Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 19:49

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015.

Η ημέρα των ερωτευμένων. Ενα ζευγάρι φωτογραφίζεται με φόντο τη στοά του Αττάλου στην Αθήνα, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ενα ζευγάρι φωτογραφίζεται με φόντο τη στοά του Αττάλου στην Αθήνα, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015.

Αγώνας ράγκμπι στο Λονδίνο. Πυροτεχνήματα μπροστά από τις κερκίδες των φιλάθλων, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ράγκμπι μεταξύ της Αγγλίας και της Ιταλίας στα πλαίσια του «Six Nations Championship» που διεξάγεται στο Λονδίνο. 
REUTERS / TOBY MELVILLE

Πυροτεχνήματα μπροστά από τις κερκίδες των φιλάθλων, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ράγκμπι μεταξύ της Αγγλίας και της Ιταλίας στα πλαίσια του «Six Nations Championship» που διεξάγεται στο Λονδίνο. 

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκέλετον στο Σότσι. Η Σοφία Γκριέμπελ από τη Γερμανία διαγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκέλετον 2014/2015 που διεξάγεται στο Σότσι της Ρωσίας.
EPA / SERGEI ILNITSKY

Η Σοφία Γκριέμπελ από τη Γερμανία διαγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκέλετον 2014/2015 που διεξάγεται στο Σότσι της Ρωσίας.

Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για την ελευθερία έκφρασης στη Δανία. Πυρά ερρίφθησαν κοντά σε κτήριο όπου ο Σουηδός καλλιτέχνης Λαρς Βιλκς συμμετείχε σε συζήτηση για τον ισλαμισμό στην Κοπεγχάγη, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχει ένας νεκρός πολίτης. Όπως μεταδίδει το Reuters τόσο ο καλλιτέχνης όσο και ο Γάλλος πρέσβης που συμμετείχε στην εκδήλωση είναι σώοι.
REUTERS / SCANPIX DENMARK

Πυρά ερρίφθησαν κοντά σε κτήριο όπου ο Σουηδός καλλιτέχνης Λαρς Βιλκς συμμετείχε σε συζήτηση για τον ισλαμισμό στην Κοπεγχάγη, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχει ένας νεκρός πολίτης. Όπως μεταδίδει το Reuters τόσο ο καλλιτέχνης όσο και ο Γάλλος πρέσβης που συμμετείχε στην εκδήλωση είναι σώοι.

Διαμαρτυρία στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Μετανάστες διαμαρτύρονται στο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα, στις Αχαρνές, για τη χθεσινή αυτοκτονία συγκρατούμενού τους. Το κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα επισκέφτηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Δημοσίας Τάξης, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «τα κέντρα κράτησης τελειώνουν».
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Μετανάστες διαμαρτύρονται στο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα, στις Αχαρνές, για τη χθεσινή αυτοκτονία συγκρατούμενού τους. Το κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα επισκέφτηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Δημοσίας Τάξης, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «τα κέντρα κράτησης τελειώνουν».

Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων στις Φιλιππίνες . Τα πυροτεχνήματα της ομάδας από τη Βραζιλία φωτίζουν τον ουρανό της Μανίλας κατά τη διάρκεια του 6ου Διεθνούς Διαγωνισμού Πυροτεχνημάτων μετά μουσικής που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στις Φιλιππίνες. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν ομάδες από την Ιαπωνία, την Ιταλία, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κίνα.
EPA / DENNIS M. SABANGAN

Τα πυροτεχνήματα της ομάδας από τη Βραζιλία φωτίζουν τον ουρανό της Μανίλας κατά τη διάρκεια του 6ου Διεθνούς Διαγωνισμού Πυροτεχνημάτων μετά μουσικής που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στις Φιλιππίνες. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν ομάδες από την Ιαπωνία, την Ιταλία, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κίνα.

Αποκριάτικο καρναβάλι για σκύλους. Ένας σκύλος λαμβάνει μέρος στο «Blocao», ένα αποκριάτικο καρναβάλι για σκύλους που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
REUTERS / SERGIO MORAES

Ένας σκύλος λαμβάνει μέρος στο «Blocao», ένα αποκριάτικο καρναβάλι για σκύλους που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Διαμαρτυρία ενάντια στη λογοκρισία. Ένας άνδρας με δεμένο το πρόσωπο και τα χέρια συμμετέχει σε διαδήλωση κατά της λογοκρισίας που πραγματοποιείται στη Μαδρίτη, με αφορμή τον νέο νομοσχέδιο της ισπανικής κυβέρνησης που είναι γνωστό με το όνομα «Ley Mordaza». Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από το ισπανικό κοινοβούλιο στις 11 Δεκεμβρίου του 2014, παρά τις έντονες αντιδράσεις από ορισμένους πολιτικούς και ακτιβιστές, οι οποίοι λένε ότι αυτό παραβιάζει το δικαίωμα της διαδήλωσης, περιορίζει την ελευθερία της έκφρασης και δίνει περισσότερη δύναμη στην αστυνομία.
REUTERS / SERGIO PEREZ

Ένας άνδρας με δεμένο το πρόσωπο και τα χέρια συμμετέχει σε διαδήλωση κατά της λογοκρισίας που πραγματοποιείται στη Μαδρίτη, με αφορμή τον νέο νομοσχέδιο της ισπανικής κυβέρνησης που είναι γνωστό με το όνομα «Ley Mordaza». Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από το ισπανικό κοινοβούλιο στις 11 Δεκεμβρίου του 2014, παρά τις έντονες αντιδράσεις από ορισμένους πολιτικούς και ακτιβιστές, οι οποίοι λένε ότι αυτό παραβιάζει το δικαίωμα της διαδήλωσης, περιορίζει την ελευθερία της έκφρασης και δίνει περισσότερη δύναμη στην αστυνομία.

Καρναβάλι στη Γερμανία. Η μικρή Παουλίνα συμμετέχει στο παιδικό καρναβάλι που πραγματοποιείται στο Μάιντς της Γερμανίας, ντυμένη ως μέλισσα. 
EPA / ANDREAS ARNOLD

Η μικρή Παουλίνα συμμετέχει στο παιδικό καρναβάλι που πραγματοποιείται στο Μάιντς της Γερμανίας, ντυμένη ως μέλισσα. 

Στρατόπεδο εκπαίδευσης Κούρδων μαχητών. Μαχητές των Μονάδων Προστασίας του Κουρδικού Λαού (YPG) εκπαιδεύονται σε στρατόπεδο της Συρίας. 
REUTERS / STRINGER

Μαχητές των Μονάδων Προστασίας του Κουρδικού Λαού (YPG) εκπαιδεύονται σε στρατόπεδο της Συρίας. 

Ετήσιος διαγωνισμός κυνηγιού στο Καζακστάν. Ένας κυνηγός κρατά τον εξημερωμένο του αετό κατά τη διάρκεια του ετήσιου διαγωνισμού κυνηγιού που διοργανώνεται στο Αλμάτι του Καζακστάν. 
REUTERS / SHAMIL ZHUMATOV

Ένας κυνηγός κρατά τον εξημερωμένο του αετό κατά τη διάρκεια του ετήσιου διαγωνισμού κυνηγιού που διοργανώνεται στο Αλμάτι του Καζακστάν.