Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 21:59

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015.

 

Διεθνής Έκθεση Γάτας στο Περιστέρι. Στιγμιότυπο από την 27η Διεθνή Έκθεση Γάτας στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
SOOC / Nick Paleologos

Στιγμιότυπο από την 27η Διεθνή Έκθεση Γάτας στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Διαμαρτυρία υπό το φως των κεριών στην Ακρόπολη. Στιγμιότυπο από συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπό το φως των κεριών που πραγματοποιήθηκε μπροστά στην πύλη του Μουσείου της Ακρόπολης από δημάρχους και πολίτες που ζητούν την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου.
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Στιγμιότυπο από συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπό το φως των κεριών που πραγματοποιήθηκε μπροστά στην πύλη του Μουσείου της Ακρόπολης από δημάρχους και πολίτες που ζητούν την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου.

Βάπτιση στον Ιορδάνη Ποταμό. Μια Χριστιανή Ορθόδοξη γυναίκα αναδύεται από τον Ιορδάνη Ποταμό, δεμένη με ειδικά σχοινιά ασφαλείας, στην αραβική πόλη Ιεριχώ, όπου, σύμφωνα με την παράδοση, ο Ιησούς βαπτίστηκε από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή.
EPA / JIM HOLLANDER

Μια Χριστιανή Ορθόδοξη γυναίκα αναδύεται από τον Ιορδάνη Ποταμό, δεμένη με ειδικά σχοινιά ασφαλείας, στην αραβική πόλη Ιεριχώ, όπου, σύμφωνα με την παράδοση, ο Ιησούς βαπτίστηκε από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή.

Η Αφή της Φλόγας για το Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας 2015. Με την Τελετή Αφής άναψε σήμερα στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Φλόγα για το Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας 2015, η οποία θα ξεκινήσει το ταξίδι της από την Αθήνα με προορισμό το Φόραρλμπεργκ και το Λιχτενστάιν.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Με την Τελετή Αφής άναψε σήμερα στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Φλόγα για το Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας 2015, η οποία θα ξεκινήσει το ταξίδι της από την Αθήνα με προορισμό το Φόραρλμπεργκ και το Λιχτενστάιν.

Γλυπτό από πάγο στη Σιβηρία . Ένας άνδρας κατασκευάζει ένα γλυπτό από πάγο, στα πλαίσια του διεθνούς φεστιβάλ «Ο μαγικός πάγος της Σιβηρίας» που διοργανώνεται στο Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας. 
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Ένας άνδρας κατασκευάζει ένα γλυπτό από πάγο, στα πλαίσια του διεθνούς φεστιβάλ «Ο μαγικός πάγος της Σιβηρίας» που διοργανώνεται στο Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας.

 

Γάτα στο Μεξικό. Ένα παιδί κρατά τη γάτα του όσο αυτή λαμβάνει την ευλογία ενός ιερέα, έξω από τον Καθολικό Ναό του Αγίου Παύλου στην πόλη του Μεξικό.
REUTERS / HENRY ROMERO

Ένα παιδί κρατά τη γάτα του όσο αυτή λαμβάνει την ευλογία ενός ιερέα, έξω από τον Καθολικό Ναό του Αγίου Παύλου στην πόλη του Μεξικό.

Προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Παΐσιου . Πλήθος πιστών στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης περιμένουν να προσκυνήσουν τον τάφο του Αγίου - πλέον - Παΐσιου του Αθωνίτη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Πλήθος πιστών στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης περιμένουν να προσκυνήσουν τον τάφο του Αγίου - πλέον - Παΐσιου του Αθωνίτη.

Πάλη καμηλών στην Τουρκία. Δύο καμήλες παλεύουν στα πλαίσια του ετήσιου Φεστιβάλ Πάλης Καμηλών, στην πόλη Selcuk, στη Δυτική Τουρκία.
REUTERS / OSMAN ORSAL

Δύο καμήλες παλεύουν στα πλαίσια του ετήσιου Φεστιβάλ Πάλης Καμηλών, στην πόλη Selcuk, στη Δυτική Τουρκία.

Χιόνι στην Πάρνηθα. Στιγμιότυπο από την Πάρνηθα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015.
EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο από την Πάρνηθα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015.