Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 19:58

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.

Κόκκινα μπαλόνια στην Αγία Πετρούπολη. Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Παλατιού στην Αγία Πετρούπολη, όπου απελευθέρωσαν ταυτόχρονα χιλιάδες κόκκινα μπαλόνια στον ουρανό, δημιουργώντας έτσι ένα εντυπωσιακό θέαμα. 
EPA / ANATOLY MALTSEV

Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Παλατιού στην Αγία Πετρούπολη, όπου απελευθέρωσαν ταυτόχρονα χιλιάδες κόκκινα μπαλόνια στον ουρανό, δημιουργώντας έτσι ένα εντυπωσιακό θέαμα. 

Βαρκάδα στο Μποπάλ. Τουρίστες απολαμβάνουν μια βόλτα με τη βάρκα, ενώ ο ήλιος δύει στο Μποπάλ της Ινδίας.
EPA / SANJEEV GUPTA

Τουρίστες απολαμβάνουν μια βόλτα με τη βάρκα, ενώ ο ήλιος δύει στο Μποπάλ της Ινδίας.

Συρία: Τέσσερα χρόνια εμφύλιου πολέμου. Παιδιά σε καταυλισμό προσφύγων σχηματίζουν τη λέξη «Συρία» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την έναρξη του εμφυλίου στη Συρία. Στο διάστημα αυτό περισσότεροι από 220.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, ενώ όσοι έμειναν στη χώρα ελπίζουν σ
REUTERS / MUHAMMAD HAMED

Παιδιά σε καταυλισμό προσφύγων σχηματίζουν τη λέξη «Συρία» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την έναρξη του εμφυλίου στη Συρία. Στο διάστημα αυτό περισσότεροι από 220.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, ενώ όσοι έμειναν στη χώρα ελπίζουν σ' ένα καλύτερο αύριο. Δεν έχουν άλλη επιλογή.

 

Πορεία διαμαρτυρίας στην Κόπα Καμπάνα. Κάτοικοι του Ρίο Ντε Τζανέιρο πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στην παραλία της Κόπα Καμπάνα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η εν λόγω διαμαρτυρία, όπως και πολλές άλλες οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, διοργανώθηκε με στόχο να ασκηθεί πίεση στην πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ, η οποία εξήγγειλε πολιτικές λιτότητας, ενώ παράλληλα φαίνεται να εμπλέκεται σε οικονομική απάτη με την κρατική εταιρεία πετρελαίου Petrobras.
REUTERS / RICARDO MORAES

Κάτοικοι του Ρίο Ντε Τζανέιρο πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στην παραλία της Κόπα Καμπάνα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η εν λόγω διαμαρτυρία, όπως και πολλές άλλες οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, διοργανώθηκε με στόχο να ασκηθεί πίεση στην πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ, η οποία εξήγγειλε πολιτικές λιτότητας, ενώ παράλληλα φαίνεται να εμπλέκεται σε οικονομική απάτη με την κρατική εταιρεία πετρελαίου Petrobras.

Ιωάννινα: Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης . Νεκρός σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων βρέθηκε ο 20χρονος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 6 Φεβρουαρίου. Η σορός του ήταν σε κατάσταση σήψης και δίπλα της υπήρχε ένα μαχαίρι. Το πτώμα εντοπίστηκε το πρωί από κάτοικο της περιοχής ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία. Στη συνέχεια στο σημείο κλήθηκε ο θείος του 20χρονου, ο οποίος έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.
INTIME NEWS / ΠΑΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεκρός σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων βρέθηκε ο 20χρονος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 6 Φεβρουαρίου. Η σορός του ήταν σε κατάσταση σήψης και δίπλα της υπήρχε ένα μαχαίρι. Το πτώμα εντοπίστηκε το πρωί από κάτοικο της περιοχής ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία. Στη συνέχεια στο σημείο κλήθηκε ο θείος του 20χρονου, ο οποίος έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.

Formula 1: Στην pole position ο Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της Μερτσέντες Λιούις Χάμιλτον, θα είναι αυτός που θα εκκινήσει πρώτος στο αυριανό πρώτο γκραν πρι της νέας σεζόν στην πίστα της Μελβούρνης (07:00, ώρα Ελλάδας), αφού έκανε τον ταχύτερο χρόνο στα σημερινά πρωινά επίσημα δοκιμαστικά και πήρε την pole position, η οποία ήταν η 39η στην καριέρα του και 4η στην Αυστραλία, αφήνοντας στην 2η θέση τον ομόσταβλό του, Νίκο Ρόσμπεργκ και τρίτο το Σεμπάστιαν Φέτελ με Φεράρι.
 
REUTERS / MARK DADSWELL

Ο Βρετανός πιλότος της Μερτσέντες Λιούις Χάμιλτον, θα είναι αυτός που θα εκκινήσει πρώτος στο αυριανό πρώτο γκραν πρι της νέας σεζόν στην πίστα της Μελβούρνης (07:00, ώρα Ελλάδας), αφού έκανε τον ταχύτερο χρόνο στα σημερινά πρωινά επίσημα δοκιμαστικά και πήρε την pole position, η οποία ήταν η 39η στην καριέρα του και 4η στην Αυστραλία, αφήνοντας στην 2η θέση τον ομόσταβλό του, Νίκο Ρόσμπεργκ και τρίτο το Σεμπάστιαν Φέτελ με Φεράρι.

 

Βόλτα στο αρχιπέλαγος Λος Ρόκες. Ένα ζευγάρι περπατά στα ρηχά νερά του αρχιπελάγους Λος Ρόκες, στη Βενεζουέλα.
 
REUTERS / JORGE SILVA

Ένα ζευγάρι περπατά στα ρηχά νερά του αρχιπελάγους Λος Ρόκες, στη Βενεζουέλα.

 

Σιωπηλή διαμαρτυρία ενάντια στην αστυνομική βία. Μια γυναίκα που έχει κλείσει το στόμα της με ταινία συμμετέχει σε σιωπηλή διαμαρτυρία που πραγματοποιείται στη μνήμη του Μάικλ Μπράουν, του 18χρονου μαύρου που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο από πυρά αστυνομικού στο Μιζούρι.
REUTERS / JIM YOUNG

Μια γυναίκα που έχει κλείσει το στόμα της με ταινία συμμετέχει σε σιωπηλή διαμαρτυρία που πραγματοποιείται στη μνήμη του Μάικλ Μπράουν, του 18χρονου μαύρου που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο από πυρά αστυνομικού στο Μιζούρι.

Ηλιοβασίλεμα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο ήλιος χάνεται στον ορίζοντα του Ειρηνικού Ωκεανού, στην Καλιφόρνια.
 
REUTERS / LUCY NICHOLSON

Ο ήλιος χάνεται στον ορίζοντα του Ειρηνικού Ωκεανού, στην Καλιφόρνια.

 

Εκστρατεία για την αποκήρυξη της βίας μέσω της ζωγραφικής. Μια ζωγράφος δείχνει τα χέρια της μετά την ολοκλήρωση του έργου που σχεδίασε στον τοίχο, στα πλαίσια εκστρατείας που διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά, η οποία έχει ως στόχο την αποκήρυξη της βίας και την ειρηνική συνύπαρξη των ανθρώπων.
REUTERS / MOHAMED AL-SAYAGHI

Μια ζωγράφος δείχνει τα χέρια της μετά την ολοκλήρωση του έργου που σχεδίασε στον τοίχο, στα πλαίσια εκστρατείας που διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά, η οποία έχει ως στόχο την αποκήρυξη της βίας και την ειρηνική συνύπαρξη των ανθρώπων.