Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 20:04

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 14 Μαρτίου 2015.

Άκαρπες έρευνες για τον Β. Γιακουμάκη στη λίμνη των Ιωαννίνων. Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες στη λίμνη Παμβώτιδα στα Ιωάννινα που πραγματοποίησαν σήμερα δύτες, προς εντοπισμό του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος εξαφανίστηκε από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου.
INTIME NEWS / ΠΑΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες στη λίμνη Παμβώτιδα στα Ιωάννινα που πραγματοποίησαν σήμερα δύτες, προς εντοπισμό του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος εξαφανίστηκε από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου.

Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Θωμά στην Ινδία. Στιγμιότυπο από την τελετή καθαγιασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Θωμά, στο Μποπάλ της Ινδίας. 
EPA / SANJEEV GUPTA

Στιγμιότυπο από την τελετή καθαγιασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Θωμά, στο Μποπάλ της Ινδίας. 

«Αλυσίδα της ειρήνης» στην Κοπεγχάγη. Περίπου 1000 εβραίοι και μουσουλμάνοι σχημάτισαν σήμερα μια «αλυσίδα της ειρήνης» γύρω από τη συναγωγή της Κοπεγχάγης, στη Δανία. Το συγκεκριμένο γεγονός οργανώθηκε ένα μήνα μετά τη δολοφονία ενός Εβραίου στο συγκεκριμένο σημείο και κατόπιν της πρόσκλησης μιας ένωσης μουσουλμάνων νέων που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την απόρριψη της βίας και του αντισημιτισμού από την πλευρά τους.
EPA / SIMON SKIPPER

Περίπου 1000 εβραίοι και μουσουλμάνοι σχημάτισαν σήμερα μια «αλυσίδα της ειρήνης» γύρω από τη συναγωγή της Κοπεγχάγης, στη Δανία. Το συγκεκριμένο γεγονός οργανώθηκε ένα μήνα μετά τη δολοφονία ενός Εβραίου στο συγκεκριμένο σημείο και κατόπιν της πρόσκλησης μιας ένωσης μουσουλμάνων νέων που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την απόρριψη της βίας και του αντισημιτισμού από την πλευρά τους.

Η ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου. Ο Πάπας Φραγκίσκος δίνει την ευλογία του σε ένα παιδί στο Βατικανό.
REUTERS / MAX ROSSI

Ο Πάπας Φραγκίσκος δίνει την ευλογία του σε ένα παιδί στο Βατικανό.

Μάχη με τις φλόγες. Πυροσβέστες επιχειρούν για να κατασβέσουν τη φωτιά που έχει εξαπλωθεί στους λόφους της πόλης Βαλπαραΐσο, στη Χιλή. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους από χθες, όταν ξέσπασε η φωτιά, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται εκτός ελέγχου, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές. 
REUTERS / STRINGER

Πυροσβέστες επιχειρούν για να κατασβέσουν τη φωτιά που έχει εξαπλωθεί στους λόφους της πόλης Βαλπαραΐσο, στη Χιλή. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους από χθες, όταν ξέσπασε η φωτιά, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται εκτός ελέγχου, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές. 

Πρωτάθλημα Παγοδρομίας Ταχύτητας στη Ρωσία. Στιγμιότυπο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγοδρομίας Ταχύτητας που διεξάγεται αυτή την περίοδο στη Μόσχα.
 
EPA / MAXIM SHIPENKOV

Στιγμιότυπο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγοδρομίας Ταχύτητας που διεξάγεται αυτή την περίοδο στη Μόσχα.

 

Ανατολή στην Ινδία. Αργυροτσικνιάδες πετούν στον ουρανό πάνω από το χωριό Μαγιόνκ της Ινδίας.
EPA / STR

Αργυροτσικνιάδες πετούν στον ουρανό πάνω από το χωριό Μαγιόνκ της Ινδίας.

Άνοιξη στο Ναύπλιο. Με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου τα λουλούδια άνθισαν και πάλι στο Ναύπλιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου τα λουλούδια άνθισαν και πάλι στο Ναύπλιο.

Χιονισμένη μέρα στην Παμπλόνα. Το χιόνι έχει αρχίσει να σκεπάζει το μνημείο των ταυροδρομιών στο Σαν Φερμίν, καθώς το κρύο επέστρεψε στην πόλη μετά από δύο εβδομάδες κατά τις οποίες η θερμοκρασία στην περιοχή είχε ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. 
EPA / VILLAR LOPEZ

Το χιόνι έχει αρχίσει να σκεπάζει το μνημείο των ταυροδρομιών στο Σαν Φερμίν, καθώς το κρύο επέστρεψε στην πόλη μετά από δύο εβδομάδες κατά τις οποίες η θερμοκρασία στην περιοχή είχε ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. 

Πεταλούδες από όλο τον κόσμο στον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο. Κοντινή λήψη του φτερού μιας γιγάντιας πεταλούδας που βρίσκεται στον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια, στα πλαίσια της έκθεσης «Η ζούγκλα των πεταλούδων» που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Στην έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά δεκάδες είδη πεταλούδων από όλο τον κόσμο.
REUTERS / MIKE BLAKE

Κοντινή λήψη του φτερού μιας γιγάντιας πεταλούδας που βρίσκεται στον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια, στα πλαίσια της έκθεσης «Η ζούγκλα των πεταλούδων» που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Στην έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά δεκάδες είδη πεταλούδων από όλο τον κόσμο.