Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015 20:10

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα του Πάσχα, 13 Απριλίου 2015.

Στον Πειραιά οι 151 μετανάστες που εντοπίστηκαν την Μεγάλη Πέμπτη στη Γαύδο. Στον Πειραιά έφτασαν νωρίς το πρωί οι 151 παράτυποι μετανάστες τους οποίους το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης αποβίβασαν σε ακτή της Γαύδου έξι Αιγύπτιοι διακινητές που συνελήφθησαν.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στον Πειραιά έφτασαν νωρίς το πρωί οι 151 παράτυποι μετανάστες τους οποίους το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης αποβίβασαν σε ακτή της Γαύδου έξι Αιγύπτιοι διακινητές που συνελήφθησαν.

Γορίλας γιορτάζει τα 58α γενέθλιά του. Ένας θηλυκός γορίλας που ακούει στο όνομα Φατού ετοιμάζεται να απολαύσει την τούρτα που του έφτιαξαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου με αφορμή τα 58α γενέθλιά του. Σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο, ο συγκεκριμένος γορίλας είναι ο γηραιότερος γορίλας που βρίσκεται σε αιχμαλωσία σε όλη την Ευρώπη.
EPA / PAUL ZINKEN

Ένας θηλυκός γορίλας που ακούει στο όνομα Φατού ετοιμάζεται να απολαύσει την τούρτα που του έφτιαξαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου με αφορμή τα 58α γενέθλιά του. Σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο, ο συγκεκριμένος γορίλας είναι ο γηραιότερος γορίλας που βρίσκεται σε αιχμαλωσία σε όλη την Ευρώπη.

Η λειψυδρία πλήττει το Μουμπάι. Δύο γυναίκες προσπαθούν να συλλέξουν νερό από ένα πηγάδι το οποίο έχει σχεδόν στερέψει, σε χωριό κοντά στο Μουμπάι, στην Ινδία.
EPA / DIVYAKANT SOLANKI

Δύο γυναίκες προσπαθούν να συλλέξουν νερό από ένα πηγάδι το οποίο έχει σχεδόν στερέψει, σε χωριό κοντά στο Μουμπάι, στην Ινδία.

Καλκούτα: Προτοιμασίες για το φεστιβάλ Gajan . Στιγμιότυπο από τις προετοιμασίες για το ινδουιστικό φεστιβάλ Gajan που θα πραγματοποιηθεί αυτό τον μήνα στην Καλκούτα της Ινδίας. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ πραγματοποιείται για να εορταστεί η ένωση του Ήλιου με τη Γη.
EPA / PIYAL ADHIKARY

Στιγμιότυπο από τις προετοιμασίες για το ινδουιστικό φεστιβάλ Gajan που θα πραγματοποιηθεί αυτό τον μήνα στην Καλκούτα της Ινδίας. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ πραγματοποιείται για να εορταστεί η ένωση του Ήλιου με τη Γη.

Λίγο πριν το ταξίδι για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Μια μέλισσα κάθεται σε ένα λουλούδι στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ, στη Φλόριντα, τη στιγμή που πίσω της, ένα μη επανδρωμένο SpaceX Falcon 9 ετοιμάζεται να εκτοξευτεί για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
REUTERS / SCOTT AUDETTE

Μια μέλισσα κάθεται σε ένα λουλούδι στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ, στη Φλόριντα, τη στιγμή που πίσω της, ένα μη επανδρωμένο SpaceX Falcon 9 ετοιμάζεται να εκτοξευτεί για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Μια ανοιξιάτικη ημέρα στη Γαλλία. Ο κόσμος στη Γαλλία απολαμβάνει τον ήλιο σε πάρκο λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι.
REUTERS / CHRISTIAN HARTMANN

Ο κόσμος στη Γαλλία απολαμβάνει τον ήλιο σε πάρκο λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι.

Καθημερινότητα στο Νεπάλ. Ένας αγρότης περνά πάνω από τον ποταμό Trishul, ο οποίος απέχει περίπου 90 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Νεπάλ, Κατμαντού, μεταφέροντας έναν αυτοσχέδιο σάκο στον οποίο έχει τοποθετήσει τα προϊόντα που καλλιεργεί.
EPA / NARENDRA SHRESTHA

Ένας αγρότης περνά πάνω από τον ποταμό Trishul, ο οποίος απέχει περίπου 90 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Νεπάλ, Κατμαντού, μεταφέροντας έναν αυτοσχέδιο σάκο στον οποίο έχει τοποθετήσει τα προϊόντα που καλλιεργεί.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pole Dancing. Στιγμιότυπο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pole Dancing που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στο Πεκίνο.
EPA / HOW HWEE YOUNG

Στιγμιότυπο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pole Dancing που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στο Πεκίνο.

Πασχαλινή παράδοση στην Ουκρανία . Ουκρανοί ρίχνουν νερό ο ένας στον άλλον σε δρόμο του Λβιβ, στην Ουκρανία, στα πλαίσια παράδοσης που έχει τις ρίζες της στο μακρινό παρελθόν και συμβολίζει την κάθαρση την πρώτη Δευτέρα μετά το Πάσχα.
EPA / IVAN BOBERSKYY

Ουκρανοί ρίχνουν νερό ο ένας στον άλλον σε δρόμο του Λβιβ, στην Ουκρανία, στα πλαίσια παράδοσης που έχει τις ρίζες της στο μακρινό παρελθόν και συμβολίζει την κάθαρση την πρώτη Δευτέρα μετά το Πάσχα.

Νότια Σιβηρία: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ένας άνδρας κοιτά από ψηλά την περιοχή της Χακασίας, όπου τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ άλλοι 78 νοσηλεύονται με διάφορα προβλήματα υγείας λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται στην περιοχή, υποβοηθούμενες από την ξηρασία και τους σφοδρούς ανέμους. Οι πυρκαγιές, εκτός των άλλων, έχουν προκαλέσει μέχρι στιγμής ζημιές ύψους 96 εκατομμυρίων δολαρίων.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Ένας άνδρας κοιτά από ψηλά την περιοχή της Χακασίας, όπου τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ άλλοι 78 νοσηλεύονται με διάφορα προβλήματα υγείας λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται στην περιοχή, υποβοηθούμενες από την ξηρασία και τους σφοδρούς ανέμους. Οι πυρκαγιές, εκτός των άλλων, έχουν προκαλέσει μέχρι στιγμής ζημιές ύψους 96 εκατομμυρίων δολαρίων.