Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 21:06

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014.

Παρακολουθώντας από τα παρασκήνια. Κρατούμενη των φυλακών της Σάντα Μόνικα στη Λίμα παρακολουθεί από τα παρασκήνια τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ιδρύματος, περιμένοντας τη στιγμή της συμμετοχή της. 
REUTERS / ENRIQUE CASTRO-MENDIVIL

Κρατούμενη των φυλακών της Σάντα Μόνικα στη Λίμα παρακολουθεί από τα παρασκήνια τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ιδρύματος, περιμένοντας τη στιγμή της συμμετοχή της. 

Έτοιμος για διάλογο με τις ΗΠΑ δηλώνει ο Κάστρο. Ένας άντρας περπατά στην Αβάνα, δίπλα από ταμπέλα που φέρει το πρόσωπο του προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο. Έτοιμος να μην εξαιρέσει κανένα θέμα από τον διάλογο με την Ουάσινγκτον δήλωσε ο Κάστρο σε ομιλία με την οποία έκλεισε την εξάμηνη κοινοβουλευτική σύνοδο, συμπληρώνοντας πως βλέπει στην προσέγγιση με τις ΗΠΑ την άρση ενός εμποδίου που υπάρχει εδώ και μισό αιώνα. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι η Κούβα δεν θα υποχωρήσει ως προς τις σοσιαλιστικές της αρχές.
REUTERS / STRINGER

Ένας άντρας περπατά στην Αβάνα, δίπλα από ταμπέλα που φέρει το πρόσωπο του προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο. Έτοιμος να μην εξαιρέσει κανένα θέμα από τον διάλογο με την Ουάσινγκτον δήλωσε ο Κάστρο σε ομιλία με την οποία έκλεισε την εξάμηνη κοινοβουλευτική σύνοδο, συμπληρώνοντας πως βλέπει στην προσέγγιση με τις ΗΠΑ την άρση ενός εμποδίου που υπάρχει εδώ και μισό αιώνα. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι η Κούβα δεν θα υποχωρήσει ως προς τις σοσιαλιστικές της αρχές.

Ένα από... τα 16 ηλιοβασιλέματα της ημέρας . Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός κινείται με ταχύτητα περίπου 28.000 χλμ/ώρα και συμπληρώνει μία περιστροφή γύρω από τη Γη σε 92 λεπτά, δίνοντας την ευκαιρία στους αστροναύτες να απολαύσουν περίπου 16 ανατολές και δύσεις Ηλίου σε μια ημέρα. Στη φωτογραφία, ο αστροναύτης Terry W. Virts αποτυπώνει ένα από τα 16 ηλιοβασιλέματα, στον Κόλπο του Μεξικού.
EPA / NSASA/TERRY VIRTS

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός κινείται με ταχύτητα περίπου 28.000 χλμ/ώρα και συμπληρώνει μία περιστροφή γύρω από τη Γη σε 92 λεπτά, δίνοντας την ευκαιρία στους αστροναύτες να απολαύσουν περίπου 16 ανατολές και δύσεις Ηλίου σε μια ημέρα. Στη φωτογραφία, ο αστροναύτης Terry W. Virts αποτυπώνει ένα από τα 16 ηλιοβασιλέματα, στον Κόλπο του Μεξικού.

Φεστιβάλ «Athens Erotic Art 2014». Χορεύτρια παρουσιάζει το νούμερό της στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Athens Erotic Art 2014» που πραγματοποιείται στο γηπέδο Tae Kwon Do στο Φάληρο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Χορεύτρια παρουσιάζει το νούμερό της στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Athens Erotic Art 2014» που πραγματοποιείται στο γηπέδο Tae Kwon Do στο Φάληρο.

Σνόουμπορντ με φόντο την Κωνσταντινούπολη. Στιγμιότυπο από τον αγώνα σνόουμπορντ γυναικών «World Cup Big Air» που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.
EPA / SEDAT SUNA

Στιγμιότυπο από τον αγώνα σνόουμπορντ γυναικών «World Cup Big Air» που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόβα παράστασης στην Κίνα. Στιγμιότυπο από πρόβα του «Χαν Σόου» που ανεβάζει ο όμιλος Dalian Wanda στην πόλη Γουχάν της Κίνας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές η παράσταση περιλαμβάνει μουσική, χορό, ακροβατικά, αλλά και αθλητικά στοιχεία. 
REUTERS / DARLEY SHEN

Στιγμιότυπο από πρόβα του «Χαν Σόου» που ανεβάζει ο όμιλος Dalian Wanda στην πόλη Γουχάν της Κίνας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές η παράσταση περιλαμβάνει μουσική, χορό, ακροβατικά, αλλά και αθλητικά στοιχεία. 

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στη Μόσχα. Ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο, φωτεινό στολίδι δεσπόζει μπροστά από το Κρεμλίνο στη Μόσχα. 
EPA / SERGEI ILNITSKY

Ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο, φωτεινό στολίδι δεσπόζει μπροστά από το Κρεμλίνο στη Μόσχα. 

Γλυπτά από άμμο στην Ισπανία. Επισκέπτες της έκθεσης γλυπτών από άμμο, η οποία διεξάγεται στην παραλία «Λα Πινέδα » στη βορειοανατολική Ισπανία, παρατηρούν ένα φουτουριστικό έργο. Για την κατασκευή των γλυπτών χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 300 τόνοι άμμου.
EPA / JAUME SELLART
Επισκέπτες της έκθεσης γλυπτών από άμμο, η οποία διεξάγεται στην παραλία «Λα Πινέδα » στη βορειοανατολική Ισπανία, παρατηρούν ένα φουτουριστικό έργο. Για την κατασκευή των γλυπτών χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 300 τόνοι άμμου.
Ουράνιο τόξο στη Βόρεια Θάλασσα. Ουράνιο τόξο διακρίνεται στον ουρανό της περιοχής Ντόρουμ της Γερμανίας. 
EPA / INGO WAGNER

Ουράνιο τόξο διακρίνεται στον ουρανό της περιοχής Ντόρουμ της Γερμανίας. 

Τα βίντεο είναι μονταρισμένα, υποστήριξε ο Γ. Αποστολόπουλος. Ο Γιώργος Αποστολόπουλος εξέρχεται από το Εφετείο όπου κατέθεσε ως ύποπτος για την τέλεση της κακουργηματικής πράξης της δωροδοκίας βουλευτή. «Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ», δήλωσε ο συνήγορος του φερόμενου «μεσάζοντα», Π. Σαράκης.  «Τα βίντεο είναι μονταρισμένα», πρόσθεσε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος εξέρχεται από το Εφετείο όπου κατέθεσε ως ύποπτος για την τέλεση της κακουργηματικής πράξης της δωροδοκίας βουλευτή. «Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ», δήλωσε ο συνήγορος του φερόμενου «μεσάζοντα», Π. Σαράκης.  «Τα βίντεο είναι μονταρισμένα», πρόσθεσε.