Multimedia

Ξεκίνησε η δίκη της Χρυσής Αυγής

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 09:53

Δεκατρείς νυν βουλευτές και πέντε πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς και 51 στελέχη της, κάθονται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να δικαστούν για σωρεία κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων για την υπόθεση της Χ.Α..

Η δίκη που διεξάγεται στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης που από νωρίς το πρωί παρίστανται για να καλύψουν ειδησεογραφικά την υπόθεση.

Δίκη Χρυσής Αυγής #13.
SOOC / Menelaos Myrillas
Δίκη Χρυσής Αυγής #12.
SOOC / Menelaos Myrillas
Δίκη Χρυσής Αυγής #11. Αστυνομικοί ελέγχουν ταυτότητες και διαπιστεύσεις έξω από την πύλη Γ
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Αστυνομικοί ελέγχουν ταυτότητες και διαπιστεύσεις έξω από την πύλη Γ' που οδηγεί στις αίθουσες Τύπου και δικηγόρων (κατηγορούμενοι-δικηγόροι-δημοσιογράφοι) των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Δίκη Χρυσής Αυγής #10.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Δίκη Χρυσής Αυγής #9. Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω συλλαλητηρίων και συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.
EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω συλλαλητηρίων και συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Δίκη Χρυσής Αυγής #7. Η αίθουσα στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού όπου πρόκειται το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να δικάσει την ηγεσία, στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Η αίθουσα στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού όπου πρόκειται το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να δικάσει την ηγεσία, στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Δίκη Χρυσής Αυγής #1.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
Δίκη Χρυσής Αυγής #2. Οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους από το πρωί, ενώ όποιος δεν έχει διαπίστευση δεν μπορεί να προσέλθει στο χώρο της δικαστικής αίθουσας.
PHASMA / ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους από το πρωί, ενώ όποιος δεν έχει διαπίστευση δεν μπορεί να προσέλθει στο χώρο της δικαστικής αίθουσας.

Δίκη Χρυσής Αυγής #3. Περιμετρικά των φυλακών Κορυδαλλού έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας εν όψει και των αντιφαστιστικών συγκεντρώσεων.
INTIME NEWS / ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ

Περιμετρικά των φυλακών Κορυδαλλού έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας εν όψει και των αντιφαστιστικών συγκεντρώσεων.

Δίκη Χρυσής Αυγής #4. Η δίκη που διεξάγεται στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης που από νωρίς το πρωί παρίστανται για να καλύψουν ειδησεογραφικά την υπόθεση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Η δίκη που διεξάγεται στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης που από νωρίς το πρωί παρίστανται για να καλύψουν ειδησεογραφικά την υπόθεση.

Δίκη Χρυσής Αυγής #5. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα προσέρχεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου ξεκινά ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η δίκη της ηγεσίας, στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής.
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα προσέρχεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου ξεκινά ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η δίκη της ηγεσίας, στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Δίκη Χρυσής Αυγής #6.
INTIME NEWS / ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ
Δίκη Χρυσής Αυγής #8. Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στον Κορυδαλλό για την δίκη της Χρυσής Αυγής.
EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στον Κορυδαλλό για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

 Δίκη Χρυσής Αυγής- αδεδυ- αντιφασιστικές συγκεντρώσεις.
NAFTEMPORIKI.GR
Φυλακές Κορυδαλλού- Δίκη Χρυσής Αυγής.
Phasma / ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ