Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 19:21

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014.

Εορταστική εκδήλωση σε υδάτινο πάρκο του Τόκιο. Δελφίνι ετοιμάζεται να παραδώσει ένα πακέτο στον εκπαιδευτή του, κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης σε υδάτινο πάρκο. 
REUTERS / THOMAS PETER

Δελφίνι ετοιμάζεται να παραδώσει ένα πακέτο στον εκπαιδευτή του, κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης σε υδάτινο πάρκο. 

Άκαρπη και η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας . Χωρίς την ανάδειξη νέου Προέδρου ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή, καθώς η υποψηφιότητα του Στ. Δήμα δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των 200 ψήφων. Στην τρίτη ψηφοφορία δεν θα υπάρχει «παρών», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος της Βουλής (στιγμιότυπο από την ψηφοφορία).
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Χωρίς την ανάδειξη νέου Προέδρου ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή, καθώς η υποψηφιότητα του Στ. Δήμα δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των 200 ψήφων. Στην τρίτη ψηφοφορία δεν θα υπάρχει «παρών», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος της Βουλής (στιγμιότυπο από την ψηφοφορία).

«Ενθύμια» από το τσουνάμι. Φωτογραφίες από υπάρχοντα θυμάτων του τσουνάμι που έπληξε τον Ινδικό Ωκεανό το 2004, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρακτορείο Reuters. Τα αντικείμενα αυτά μέχρι και σήμερα βρίσκονται στα αζήτητα. Περισσότεροι από 230.000 άνθρωποι, έχασαν τη ζωή τους σε μια από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές της σύγχρονης ιστορίας.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Φωτογραφίες από υπάρχοντα θυμάτων του τσουνάμι που έπληξε τον Ινδικό Ωκεανό το 2004, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρακτορείο Reuters. Τα αντικείμενα αυτά μέχρι και σήμερα βρίσκονται στα αζήτητα. Περισσότεροι από 230.000 άνθρωποι, έχασαν τη ζωή τους σε μια από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές της σύγχρονης ιστορίας.

Χριστούγεννα στο Πακιστάν. Ένας άνδρας στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μια χριστιανική συνοικία του Ισλαμαμπάντ.
REUTERS / FAISAL MAHMOOD

Ένας άνδρας στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μια χριστιανική συνοικία του Ισλαμαμπάντ.

Φεστιβάλ πάγου και χιονιού του Χαρμπίν . Το φεστιβάλ πάγου και χιονιού στην πόλη Χαρμπίν της Κίνας ανοίγει επίσημα τις πύλες του για το κοινό στις 5 Ιανουαρίου. Ωστόσο, οι διοργανωτές έδωσαν την ευκαιρία σε πολυάριθμους επισκέπτες να περιηγηθούν ανάμεσα σε γλυπτά από χιόνι και πάγο, κατά τη διάρκεια πρόβας του φωτισμού. 
REUTERS / SHENG LI

Το φεστιβάλ πάγου και χιονιού στην πόλη Χαρμπίν της Κίνας ανοίγει επίσημα τις πύλες του για το κοινό στις 5 Ιανουαρίου. Ωστόσο, οι διοργανωτές έδωσαν την ευκαιρία σε πολυάριθμους επισκέπτες να περιηγηθούν ανάμεσα σε γλυπτά από χιόνι και πάγο, κατά τη διάρκεια πρόβας του φωτισμού. 

Ηλιοβασίλεμα στην Αυστρία. Ο ήλιος δύει, «βάφοντας» κόκκινο τον ουρανό πάνω από αιολικό πάρκο της Αυστρίας.
REUTERS / HEINZ-PETER BADER

Ο ήλιος δύει, «βάφοντας» κόκκινο τον ουρανό πάνω από αιολικό πάρκο της Αυστρίας.

Καθημερινή ζωή στο Τρίγωνο Ιλέμι. Παιδί της φυλής Τουρκάνα κρατά το όπλο του πατέρα του στο χωριό τους, που βρίσκεται στο Τρίγωνο Ιλέμι, στα βορειοδυτικά της Κένυα. Το Τρίγωνο Ιλέμι είναι μια διαφιλονικούμενη περιοχή της ανατολικής Αφρικής που διεκδικείται από το Ν. Σουδάν και την Κένυα και η οποία συνορεύει, επίσης, με την Αιθιοπία.
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Παιδί της φυλής Τουρκάνα κρατά το όπλο του πατέρα του στο χωριό τους, που βρίσκεται στο Τρίγωνο Ιλέμι, στα βορειοδυτικά της Κένυα. Το Τρίγωνο Ιλέμι είναι μια διαφιλονικούμενη περιοχή της ανατολικής Αφρικής που διεκδικείται από το Ν. Σουδάν και την Κένυα και η οποία συνορεύει, επίσης, με την Αιθιοπία.

Ψάρεμα στην Αργολίδα. Ένας άντρας ψαρεύει στην περιοχή της Νέας Κίου στην Αργολίδα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ένας άντρας ψαρεύει στην περιοχή της Νέας Κίου στην Αργολίδα.

Βουλή: Αναμονή για τη δεύτερη ψηφοφορία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Δημοσιογράφοι στο περιστύλιο της Βουλής λίγη ώρα πριν την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε κλίμα ακραίας πολιτικής πόλωσης, υπό τη σκιά της υπόθεσης Χαϊκάλη, διεξάγεται στις 12 το μεσημέρι η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, στην οποία μεταξύ άλλων θα αποτυπωθεί ο αντίκτυπος της πρότασης του Πρωθυπουργού για συναίνεση και εκλογές στο τέλος του 2015.
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Δημοσιογράφοι στο περιστύλιο της Βουλής λίγη ώρα πριν την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε κλίμα ακραίας πολιτικής πόλωσης, υπό τη σκιά της υπόθεσης Χαϊκάλη, διεξάγεται στις 12 το μεσημέρι η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, στην οποία μεταξύ άλλων θα αποτυπωθεί ο αντίκτυπος της πρότασης του Πρωθυπουργού για συναίνεση και εκλογές στο τέλος του 2015.

Πλημμύρες στη Τζακάρτα. Παιδιά προσπαθούν να διασχίσουν έναν πλημμυρισμένο δρόμο της Τζακάρτα.
REUTERS / BEAWIHARTA

Παιδιά προσπαθούν να διασχίσουν έναν πλημμυρισμένο δρόμο της Τζακάρτα.