Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 20:16

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η πορεία στο Παρίσι. Ελεύθεροι σκοπευτές έχουν πάρει θέση στην Πλατεία του Έθνους στο Παρίσι, όπου κατέληξε η μεγαλειώδης πορεία ενάντια στην τρομοκρατία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των διοργανωτών πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες και περίπου 50 ηγέτες και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι ξένων κρατών, έλαβαν μέρος στην «πορεία ενότητας».
EPA / ETIENNE LAURENT

Ελεύθεροι σκοπευτές έχουν πάρει θέση στην Πλατεία του Έθνους στο Παρίσι, όπου κατέληξε η μεγαλειώδης πορεία ενάντια στην τρομοκρατία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των διοργανωτών πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες και περίπου 50 ηγέτες και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι ξένων κρατών, έλαβαν μέρος στην «πορεία ενότητας».

Ομίχλη στην Ινδία. Πυκνή ομίχλη έχει καλύψει τις όχθες του ποταμού Γιαμούνα στην πόλη Αλλαχαμπάντ της Ινδίας, όπου τέσσερα παιδιά προσπαθούν να δέσουν τις βάρκες τους.
REUTERS / JITENDRA PRAKASH

Πυκνή ομίχλη έχει καλύψει τις όχθες του ποταμού Γιαμούνα στην πόλη Αλλαχαμπάντ της Ινδίας, όπου τέσσερα παιδιά προσπαθούν να δέσουν τις βάρκες τους.

Με θέα τα χιονισμένα βουνά της Εύβοιας. Τα χιονισμένα βουνά της Εύβοιας όπως φαίνονται από τον Διόνυσο Αττικής. Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη Δευτέρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές και θυελλώδεις ανέμους.
ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Τα χιονισμένα βουνά της Εύβοιας όπως φαίνονται από τον Διόνυσο Αττικής. Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη Δευτέρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές και θυελλώδεις ανέμους.

Στο μετρό χωρίς παντελόνι. Χωρίς τα παντελόνια τους εμφανίστηκαν αρκετοί επιβάτες του μετρό του Βερολίνου στο πλαίσιο της εκδήλωσης: «Στο μετρό χωρίς παντελόνι» που, σύμφωνα με τους διοργανωτές της, πραγματοποιείται σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο. 
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Χωρίς τα παντελόνια τους εμφανίστηκαν αρκετοί επιβάτες του μετρό του Βερολίνου στο πλαίσιο της εκδήλωσης: «Στο μετρό χωρίς παντελόνι» που, σύμφωνα με τους διοργανωτές της, πραγματοποιείται σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο. 

Καθημερινή ζωή στην Ιερουσαλήμ. Ένας τυφλός άνδρας περπατά μπροστά από διαφημιστική αφίσα στην Ιερουσαλήμ.
EPA / ABIR SULTAN

Ένας τυφλός άνδρας περπατά μπροστά από διαφημιστική αφίσα στην Ιερουσαλήμ.

Στρατιωτικές ασκήσεις στην Ιαπωνία. Αλεξιπτωτιστές συμμετέχουν σε ετήσια στρατιωτική άσκηση στην περιοχή Φουναμπάσι, ανατολικά του Τόκιο. 
REUTERS / YUYA SHINO

Αλεξιπτωτιστές συμμετέχουν σε ετήσια στρατιωτική άσκηση στην περιοχή Φουναμπάσι, ανατολικά του Τόκιο. 

Εβδομάδα ανδρικής μόδας στο Λονδίνο. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία των βρετανών σχεδιαστών Agi Mdumulla και Sam Cotton κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανδρικής μόδας στο Λονδίνο. 
EPA / ANDREW COWIE

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία των βρετανών σχεδιαστών Agi Mdumulla και Sam Cotton κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανδρικής μόδας στο Λονδίνο. 

Θεσσαλονίκη: Πορεία συμπαράστασης στον λαό της Γαλλίας. Οι Θεσσαλονικείς τίμησαν σήμερα τη μνήμη των θυμάτων του μακελειού στο Παρίσι με συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο και σιωπηλή πορεία κατά μήκος της παραλιακής οδού.
REUTERS / ALEXANDROS AVRAMIDIS

Οι Θεσσαλονικείς τίμησαν σήμερα τη μνήμη των θυμάτων του μακελειού στο Παρίσι με συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο και σιωπηλή πορεία κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Έκθεση αφιερωμένη στις γάτες στη Μαλαισία. Μια γάτα φωτογραφίζεται κατά τη διάρκεια Διεθνούς Έκθεσης αφιερωμένης στα κατοικίδια αιλουροειδή, στη Μαλαισία. 
EPA / FAZRY ISMAIL

Μια γάτα φωτογραφίζεται κατά τη διάρκεια Διεθνούς Έκθεσης αφιερωμένης στα κατοικίδια αιλουροειδή, στη Μαλαισία. 

Πορεία ενότητας στο Παρίσι. Εκατοντάδες χιλιάδες, ενδεχομένως και περισσότεροι από ένα εκατομμύριο διαδηλωτές και περίπου 50 ηγέτες και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι ξένων κρατών αναμένεται να λάβουν μέρος στην ιστορική κινητοποίηση που πραγματοποιείται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο κέντρο του Παρισιού. Οι διαδηλωτές αποτίουν φόρο τιμής στα 17 θύματα των επιθέσεων που διέπραξαν οι τρεις τζιχαντιστές αυτήν την εβδομάδα: στους 12 ανθρώπους που σκοτώθηκαν στην έφοδο εναντίον των γραφείων της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo την Τετάρτη, στην αστυνομικό που έχασε την ζωή της σε επίθεση με πυροβολισμούς την Πέμπτη και στους τέσσερις ομήρους που σκοτώθηκαν σε εβραϊκό σούπερ μάρκετ την Παρασκευή.
REUTERS / YOUSSEF BOUDLAL

Εκατοντάδες χιλιάδες, ενδεχομένως και περισσότεροι από ένα εκατομμύριο διαδηλωτές και περίπου 50 ηγέτες και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι ξένων κρατών αναμένεται να λάβουν μέρος στην ιστορική κινητοποίηση που πραγματοποιείται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο κέντρο του Παρισιού. Οι διαδηλωτές αποτίουν φόρο τιμής στα 17 θύματα των επιθέσεων που διέπραξαν οι τρεις τζιχαντιστές αυτήν την εβδομάδα: στους 12 ανθρώπους που σκοτώθηκαν στην έφοδο εναντίον των γραφείων της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo την Τετάρτη, στην αστυνομικό που έχασε την ζωή της σε επίθεση με πυροβολισμούς την Πέμπτη και στους τέσσερις ομήρους που σκοτώθηκαν σε εβραϊκό σούπερ μάρκετ την Παρασκευή.