Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 20:11

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015.

Στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα. Στιγμιότυπο από τη στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τη στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Καθημερινή ζωή στη Λωρίδα της Γάζας. Το είδωλο ενός κοριτσιού διακρίνεται σε καθρέφτη, στο σπίτι της οικογένειάς του, κατά τη διάρκεια διακοπής της ηλεκτροδότησης στη Λωρίδα της Γάζας.
REUTERS / MOHAMMED SALEM

Το είδωλο ενός κοριτσιού διακρίνεται σε καθρέφτη, στο σπίτι της οικογένειάς του, κατά τη διάρκεια διακοπής της ηλεκτροδότησης στη Λωρίδα της Γάζας.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της συντριβής του Airbus. Το «μαύρο κουτί», στο οποίο καταγράφονται όλοι οι ήχοι και οι συνομιλίες στο πιλοτήριο, που βρέθηκε την Τρίτη στον τόπο της συντριβής του Airbus A320 της Germanwings έχει μεταφερθεί στο Παρίσι, στο Γραφείο Ερευνών και Αναλύσεων (BEA) και μέσα από την εξέτασή του αναμένεται να χυθεί φως στα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος. O Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ δήλωσε ότι παρά τις ζημιές που έχει υποστεί, το «μαύρο κουτί» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντληθούν πληροφορίες.
EPA / F. BALSAMO / SIRPA GENDARMERIE / MINISTERE DE L'INTERIEUR

Το «μαύρο κουτί», στο οποίο καταγράφονται όλοι οι ήχοι και οι συνομιλίες στο πιλοτήριο, που βρέθηκε την Τρίτη στον τόπο της συντριβής του Airbus A320 της Germanwings έχει μεταφερθεί στο Παρίσι, στο Γραφείο Ερευνών και Αναλύσεων (BEA) και μέσα από την εξέτασή του αναμένεται να χυθεί φως στα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος. O Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ δήλωσε ότι παρά τις ζημιές που έχει υποστεί, το «μαύρο κουτί» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντληθούν πληροφορίες.

Εβδομάδα μόδας στο Πεκίνο. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του σχεδιαστή Sheguang Hu, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Πεκίνου.
EPA / ROLEX DELA PENA

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του σχεδιαστή Sheguang Hu, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Πεκίνου.

Χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού. Στιγμιότυπο από τις χαιρετιστήριες βολές του πυροβολείου του Λυκαβηττού, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο από τις χαιρετιστήριες βολές του πυροβολείου του Λυκαβηττού, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Βουκολικό τοπίο στο ινδικό Κασμίρ. Νεαρός βοσκός φυλά τα πρόβατά του σε χωράφι στα περίχωρα της Σριναγκάρ, της θερινής πρωτεύουσας του ινδικού Κασμίρ.
EPA / FAROOQ KHAN

Νεαρός βοσκός φυλά τα πρόβατά του σε χωράφι στα περίχωρα της Σριναγκάρ, της θερινής πρωτεύουσας του ινδικού Κασμίρ.

Υεμένη: Επίθεση με πυραύλους στο προεδρικό μέγαρο στο Άντεν. Πολίτες τρέχουν σε αναζήτηση καταφυγίου στο άκουσμα πυρών και εκρήξεων, σε στρατιωτική βάση στο Άντεν. Στόχος αεροπορικής επιδρομής έγινε το συγκρότημα του προεδρικού μεγάρου στο Άντεν, στη νότια Υεμένη. Ο διευθυντής του γραφείου του Χάντι επεσήμανε ότι ο πρόεδρος είναι ασφαλής, ενώ σημείωσε ότι οι πύραυλοι έπεσαν στη θάλασσα. Στο μεταξύ το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης έκλεισε σήμερα για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πόλη, η οποία βρίσκεται υπό την απειλή των δυνάμεων των σιιτών ανταρτών Χούδι.
REUTERS / STRINGER

Πολίτες τρέχουν σε αναζήτηση καταφυγίου στο άκουσμα πυρών και εκρήξεων, σε στρατιωτική βάση στο Άντεν. Στόχος αεροπορικής επιδρομής έγινε το συγκρότημα του προεδρικού μεγάρου στο Άντεν, στη νότια Υεμένη. Ο διευθυντής του γραφείου του Χάντι επεσήμανε ότι ο πρόεδρος είναι ασφαλής, ενώ σημείωσε ότι οι πύραυλοι έπεσαν στη θάλασσα. Στο μεταξύ το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης έκλεισε σήμερα για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πόλη, η οποία βρίσκεται υπό την απειλή των δυνάμεων των σιιτών ανταρτών Χούδι.

Ταχυδρόμος... με βάρκα. Γερμανίδα ταχυδρόμος ξεκινά και πάλι τις παραδόσεις αλληλογραφίας με βάρκα στην περιοχή Σπρίβαλντ, ύστερα από τη διακοπή της υπηρεσίας λόγω του χειμώνα.
EPA / PATRICK PLEUL

Γερμανίδα ταχυδρόμος ξεκινά και πάλι τις παραδόσεις αλληλογραφίας με βάρκα στην περιοχή Σπρίβαλντ, ύστερα από τη διακοπή της υπηρεσίας λόγω του χειμώνα.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ στη Σαγκάη. Στιγμιότυπο από την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικού Πατινάζ, το οποίο διεξάγεται στη Σαγκάη έως τις 29 Μαρτίου.
EPA / HOW HWEE YOUNG

Στιγμιότυπο από την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικού Πατινάζ, το οποίο διεξάγεται στη Σαγκάη έως τις 29 Μαρτίου.

Πρώτη εμφάνιση για το πολικό αρκουδάκι του ζωολογικού κήπου του Ρόστοκ. Πολικό αρκουδάκι ηλικίας 3,5 μηνών παίζει με τη μητέρα του, Βίλμα, κατά την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου της πόλης Ρόστοκ, στη Γερμανία.
EPA / BERND WUESTNECK

Πολικό αρκουδάκι ηλικίας 3,5 μηνών παίζει με τη μητέρα του, Βίλμα, κατά την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου της πόλης Ρόστοκ, στη Γερμανία.