Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 21:41

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

Πλανόδιος πωλητής στην Αθήνα. Πλανόδιος πωλητής μαριονέτων του Θεάτρου Σκιών, στεκεται στον πάγκο του στο κέντρο της Αθήνας.
REUTERS / KOSTAS TSIRONIS

Πλανόδιος πωλητής μαριονέτων του Θεάτρου Σκιών, στεκεται στον πάγκο του στο κέντρο της Αθήνας.

Αφγανιστάν: Επίθεση βομβιστή - καμικάζι στην Καμπούλ. Αφγανός αστυνομικός φρουρεί το σημείο της επίθεσης αυτοκτονίας στην Καμπούλ.Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σήμερα σε επίθεση βομβιστή - καμικάζι εναντίον ενός μέλους της Βουλής του Αφγανιστάν, του Γκιουλ Πασά Ματζίντι, που είναι ανάμεσα στους τραυματίες, δήλωσε ο Άμπντουλ Ραχμάν Ραχίμι, επικεφαλής της αστυνομίας της Καμπούλ, της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν.
REUTERS / OMAR SOBHANI

Αφγανός αστυνομικός φρουρεί το σημείο της επίθεσης αυτοκτονίας στην Καμπούλ.Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σήμερα σε επίθεση βομβιστή - καμικάζι εναντίον ενός μέλους της Βουλής του Αφγανιστάν, του Γκιουλ Πασά Ματζίντι, που είναι ανάμεσα στους τραυματίες, δήλωσε ο Άμπντουλ Ραχμάν Ραχίμι, επικεφαλής της αστυνομίας της Καμπούλ, της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν.

Εβδομάδα Μόδας στη Μόσχα. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία της Ρωσικής ομάδας σχεδιαστών Contrfashion από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-2016, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Mercedes-Benz στη Μόσχα.
EPA / MAXIM SHIPENKOV

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία της Ρωσικής ομάδας σχεδιαστών Contrfashion από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-2016, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Mercedes-Benz στη Μόσχα.

Κίνα: Γιγάντια πίτσα για τους πελάτες εμπορικού κέντρου. Κόσμος κοιτά μία γιγάντια πίτσα σε ένα εμπορικό κέντρο στη Σενγιάνγκ. Μία πίτσα εννέα τετραγωνικών μέτρων, φτιαγμένη από 48 μικρότερες, παρασκευαστηκε στο εμπορικό κέντρο και προσφέρθηκε στους πελάτες δωρεάν, κατά τη διάρκεια μίας διαφημιστικής εκδήλωσης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κόσμος κοιτά μία γιγάντια πίτσα σε ένα εμπορικό κέντρο στη Σενγιάνγκ. Μία πίτσα εννέα τετραγωνικών μέτρων, φτιαγμένη από 48 μικρότερες, παρασκευαστηκε στο εμπορικό κέντρο και προσφέρθηκε στους πελάτες δωρεάν, κατά τη διάρκεια μίας διαφημιστικής εκδήλωσης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Πορεία κατά της τρομοκρατίας στην Τύνιδα. Ο Τυνήσιος πρόεδρος Μπέτζι Καϊντ Εσέμπσι (δεξιά), ο Γάλλος ομόλογός του Φρανσουά Ολάντ (στο κέντρο) και ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, παρευρίσκονται στην πορεία αλληλεγγύης για τα θύματα του μουσείου Μπάρντο στην Τύνιδα. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, πραγματοποίησαν σήμερα πορεία στους δρόμους της Τύνιδας «εναντίον της τρομοκρατίας», στον απόηχο της επίθεσης στο μουσείο Μπάρντο. «Όλοι μας πρέπει να πολεμήσουμε εναντίον της τρομοκρατίας» τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος ενώπιον των δημοσιογράφων υπογραμμίζοντας ότι «ακόμα κι αν διεξάγονται εκλογές» και «οι Γάλλοι ψηφίζουν (…) τίποτα δε μπορεί να εμποδίσει την παρουσία μου εδώ στην Τύνιδα, στο πλευρό του λαού της Τυνησίας».
REUTERS / POOL

Ο Τυνήσιος πρόεδρος Μπέτζι Καϊντ Εσέμπσι (δεξιά), ο Γάλλος ομόλογός του Φρανσουά Ολάντ (στο κέντρο) και ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, παρευρίσκονται στην πορεία αλληλεγγύης για τα θύματα του μουσείου Μπάρντο στην Τύνιδα. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, πραγματοποίησαν σήμερα πορεία στους δρόμους της Τύνιδας «εναντίον της τρομοκρατίας», στον απόηχο της επίθεσης στο μουσείο Μπάρντο. «Όλοι μας πρέπει να πολεμήσουμε εναντίον της τρομοκρατίας» τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος ενώπιον των δημοσιογράφων υπογραμμίζοντας ότι «ακόμα κι αν διεξάγονται εκλογές» και «οι Γάλλοι ψηφίζουν (…) τίποτα δε μπορεί να εμποδίσει την παρουσία μου εδώ στην Τύνιδα, στο πλευρό του λαού της Τυνησίας».

Νιγηρία: Στη σκιά της βίας συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία. Ένα κορίτσι κάθεται στο έδαφος καθώς κόσμος περιμένει στην ουρά να ψηφίσει, σε ένα εκλογικό κέντρο στο Κάνο.Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η εκλογική διαδικασία στη Νιγηρία. Όπως ανακοίνωσε η κεντρική εφορευτική επιτροπή, η ψηφοφορία που ξεκίνησε το Σάββατο παρατάθηκε κατά μία ημέρα σε περίπου 300 εκλογικά τμήματα που αντιμετώπισαν τεχνικά προβλήματα με τις συσκευές ανάγνωσης βιομετρικών δεδομένων και καρτών. Η εκλογική διαδικασία όμως συνεχίζεται στη σκιά της βίας, καθώς το Σάββατο η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον ψηφοφόρων.
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Ένα κορίτσι κάθεται στο έδαφος καθώς κόσμος περιμένει στην ουρά να ψηφίσει, σε ένα εκλογικό κέντρο στο Κάνο.Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η εκλογική διαδικασία στη Νιγηρία. Όπως ανακοίνωσε η κεντρική εφορευτική επιτροπή, η ψηφοφορία που ξεκίνησε το Σάββατο παρατάθηκε κατά μία ημέρα σε περίπου 300 εκλογικά τμήματα που αντιμετώπισαν τεχνικά προβλήματα με τις συσκευές ανάγνωσης βιομετρικών δεδομένων και καρτών. Η εκλογική διαδικασία όμως συνεχίζεται στη σκιά της βίας, καθώς το Σάββατο η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον ψηφοφόρων.

Γαλλία: Συνεχίζονται οι έρευνες για το δεύτερο μαύρο κουτί. Μέλος γαλλικού σωστικού συνεργείου ερευνά τα συντρίμμια του Airbus A320 της Germanwings στο σημείο της συντριβής, στις γαλλικές Άλπεις. Ερευνητές και μέλη των σωστικών συνεργείων συνεχίζουν σήμερα για 6η συνεχόμενη ημέρα τις έρευνες στο νότιο τμήμα των γαλλικών Άλπεων προκειμένου να εντοπίσουν το δεύτερο μαύρο κουτί και να περισυλλέξουν τις σορούς των θυμάτων της συντριβής του Airbus της εταιρείας Germanwings με στόχο την ταυτοποίησή τους, μετέδωσε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
REUTERS / GONZALO FUENTES

Μέλος γαλλικού σωστικού συνεργείου ερευνά τα συντρίμμια του Airbus A320 της Germanwings στο σημείο της συντριβής, στις γαλλικές Άλπεις. Ερευνητές και μέλη των σωστικών συνεργείων συνεχίζουν σήμερα για 6η συνεχόμενη ημέρα τις έρευνες στο νότιο τμήμα των γαλλικών Άλπεων προκειμένου να εντοπίσουν το δεύτερο μαύρο κουτί και να περισυλλέξουν τις σορούς των θυμάτων της συντριβής του Airbus της εταιρείας Germanwings με στόχο την ταυτοποίησή τους, μετέδωσε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Βόλεϊ: Κυπελλούχος Ελλάδας στις Γυναίκες ο Ολυμπιακός. Για 5η σερί χρονιά η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκες» επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί κι επικράτησαν σχετικά άνετα στον τελικό του φάιναλ φορ του Αγρινίου με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού.
INTIME SPORTS / LATO KLODIAN

Για 5η σερί χρονιά η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκες» επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί κι επικράτησαν σχετικά άνετα στον τελικό του φάιναλ φορ του Αγρινίου με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού.

Κυριακή των Βαΐων στην Ισπανία. Ένας άντρας βγάζει φωτογραφία την κόρη του μπροστά από ένα κυβερνητικό κτήριο, πριν την λιτανεία της Κυριακής των Βαΐων στην Ποντεβέδρα, στη βόρεια Ισπανία. Εκατοντάδες πομπές ενόψει του Πάσχα λαμβάνουν χώρα όλο το εικοσιτετράωρο στην Ισπανία, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.
REUTERS / MIGUEL VIDAL

Ένας άντρας βγάζει φωτογραφία την κόρη του μπροστά από ένα κυβερνητικό κτήριο, πριν την λιτανεία της Κυριακής των Βαΐων στην Ποντεβέδρα, στη βόρεια Ισπανία. Εκατοντάδες πομπές ενόψει του Πάσχα λαμβάνουν χώρα όλο το εικοσιτετράωρο στην Ισπανία, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.

Δεύτερος γύρος των περιφερειακών εκλογών στη Γαλλία. Άνοιξαν οι κάλπες στη Γαλλία για τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στη χώρα με τη δεξιά του Νικολά Σαρκοζί να ελπίζει σε μια διεύρυνση της νίκης που πέτυχε στον πρώτο γύρο. Οι εκλογές δεν αφορούν το Παρίσι και τη Λιόν.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Άνοιξαν οι κάλπες στη Γαλλία για τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στη χώρα με τη δεξιά του Νικολά Σαρκοζί να ελπίζει σε μια διεύρυνση της νίκης που πέτυχε στον πρώτο γύρο. Οι εκλογές δεν αφορούν το Παρίσι και τη Λιόν.

Παιχνίδια στο νερό στην Ινδία. Αγόρια παίζουν στα νερά του ποταμού Σαμπαρμάτι, μία ζεστή ημέρα στη δυτική ινδική πόλη του Αχμενταμπάντ. Το θερμόμετρο στο Αχμενταμπάντ άγγιξε τους 39 βαθμούς κελσίου, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία.
REUTERS / AMIT DAVE

Αγόρια παίζουν στα νερά του ποταμού Σαμπαρμάτι, μία ζεστή ημέρα στη δυτική ινδική πόλη του Αχμενταμπάντ. Το θερμόμετρο στο Αχμενταμπάντ άγγιξε τους 39 βαθμούς κελσίου, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία.

Αμμοθύελλα στην Ινδία. Ένας άντρας τραβά την καμήλα του ενώ οδηγεί ένα μηχανοκίνητο τρίκυκλο, κατά τη διάρκεια αμμοθύελλας στη δυτική ινδική πόλη του Αχμενταμπάντ.
REUTERS / AMIT DAVE

Ένας άντρας τραβά την καμήλα του ενώ οδηγεί ένα μηχανοκίνητο τρίκυκλο, κατά τη διάρκεια αμμοθύελλας στη δυτική ινδική πόλη του Αχμενταμπάντ.

Προσγείωση - θρίλερ Airbus Α320 στον Καναδά. Αεροσκάφος τύπου A 320 της Air Canada βγήκε από τον διάδρομο κατά τη διάρκεια της προσγείωσης με αποτέλεσμα 25 από τους 132 επιβάτες και μέλη πληρώματος να οδηγηθούν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Η πτήση AC624 από τον Τορόντο έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα τοπική ώρα και ανέφερε ότι μετά την προσγείωση χτύπησε σε πυλώνα ρεύματος καθώς παρέκκλινε της πορείας της.
REUTERS / HANDOUT

Αεροσκάφος τύπου A 320 της Air Canada βγήκε από τον διάδρομο κατά τη διάρκεια της προσγείωσης με αποτέλεσμα 25 από τους 132 επιβάτες και μέλη πληρώματος να οδηγηθούν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Η πτήση AC624 από τον Τορόντο έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα τοπική ώρα και ανέφερε ότι μετά την προσγείωση χτύπησε σε πυλώνα ρεύματος καθώς παρέκκλινε της πορείας της.