθνή διοργάνωση του 4ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Αθλητές τρέχουν μπροστά από τη Βουλή κατά τη διάρκεια εκκίνησης του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας. Περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι, κάθε ηλικίας, έλαβαν μέρος στη σημερινή διεθνή διοργάνωση του 4ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.