Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 19:47

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015.

Βομβαρδισμένο σχολείο στην Ινδία. Ινδοί χωρικοί κοιτούν την οροφή ενός σχολείου που έχει πληγεί από βομβαρδισμό, στο Γιαμού της Ινδίας.
EPA / JAIPAL SINGH

Ινδοί χωρικοί κοιτούν την οροφή ενός σχολείου που έχει πληγεί από βομβαρδισμό, στο Γιαμού της Ινδίας.

Μνημόσυνο για τους πεσόντες των Ιμίων. Μνημόσυνο τελέστηκε σήμερα για τους πεσόντες Αξιωματικούς στα Ίμια την 31η Ιανουαρίου 1996, Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό. Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στη Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού στο Κοτρώνι Μαραθώνα, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. 
 
Eurokinissi / ΥΕΘΑ

Μνημόσυνο τελέστηκε σήμερα για τους πεσόντες Αξιωματικούς στα Ίμια την 31η Ιανουαρίου 1996, Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό. Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στη Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού στο Κοτρώνι Μαραθώνα, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

 
Στιγμιότυπο από τις κοινές δηλώσεις Ντέισελμπλουμ - Βαρουφάκη. Ο Γερούν Ντέισελμπλουμ αντιδρά στο άκουσμα της αναφοράς του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη στην τρόικα: «με αυτή τη σαθρά δομημένη επιτροπή δεν έχουμε στόχο να συνεργαστούμε» κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων μετά την συνάντησή τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο Γερούν Ντέισελμπλουμ αντιδρά στο άκουσμα της αναφοράς του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη στην τρόικα: «με αυτή τη σαθρά δομημένη επιτροπή δεν έχουμε στόχο να συνεργαστούμε» κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων μετά την συνάντησή τους.

Ηλεκτρισμένη χειραψία. Η αμήχανη χειραψία του επικεφαλή του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ και του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη μετά τη δήλωση του τελευταίου για την τρόικα, ότι «με αυτή τη σαθρά δομημένη επιτροπή δεν έχουμε στόχο να συνεργαστούμε».
REUTERS / KOSTAS TSIRONIS

Η αμήχανη χειραψία του επικεφαλή του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ και του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη μετά τη δήλωση του τελευταίου για την τρόικα, ότι «με αυτή τη σαθρά δομημένη επιτροπή δεν έχουμε στόχο να συνεργαστούμε».

Παίζοντας με το χιόνι. Ένα παιδί παίζει με το χιόνι σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο Τόκιο.
EPA / KIMIMASA MAYAMA

Ένα παιδί παίζει με το χιόνι σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο Τόκιο.

Στον τελικό του Αυστραλιανού Open ο Τζόκοβιτς. O Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Open που διεξάγεται στη Μελβούρνη, αφού επικράτησε του Ελβετού Στάνισλας Βαβρίνκα με 3-2 σετ.
 
REUTERS / ISSEI KATO

O Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Open που διεξάγεται στη Μελβούρνη, αφού επικράτησε του Ελβετού Στάνισλας Βαβρίνκα με 3-2 σετ.

 

Έκκληση Άμπε για την απελευθέρωση του Ιάπωνα ομήρου. Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Αμπε τόνισε, κατά τη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου της χώρας, ότι η Ιαπωνία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση της Ιορδανίας σε μία προσπάθεια να συγκεντρωθούν πληροφορίες για την απελευθέρωση του Κέντζι Γκότο, του Ιάπωνα δημοσιογράφου που κρατείται όμηρος από το Ισλαμικό Κράτος.
REUTERS / Toru Hanai

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Αμπε τόνισε, κατά τη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου της χώρας, ότι η Ιαπωνία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση της Ιορδανίας σε μία προσπάθεια να συγκεντρωθούν πληροφορίες για την απελευθέρωση του Κέντζι Γκότο, του Ιάπωνα δημοσιογράφου που κρατείται όμηρος από το Ισλαμικό Κράτος.

Το «τελευταίο αντίο» στον Ντέμη Ρούσσο. Συγγενείς και φίλοι ακολουθούν την σορό του τραγουδιστή Ντέμη Ρούσσου μετά την νεκρώσιμη ακολουθία στο Α
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Συγγενείς και φίλοι ακολουθούν την σορό του τραγουδιστή Ντέμη Ρούσσου μετά την νεκρώσιμη ακολουθία στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, την Παρασκευή Ιανουαρίου 2015. Ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 24 Ιανουαρίου μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ουράνιο τόξο στην Κόστα Ρίκα. Ένα ουράνιο τόξο κάνει την εμφάνισή του στον συννεφιασμένο ουρανό του Σαν Χοσέ, στην Κόστα Ρίκα.
REUTERS / JUAN CARLOS ULATE

Ένα ουράνιο τόξο κάνει την εμφάνισή του στον συννεφιασμένο ουρανό του Σαν Χοσέ, στην Κόστα Ρίκα.

Γορίλας στον ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες. Στιγμιότυπο από τον ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια.
 
REUTERS / MARIO ANZUONI

Στιγμιότυπο από τον ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια.

 

Παρέλαση στην Ινδία. Νεοσύλλεκτοι της μονάδας φύλαξης συνόρων στην Ινδία λαμβάνουν μέρος σε παρέλαση που πραγματοποιείται λίγο έξω από την Σριναγκάρ.
EPA / FAROOQ KHAN

Νεοσύλλεκτοι της μονάδας φύλαξης συνόρων στην Ινδία λαμβάνουν μέρος σε παρέλαση που πραγματοποιείται λίγο έξω από την Σριναγκάρ.

Αγώνας πατινάζ στην Αυστρία. Στιγμιότυπο από αγώνα πατινάζ που διεξάγεται σε χωριό της Αυστρίας.
REUTERS / LEONHARD FOEGER

Στιγμιότυπο από αγώνα πατινάζ που διεξάγεται σε χωριό της Αυστρίας.

Χιόνι στη Γερμανία. Ποδήλατα καλυμμένα με χιόνι στο Μπόχουμ της Γερμανίας.
REUTERS / WOLFGANG RATTAY

Ποδήλατα καλυμμένα με χιόνι στο Μπόχουμ της Γερμανίας.

Ηρεμία στο Ναύπλιο. Δύο γάτες απολαμβάνουν τον ήλιο στο Νάυπλιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Δύο γάτες απολαμβάνουν τον ήλιο στο Νάυπλιο.

Διαμαρτυρία στο Κίεβο. Στρατιώτες του εθελοντικού τάγματος «Αιντάρ» της Ουκρανίας πραγματοποιούν διαμαρτυρία μπροστά από το υπουργείο Άμυνας στο Κίεβο.
 
EPA / ROMAN PILIPEY

Στρατιώτες του εθελοντικού τάγματος «Αιντάρ» της Ουκρανίας πραγματοποιούν διαμαρτυρία μπροστά από το υπουργείο Άμυνας στο Κίεβο.

 

Καθημερινότητα στους δρόμους. Γκράφιτι σε γκαράζ τράπεζας στην Αθήνα.
PHOSPHOTOS / Aggeliki Koronaiou

Γκράφιτι σε γκαράζ τράπεζας στην Αθήνα.

Καλλιτεχνικό πατινάζ στη Στοκχόλμη. Στιγμιότυπο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ που διεξάγεται αυτή την περίοδο στη Στοκχόλμη.
EPA / CLAUDIO BRESCIANI

Στιγμιότυπο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ που διεξάγεται αυτή την περίοδο στη Στοκχόλμη.