Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 19:49

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου 2015.

Greenpeace: Έκκληση να σταματήσει η ατμοσφαιρική ρύπανση. Ακτιβιστές της Greenpeace αναρτούν πανό στο υπουργείο Περιβάλλοντος της Πολωνίας στη Βαρσοβία. Στο πανό απεικονίζεται ο υπουργός Περιβάλλοντος της χώρας Andrzej Grabowski, ενώ αναγράφεται η φράση «Το νέφος μας δηλητηριάζει, γιατί ο υπουργός δεν απαντά;». Περιβαλλοντολόγοι της Greenpeace κάνουν έκκληση στον υπουργό να λάβει μέτρα προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.
EPA / RADEK PIETRUSZKA

Ακτιβιστές της Greenpeace αναρτούν πανό στο υπουργείο Περιβάλλοντος της Πολωνίας στη Βαρσοβία. Στο πανό απεικονίζεται ο υπουργός Περιβάλλοντος της χώρας Andrzej Grabowski, ενώ αναγράφεται η φράση «Το νέφος μας δηλητηριάζει, γιατί ο υπουργός δεν απαντά;». Περιβαλλοντολόγοι της Greenpeace κάνουν έκκληση στον υπουργό να λάβει μέτρα προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Ο Αλ. Τσίπρας καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Κρεμλίνο. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στα τείχη του Κρεμλίνου, συνοδευόμενος από την αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβέρνησης, την πρέσβειρα της Ελλάδας στην Μόσχα, καθώς και από μέλη οικογενειών αντιστασιακών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
INTIME NEWS / Andrea Bonetti

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στα τείχη του Κρεμλίνου, συνοδευόμενος από την αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβέρνησης, την πρέσβειρα της Ελλάδας στην Μόσχα, καθώς και από μέλη οικογενειών αντιστασιακών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Πούτιν στο Κρεμλίνο . Την επανεκκίνηση των σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας έθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ως στόχο της επίσκεψής του στη Μόσχα κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τονίζοντας τα αισθήματα φιλίας και αδελφοσύνης των δύο λαών. 
REUTERS / POOL/Alexander Zemlianichenko

Την επανεκκίνηση των σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας έθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ως στόχο της επίσκεψής του στη Μόσχα κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τονίζοντας τα αισθήματα φιλίας και αδελφοσύνης των δύο λαών. 

Παιχνίδια με το φαγητό. Στιγμιότυπο από το πάρκο Juraparc της πόλης Βω, στην Ελβετία, όπου φιλοξενούνται 3 από τις αρκούδες του πάρκου αρκούδων της Βέρνης, στο οποίο πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης.
EPA / JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Στιγμιότυπο από το πάρκο Juraparc της πόλης Βω, στην Ελβετία, όπου φιλοξενούνται 3 από τις αρκούδες του πάρκου αρκούδων της Βέρνης, στο οποίο πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης.

Πασχαλινές προετοιμασίες. Τα κόκκινα αυγά που έβαψαν εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για τους απόρους του συσσιτίου του ιερού ναού, αλλά και για τους ενορίτες που θα κάνουν Ανάσταση στον ναό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Τα κόκκινα αυγά που έβαψαν εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για τους απόρους του συσσιτίου του ιερού ναού, αλλά και για τους ενορίτες που θα κάνουν Ανάσταση στον ναό.

Καναδάς:Το James R Barker παγιδευμένο στον πάγο. Το φορτηγό πλοίο James R Barker απεικονίζεται παγιδευμένο στον πάγο, κοντά στον κόλπο του Whitefish, στη λίμνη Σουπίριορ, βορειοδυτικά του Sault Ste. Marie στο Οντάριο. Σημαντικό τμήμα της περιοχής των Μεγάλων Λιμνών έχει καλυφθεί από τον πάγο, κάτι που δυσκολεύει τη μεταφορά προϊόντων ανάμεσα στις Η.Π.Α και τον Καναδά.
REUTERS / KENNETH ARMSTRONG

Το φορτηγό πλοίο James R Barker απεικονίζεται παγιδευμένο στον πάγο, κοντά στον κόλπο του Whitefish, στη λίμνη Σουπίριορ, βορειοδυτικά του Sault Ste. Marie στο Οντάριο. Σημαντικό τμήμα της περιοχής των Μεγάλων Λιμνών έχει καλυφθεί από τον πάγο, κάτι που δυσκολεύει τη μεταφορά προϊόντων ανάμεσα στις Η.Π.Α και τον Καναδά.

Αστυνομική βία στο Λος Άντζελες. Ένα κορίτσι τρέχει ανάμεσα σε χαρτόνια που είναι κομμένα σε σχήμα φέρετρου, στη μνήμη όσων έχουν χάσει τη ζωή τους από την αστυνομική βία στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Ο αριθμός αυτός υπολογίζεται σε 617 άτομα από το 2000, μόνο στην επαρχία του Λος Άντζελες. 
REUTERS / LUCY NICHOLSON

Ένα κορίτσι τρέχει ανάμεσα σε χαρτόνια που είναι κομμένα σε σχήμα φέρετρου, στη μνήμη όσων έχουν χάσει τη ζωή τους από την αστυνομική βία στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Ο αριθμός αυτός υπολογίζεται σε 617 άτομα από το 2000, μόνο στην επαρχία του Λος Άντζελες. 

Αποκατάσταση των φθορών στο Πολυτεχνείο. Συνεργεία έχουν αναλάβει από το πρωί της Τετάρτης την αποκατάσταση του Πολυτεχνείου, καθώς και του χώρου γύρω από αυτό, στον απόηχο των χθεσινών επεισοδίων.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συνεργεία έχουν αναλάβει από το πρωί της Τετάρτης την αποκατάσταση του Πολυτεχνείου, καθώς και του χώρου γύρω από αυτό, στον απόηχο των χθεσινών επεισοδίων.

Χελώνα προς πώληση στο Πεκίνο. Ένας εργάτης κρατά μια χελώνα προς πώληση σε δρόμο κοντά σε εργοτάξιο, στο Πεκίνο. Στην Κίνα οι χελώνες αναθρέφονται με σκοπό να πωληθούν ως κατοικίδια ή ως φαγητό.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Ένας εργάτης κρατά μια χελώνα προς πώληση σε δρόμο κοντά σε εργοτάξιο, στο Πεκίνο. Στην Κίνα οι χελώνες αναθρέφονται με σκοπό να πωληθούν ως κατοικίδια ή ως φαγητό.

Νεογέννητος ρινόκερος σε ζωολογικό πάρκο του Σάλτσμπουργκ. Ένας νεαρός ρινόκερος στέκεται δίπλα στη μητέρα του «Tamu», σε ζωολογικό πάρκο του Σάλτσμπουργκ. Ο συγκεκριμένος ρινόκερος γεννήθηκε στις 4 Απριλίου και είναι ο πρωτος που έρχεται στη ζωή στο εν λόγω ζωολογικό πάρκο.
EPA / BARBARA GINDL

Ένας νεαρός ρινόκερος στέκεται δίπλα στη μητέρα του «Tamu», σε ζωολογικό πάρκο του Σάλτσμπουργκ. Ο συγκεκριμένος ρινόκερος γεννήθηκε στις 4 Απριλίου και είναι ο πρωτος που έρχεται στη ζωή στο εν λόγω ζωολογικό πάρκο.

Καθημερινή ζωή στη Σιγκαπούρη. Καθαριστές κατεβαίνουν με σχοινιά από το Μουσείο Επιστήμης της Τέχνης στο Marina Bay Sands, στη Σιγκαπούρη.
REUTERS / EDGAR SU

Καθαριστές κατεβαίνουν με σχοινιά από το Μουσείο Επιστήμης της Τέχνης στο Marina Bay Sands, στη Σιγκαπούρη.

Η βασιλική του Αγίου Πέτρου μέσα από μια καμπάνα. Η Βασιλική του Αγίου Πέτρου καθρεφτίζεται στην καμπάνα ενός ευφωνίου, κατά τη διάρκεια ομιλίας του Πάπα Φραγκίσκου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. 
EPA / ALESSANDRO DI MEO

Η Βασιλική του Αγίου Πέτρου καθρεφτίζεται στην καμπάνα ενός ευφωνίου, κατά τη διάρκεια ομιλίας του Πάπα Φραγκίσκου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. 

Πακιστάν: Οργώνοντας με τον παραδοσιακό τρόπο. Ένας αγρότης οργώνει το χωράφι του με τον παραδοσιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας άροτρο που το σέρνουν δύο ταύροι, στην πόλη Charsadda, κοντά στο Πεσαβάρ.
REUTERS / FAYAZ AZIZ

Ένας αγρότης οργώνει το χωράφι του με τον παραδοσιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας άροτρο που το σέρνουν δύο ταύροι, στην πόλη Charsadda, κοντά στο Πεσαβάρ.

Ηλιοβασίλεμα στην Αθήνα. Στιγμιότυπο από το χθεσινοβραδυνό ηλιοβασίλεμμα στην Αθήνα.
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Στιγμιότυπο από το χθεσινοβραδυνό ηλιοβασίλεμμα στην Αθήνα.