Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 19:47

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015.

Η αφαίρεση των καγκέλων μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Αφαιρέθηκαν σήμερα το πρωί τα κάγκελα που ήταν τοποθετημένα στο Σύνταγμα, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, καθώς έγινε πράξη η σχετική πρόταση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αφαιρέθηκαν σήμερα το πρωί τα κάγκελα που ήταν τοποθετημένα στο Σύνταγμα, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, καθώς έγινε πράξη η σχετική πρόταση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.

Σημαντική ανακάλυψη στο Ισραήλ. Ερευνητές δουλεύουν στην σπηλιά Μanot στην Δυτική Γαλιλαία, στο Ισραήλ. Εκεί, ανακαλύφθηκε κομμάτι κρανίου, το οποίο αναμένεται να ρίξει φως σε ένα σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας, όταν οι πρόγονοι μας έφυγαν από την Αφρική για να κατοικήσουν σε άλλα μέρη του κόσμου.
REUTERS / HANDOUT

Ερευνητές δουλεύουν στην σπηλιά Μanot στην Δυτική Γαλιλαία, στο Ισραήλ. Εκεί, ανακαλύφθηκε κομμάτι κρανίου, το οποίο αναμένεται να ρίξει φως σε ένα σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας, όταν οι πρόγονοι μας έφυγαν από την Αφρική για να κατοικήσουν σε άλλα μέρη του κόσμου.

Πανηγυρισμοί στο Australian Open 2015. Ένας υποστηρικτής του Ελβετού τενίστα Στάνισλας Βαβρίνκα πανηγυρίζει μετά τη νίκη του απέναντι στον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, στην προημιτελική φάση του Australian Open 2015, στη Μελβούρνη.
REUTERS / THOMAS PETER

Ένας υποστηρικτής του Ελβετού τενίστα Στάνισλας Βαβρίνκα πανηγυρίζει μετά τη νίκη του απέναντι στον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, στην προημιτελική φάση του Australian Open 2015, στη Μελβούρνη.

Διαμαρτυρία στην Κένυα. Η μητέρα ενός μαθητή δημοτικού σχολείου στέκεται πίσω από μια σημαία της Κένυας, στη διάρκεια πορείας που πραγματοποιεί μαζί με άλλους γονείς στο Ναϊρόμπι της Κένυας, διαμαρτυρόμενη σχετικά με την απαλλοτρίωση της παιδικής χαράς της περιοχής.
EPA / DAI KUROKAWA

Η μητέρα ενός μαθητή δημοτικού σχολείου στέκεται πίσω από μια σημαία της Κένυας, στη διάρκεια πορείας που πραγματοποιεί μαζί με άλλους γονείς στο Ναϊρόμπι της Κένυας, διαμαρτυρόμενη σχετικά με την απαλλοτρίωση της παιδικής χαράς της περιοχής.

Μινιατούρα πάνω στη μύτη ενός μολυβιού . Μια μινιατούρα από ρητίνη που αναπαριστά μια κατσίκα, τοποθετημένη πάνω στη μύτη ενός μολυβιού. Η συγκεκριμένη κατσίκα έχει μήκος περίπου 0,08 εκατοστά και κατασκευάστηκε από τεχνίτη στο Ταϊπέι.
REUTERS / PICHI CHUANG

Μια μινιατούρα από ρητίνη που αναπαριστά μια κατσίκα, τοποθετημένη πάνω στη μύτη ενός μολυβιού. Η συγκεκριμένη κατσίκα έχει μήκος περίπου 0,08 εκατοστά και κατασκευάστηκε από τεχνίτη στο Ταϊπέι.

Μωρό σε υφασμάτινη κούνια στην Ινδονησία. Μωρό σε υφασμάτινη κούνια, που βρίσκεται σε κατάστημα με τρόφιμα στο Πάνγκαλαν Μπαν της Ινδονησίας.
REUTERS / BEAWIHARTA

Μωρό σε υφασμάτινη κούνια, που βρίσκεται σε κατάστημα με τρόφιμα στο Πάνγκαλαν Μπαν της Ινδονησίας.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου. Η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Καλλιτεχνικό πατινάζ στη Στοκχόλμη. Ο Τσέχος Pavel Kaska διαγωνίζεται στο σύντομο πρόγραμμα ανδρών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ που διεξάγεται αυτή την περίοδο στη Στοκχόλμη.
REUTERS / TT NEWS AGENCY

Ο Τσέχος Pavel Kaska διαγωνίζεται στο σύντομο πρόγραμμα ανδρών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ που διεξάγεται αυτή την περίοδο στη Στοκχόλμη.

Συνάντηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Συνάντηση του απερχόμενου προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.
EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συνάντηση του απερχόμενου προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Περίπατος στο Νεπάλ. Μια γυναίκα περπατά μπροστά από μια πολυκατοικία σε γειτονιά του Κατμαντού, στο Νεπάλ.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Μια γυναίκα περπατά μπροστά από μια πολυκατοικία σε γειτονιά του Κατμαντού, στο Νεπάλ.

Αρχαία αιγυπτιακά αγάλματα στο μουσείο της Μαδρίτης. Αρχαία αιγυπτιακά αγάλματα στο μουσείο της Μαδρίτης. Τα συγκεκριμένα αγάλματα εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Βαλένθια μαζί με 33 ακόμη αντικείμενα, τα οποία εικάζεται ότι εκλάπησαν από αρχαιολογικούς χώρους της Αιγύπτου.
REUTERS / ANDREA COMAS

Αρχαία αιγυπτιακά αγάλματα στο μουσείο της Μαδρίτης. Τα συγκεκριμένα αγάλματα εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Βαλένθια μαζί με 33 ακόμη αντικείμενα, τα οποία εικάζεται ότι εκλάπησαν από αρχαιολογικούς χώρους της Αιγύπτου.

Ποδόσφαιρο στην Ακτή Ελεφαντοστού. Παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο σε αλάνα της πόλης Αμπιτζάν, στην Ακτή Ελεφαντοστού.
EPA / LEGNAN KOULA

Παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο σε αλάνα της πόλης Αμπιτζάν, στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Η Γερμανίδα καγκελάριος σε αποκριάτικο πνεύμα. Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ βγάζει φωτογραφίες με ομάδες καρναβαλιστών της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια δεξίωσης στην Καγκελαρία στο Βερολίνο.
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ βγάζει φωτογραφίες με ομάδες καρναβαλιστών της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια δεξίωσης στην Καγκελαρία στο Βερολίνο.