Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 19:03

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 28 Απριλίου 2015.

Γάμος... αλά πολιτικά!. Νεόνυμφο ζευγάρι επέλεξε το... Μέγαρο Μαξίμου για το γαμήλιο φωτογραφικό άλμπουμ!
EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Νεόνυμφο ζευγάρι επέλεξε το... Μέγαρο Μαξίμου για το γαμήλιο φωτογραφικό άλμπουμ!

Στα 8 εκατομμύρια οι πληγέντες από τον σεισμό του Νεπάλ. Μια γυναίκα μεταφέρει στην πλάτη της το παιδί της, έξω από το αυτοσχέδιο κατάλυμα στο οποίο ζει πια η οικογένειά της στο Κατμαντού. Συνολικά 8 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πληγεί από τον σεισμό στο Νεπάλ, ενώ περισσότεροι από 1,4 εκατομμύριο έχουν επείγουσα ανάγκη για τρόφιμα, πόσιμο νερό και στέγη, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Οι νεκροί σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε το υπουργείο Εωστερικών της χώρας έφτασαν 4.310. Οι τραυματίες που έχουν καταμετρηθεί μέχρι στιγμής είναι 7.953.
REUTERS / ADNAN ABIDI

Μια γυναίκα μεταφέρει στην πλάτη της το παιδί της, έξω από το αυτοσχέδιο κατάλυμα στο οποίο ζει πια η οικογένειά της στο Κατμαντού. Συνολικά 8 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πληγεί από τον σεισμό στο Νεπάλ, ενώ περισσότεροι από 1,4 εκατομμύριο έχουν επείγουσα ανάγκη για τρόφιμα, πόσιμο νερό και στέγη, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Οι νεκροί σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε το υπουργείο Εωστερικών της χώρας έφτασαν 4.310. Οι τραυματίες που έχουν καταμετρηθεί μέχρι στιγμής είναι 7.953.

Βίαιες συγκρούσεις στη Βαλτιμόρη. Διαδηλωτής υψώνει τη γροθιά του καθώς περνά με το ποδήλατό του μπροστά από αστυνομικούς που έχουν παραταχθεί μπροστά από φλεγόμενο κατάστημα στη Βαλτιμόρη. Βίαια επεισόδια ξέσπασαν στη πόλη των ΗΠΑ, μετά την κηδεία ενός νεαρού Αφροαμερικανού, ο οποίος πέθανε μετά τον βαρύ τραυματισμό τους στη σπονδυλική στήλη κατά τη σύλληψή του την περασμένη εβδομάδα. Οι ταραχές στη Βαλτιμόρη χαρακτηρίζονται οι χειρότερες έπειτα από εκείνες στο Φέργκιουσον του Μιζούρι πέρυσι.
REUTERS / JIM BOURG

Διαδηλωτής υψώνει τη γροθιά του καθώς περνά με το ποδήλατό του μπροστά από αστυνομικούς που έχουν παραταχθεί μπροστά από φλεγόμενο κατάστημα στη Βαλτιμόρη. Βίαια επεισόδια ξέσπασαν στη πόλη των ΗΠΑ, μετά την κηδεία ενός νεαρού Αφροαμερικανού, ο οποίος πέθανε μετά τον βαρύ τραυματισμό τους στη σπονδυλική στήλη κατά τη σύλληψή του την περασμένη εβδομάδα. Οι ταραχές στη Βαλτιμόρη χαρακτηρίζονται οι χειρότερες έπειτα από εκείνες στο Φέργκιουσον του Μιζούρι πέρυσι.

Φωτογράφιση μετά το γεύμα. Μια γυναίκα κρατά ένα μωρό σκιουροπίθηκο για να φωτογραφηθεί, έχοντας μόλις πιεί το γάλα του, στον ζωολογικό κήπο Τζαράγκουα του Σάο Πάολο. 
REUTERS / NACHO DOCE

Μια γυναίκα κρατά ένα μωρό σκιουροπίθηκο για να φωτογραφηθεί, έχοντας μόλις πιεί το γάλα του, στον ζωολογικό κήπο Τζαράγκουα του Σάο Πάολο. 

Μια ζεστή ανοιξιάτικη μέρα στο Τόκιο. Μια γυναίκα βαδίζει πάνω στη γέφυρα ενός δημόσιου πάρκου στο Τόκιο, κατά τη διάρκεια μιας ζεστής ανοιξιάτικης ημέρας.
REUTERS / THOMAS PETER

Μια γυναίκα βαδίζει πάνω στη γέφυρα ενός δημόσιου πάρκου στο Τόκιο, κατά τη διάρκεια μιας ζεστής ανοιξιάτικης ημέρας.

Παιδιά των φαναριών στη Λίμα. Ένα αγόρι κάνει κατακόρυφο σε διάβαση πεζών στη Λίμα του Περού, αποβλέποντας σε ένα μικρό φιλοδώρημα από τους οδηγούς. 
REUTERS / MARIANA BAZO

Ένα αγόρι κάνει κατακόρυφο σε διάβαση πεζών στη Λίμα του Περού, αποβλέποντας σε ένα μικρό φιλοδώρημα από τους οδηγούς. 

Δωρεάν φαγητό σε μετανάστες στην Ομονοία. Δωρεάν φαγητό σε μετανάστες μοίρασε η ομάδα της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» στην πλατεία Ομονοίας. 
SOOC / Nikos Libertas

Δωρεάν φαγητό σε μετανάστες μοίρασε η ομάδα της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» στην πλατεία Ομονοίας. 

Ινδία: Κωπηλατώντας στη λίμνη Ντάλ. Μια γυναίκα χρησιμοποιεί τη βάρκα της προκειμένου να μετακινηθεί, στην πλημμυρισμένη ύστερα από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις Λίμνη Νταλ, της ινδικής πόλης Σριναγκάρ.
REUTERS / DANISH ISMAIL

Μια γυναίκα χρησιμοποιεί τη βάρκα της προκειμένου να μετακινηθεί, στην πλημμυρισμένη ύστερα από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις Λίμνη Νταλ, της ινδικής πόλης Σριναγκάρ.

Ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προσέρχεται στο μνημόσυνο για τα 17 χρόνια από τον θάνατό του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προσέρχεται στο μνημόσυνο για τα 17 χρόνια από τον θάνατό του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Συγκομιδή κριθαριού στη Γάζα. Μία Παλαιστίνια μαζεύει κριθάρι σε φάρμα του Χαν Γιουνίς, στο νότιο τμήμα της λωρίδας της Γάζας.
REUTERS / IBRAHEEM ABU MUSTAFA

Μία Παλαιστίνια μαζεύει κριθάρι σε φάρμα του Χαν Γιουνίς, στο νότιο τμήμα της λωρίδας της Γάζας.

Παραγωγή οπίου στο Αφγανιστάν. Παιδιά συλλέγουν ακατέργαστο όπιο από ένα χωράφι με παπαρούνες, σε προάστιο της πόλης Τζαλαλαμπάντ στο Αφγανιστάν.
REUTERS / PARWIZ

Παιδιά συλλέγουν ακατέργαστο όπιο από ένα χωράφι με παπαρούνες, σε προάστιο της πόλης Τζαλαλαμπάντ στο Αφγανιστάν.

Μνήμες από τον πόλεμο. Βετεράνοι του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου παρατηρούν άγαλμα του Ιωσήφ Στάλιν στο Μουσείο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου στη Μόσχα. Η Ρωσία γιορτάζει τον Μάιο τη συμπλήρωση 70 ετών από τη νίκη των Συμμάχων επί της ναζιστικής Γερμανίας.
REUTERS / SERGEI KARPUKHIN

Βετεράνοι του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου παρατηρούν άγαλμα του Ιωσήφ Στάλιν στο Μουσείο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου στη Μόσχα. Η Ρωσία γιορτάζει τον Μάιο τη συμπλήρωση 70 ετών από τη νίκη των Συμμάχων επί της ναζιστικής Γερμανίας.

Πολωνία: Νεογέννητες τίγρεις σε ζωολογικό πάρκο. Ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου «Σαφάρι» της Πολωνίας ταΐζει δύο νεογέννητες τίγρεις Βεγγάλης. Τα δύο νεογνά (ένα αρσενικό και ένα θηλυκό) γεννήθηκαν στο ζωολογικό κήπο πριν από 10 ημέρες και ζυγίζουν 1,5 κιλό το καθένα. Η τροφή τους παρέχεται μέσω πλαστικού μπουκαλιού από τους υπαλλήλους του πάρκου διότι η μητέρα τους (της οποίας ήταν η πρώτη γέννα) δεν τα ταΐζει, ενώ μέχρι τώρα δεν τους έχει δοθεί κάποιο όνομα.
EPA / GRZEGORZ MICHALOWSKI

Ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου «Σαφάρι» της Πολωνίας ταΐζει δύο νεογέννητες τίγρεις Βεγγάλης. Τα δύο νεογνά (ένα αρσενικό και ένα θηλυκό) γεννήθηκαν στο ζωολογικό κήπο πριν από 10 ημέρες και ζυγίζουν 1,5 κιλό το καθένα. Η τροφή τους παρέχεται μέσω πλαστικού μπουκαλιού από τους υπαλλήλους του πάρκου διότι η μητέρα τους (της οποίας ήταν η πρώτη γέννα) δεν τα ταΐζει, ενώ μέχρι τώρα δεν τους έχει δοθεί κάποιο όνομα.

Φόβος και Παράνοια στην Αθήνα!. Ένας άνδρας περνάει μπροστά από γκράφιτι - αναφορά στην ταινία «Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας», σε δρόμο της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ένας άνδρας περνάει μπροστά από γκράφιτι - αναφορά στην ταινία «Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας», σε δρόμο της Αθήνας.