Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 18:56

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014.

Εβδομάδα μόδας στο Κέιπ Τάουν. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία της Νοτιοαφρικανής σχεδιάστριας Μαριάν Φάσλερ στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Κέιπ Τάουν. 
EPA / NIC BOTHMA

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία της Νοτιοαφρικανής σχεδιάστριας Μαριάν Φάσλερ στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Κέιπ Τάουν. 

Διαδήλωση στη Δυτική Όχθη. Ένας νεαρός Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του από τα πυρά του ισραηλινού στρατού το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια βίαιων συγκρούσεων μεταξύ παλαιστίνιων διαδηλωτών και του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη, βόρεια της Ιερουσαλήμ. Τουλάχιστον άλλοι είκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στο πέρασμα Καλάντια ανάμεσα στην Ιερουσαλήμ και τη Ραμάλα, μεταξύ των οποίων πολλοί από πραγματικά πυρά.
REUTERS / MOHAMAD TOROKMAN

Ένας νεαρός Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του από τα πυρά του ισραηλινού στρατού το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια βίαιων συγκρούσεων μεταξύ παλαιστίνιων διαδηλωτών και του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη, βόρεια της Ιερουσαλήμ. Τουλάχιστον άλλοι είκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στο πέρασμα Καλάντια ανάμεσα στην Ιερουσαλήμ και τη Ραμάλα, μεταξύ των οποίων πολλοί από πραγματικά πυρά.

Αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου του ιδιοκτήτη του Sewol. Ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Νότιας Κορέας Σεο Γιονγκ- σεόκ παρουσιάζει στα μέσα ενημέρωσης στοιχεία από τη νεκροψία και το τεστ DNA στο πτώμα του πλοιοκτήτη του οχηματαγωγού Sewol που βυθίστηκε τον περασμένο Απρίλιο. Από την νεκροψία δεν διαπιστώθηκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να δείχνει ότι ο θάνατος του Γιο Μπγιούνγκ Ουν προήλθε από τραύμα το οποίο προκλήθηκε από κάποιο όπλο ή αν υπήρξε στραγγαλισμός, καθώς οι ιστοί της κεφαλής και του τραχήλου έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης του πτώματος, ανέφεραν οι ιατροδικαστές.
REUTERS / KIM HONG-JI

Ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Νότιας Κορέας Σεο Γιονγκ- σεόκ παρουσιάζει στα μέσα ενημέρωσης στοιχεία από τη νεκροψία και το τεστ DNA στο πτώμα του πλοιοκτήτη του οχηματαγωγού Sewol που βυθίστηκε τον περασμένο Απρίλιο. Από την νεκροψία δεν διαπιστώθηκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να δείχνει ότι ο θάνατος του Γιο Μπγιούνγκ Ουν προήλθε από τραύμα το οποίο προκλήθηκε από κάποιο όπλο ή αν υπήρξε στραγγαλισμός, καθώς οι ιστοί της κεφαλής και του τραχήλου έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης του πτώματος, ανέφεραν οι ιατροδικαστές.

Υπέγραψε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ανταλλάσσει χειραψία με τον Ιταλό τεχνικό Κλαούντιο Ρανιέρι (δεξιά). Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι και επισήμως πια ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ανδρών, καθώς σήμερα υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. «Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά είχα καλή αίσθηση από την πρώτη στιγμή που συνάντησα τον πρόεδρο. Ήξερα την Ελλάδα και αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη λύση. Μου άρεσε η μαχητικότητα και το πνεύμα της Ελλάδας στο Μουντιάλ. Παρακολούθησα όλη την πορεία της φυσικά, η οποία ήταν πολύ καλή» δήλωσε ο κ. Ρανιέρι.
ICON PRESS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ανταλλάσσει χειραψία με τον Ιταλό τεχνικό Κλαούντιο Ρανιέρι (δεξιά). Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι και επισήμως πια ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ανδρών, καθώς σήμερα υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. «Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά είχα καλή αίσθηση από την πρώτη στιγμή που συνάντησα τον πρόεδρο. Ήξερα την Ελλάδα και αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη λύση. Μου άρεσε η μαχητικότητα και το πνεύμα της Ελλάδας στο Μουντιάλ. Παρακολούθησα όλη την πορεία της φυσικά, η οποία ήταν πολύ καλή» δήλωσε ο κ. Ρανιέρι.

Ξεπέρασαν τους 800 οι νεκροί Παλαιστίνιοι. Ένας άντρας κοιτά τα συντρίμμια ενός καταστραμμένου από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σπιτιού στη συνοικία Al Tufah στη Γάζα. Πάνω από 800 νεκρούς μετρά η παλαιστινιακή πλευρά από τις 8 Ιουλίου και την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανέφεραν παλαιστινιακές πηγές των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών.
EPA / MOHAMMED SABER

Ένας άντρας κοιτά τα συντρίμμια ενός καταστραμμένου από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σπιτιού στη συνοικία Al Tufah στη Γάζα. Πάνω από 800 νεκρούς μετρά η παλαιστινιακή πλευρά από τις 8 Ιουλίου και την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανέφεραν παλαιστινιακές πηγές των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών.

Προσευχές της Παρασκευής στο Μπαγκλαντές . Μουσουλμάνοι συμμετέχουν στην προσευχή της τελευταίας Παρασκευής του Ραμαζανιού σε τζαμί στην Ντάκα του Μπαγκλαντές. 
EPA / ABIR ABDULLAH

Μουσουλμάνοι συμμετέχουν στην προσευχή της τελευταίας Παρασκευής του Ραμαζανιού σε τζαμί στην Ντάκα του Μπαγκλαντές. 

Road trip στη Νεβάδα. Οι προβολείς ενός αυτοκινήτου φωτίζουν τον αυτοκινητόδρομο 168, στην περιοχή κοντά στη λίμνη Μιντ στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. 
EPA / JIM LO SCALZO

Οι προβολείς ενός αυτοκινήτου φωτίζουν τον αυτοκινητόδρομο 168, στην περιοχή κοντά στη λίμνη Μιντ στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση κατά των ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Γάζα. Πολίτες της Θεσσαλονίκης και Παλαιστίνιοι πραγματοποίησαν την Πέμπτη συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για την αιματοχυσία στη Γάζα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Πολίτες της Θεσσαλονίκης και Παλαιστίνιοι πραγματοποίησαν την Πέμπτη συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για την αιματοχυσία στη Γάζα.

Ετοιμασία για λασπόλουτρο. Γυναίκες καλύπτουν τα σώματά τους με λάσπη λίγο πριν κάνουν λασπόλουτρο στο τουριστικό θέρετρο Σουινίνγκ της Κίνας.
REUTERS / STRINGER/CHINA

Γυναίκες καλύπτουν τα σώματά τους με λάσπη λίγο πριν κάνουν λασπόλουτρο στο τουριστικό θέρετρο Σουινίνγκ της Κίνας.