Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 21:55

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015.

Στρατιώτες στο Κίεβο αποχαιρετούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα . Ένας εθελοντής στρατιώτης στο Κίεβο αποχαιρετά τους κοντινούς του ανθρώπους, λίγο πριν φύγει για το αεροδρόμιο του Ντονέτσκ.
REUTERS / GLEB GARANICH

Ένας εθελοντής στρατιώτης στο Κίεβο αποχαιρετά τους κοντινούς του ανθρώπους, λίγο πριν φύγει για το αεροδρόμιο του Ντονέτσκ.

Εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγίου Αντωνίου στην Ισπανία. Ένας ιππέας περνά με το άλογό του μέσα από τη φωτιά, κατά τη διάρκεια εορτασμών προς τιμήν του Αγίου Αντωνίου, στο χωριό San Bartolome de los Pinares, στην Ισπανία.
REUTERS / JUAN MEDINA

Ένας ιππέας περνά με το άλογό του μέσα από τη φωτιά, κατά τη διάρκεια εορτασμών προς τιμήν του Αγίου Αντωνίου, στο χωριό San Bartolome de los Pinares, στην Ισπανία.

Εορταστικές εκδηλώσεις εν όψει του Πατρινού Καρναβαλιού. Στιγμιότυπο από την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για το Πατρινό Καρναβάλι 2015.
INTIME NEWS / ΚΟΡΜΠΑΚΗ ΓΙΩΤΑ

Στιγμιότυπο από την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για το Πατρινό Καρναβάλι 2015.

Διαδήλωση κατά της Charlie Hebdo στη Σομαλία. Ένα μικρό αγόρι συμμετέχει σε διαδήλωση κατά της Γαλλικής εφημερίδας Charlie Hebdo, στην Μογκαντίσου της Σομαλίας.
REUTERS / FEISAL OMAR

Ένα μικρό αγόρι συμμετέχει σε διαδήλωση κατά της Γαλλικής εφημερίδας Charlie Hebdo, στην Μογκαντίσου της Σομαλίας.

Ιαπωνία: Προσευχές 20 χρόνια μετά τον φονικό σεισμό του Κόμπε. Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Κόμπε, στην Ιαπωνία, όπου άνθρωποι προσεύχονται σιωπηλά γύρω από 6.434 κεριά, όσα και τα θύματα του σεισμού που συγκλόνισε τη χώρα στις 17 Ιανουαρίου του 1995.
REUTERS / KYODO

Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Κόμπε, στην Ιαπωνία, όπου άνθρωποι προσεύχονται σιωπηλά γύρω από 6.434 κεριά, όσα και τα θύματα του σεισμού που συγκλόνισε τη χώρα στις 17 Ιανουαρίου του 1995.

Πορεία μνήμης στη Θεσσαλονίκη για τα θύματα του Norman Atlantic. Στιγμιότυπο από την πορεία στη μνήμη των θυμάτων του ναυτικού δυστυχήματος με το πλοίο «Norman Atlantic» που πραγματοποίησαν σήμερα οδηγοί φορτηγών στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών.
 
FOSPHOTOS / Giannis Papanikos

Στιγμιότυπο από την πορεία στη μνήμη των θυμάτων του ναυτικού δυστυχήματος με το πλοίο «Norman Atlantic» που πραγματοποίησαν σήμερα οδηγοί φορτηγών στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών.

 

Επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στις Φιλιππίνες. Ο Πάπας Φραγκίσκος χαιρετά τον κόσμο στο Τακλομπάν των Φιλιππίνων φορώντας αδιάβροχο για να προστατευτεί από την ισχυρή καταιγίδα που πλήττει την χώρα.
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Ο Πάπας Φραγκίσκος χαιρετά τον κόσμο στο Τακλομπάν των Φιλιππίνων φορώντας αδιάβροχο για να προστατευτεί από την ισχυρή καταιγίδα που πλήττει την χώρα.

Η τελετή έναρξης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Στιγμιότυπο από την τελετή έναρξης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στο στάδιο «Μπάτα» της Ισημερινής Γουινέας.
 
REUTERS / AMR ABDALLAH DALSH

Στιγμιότυπο από την τελετή έναρξης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στο στάδιο «Μπάτα» της Ισημερινής Γουινέας.

 

Βόλτα στην Times Square. Μασκαρεμένοι άνθρωποι στην Times Square της Νέας Υόρκης.
 
REUTERS / CARLO ALLEGRI

Μασκαρεμένοι άνθρωποι στην Times Square της Νέας Υόρκης.

 

Ο Νασέρ Αλ-Ατίγια πανηγυρίζει για τη νίκη του στο Ράλι Ντακάρ. Ο οδηγός Νασέρ Αλ-Ατίγια πανηγυρίζει την κατάκτηση του επάθλου στο φετινό Ράλι Ντακάρ, που διεξάγεται στις εκτάσεις της Αργεντινής, της Χιλής και της Βολιβίας. 
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Ο οδηγός Νασέρ Αλ-Ατίγια πανηγυρίζει την κατάκτηση του επάθλου στο φετινό Ράλι Ντακάρ, που διεξάγεται στις εκτάσεις της Αργεντινής, της Χιλής και της Βολιβίας.