Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 19:07

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 14 Απριλίου 2014.

Ανοιξιάτικο τοπίο στο Βερολίνο. Ένα μικρό κορίτσι κάνει κούνια στο γεμάτο ανθισμένες κερασιές πάρκο Mauerpark στο Βερολίνο.
REUTERS / STEFANIE LOOS

Ένα μικρό κορίτσι κάνει κούνια στο γεμάτο ανθισμένες κερασιές πάρκο Mauerpark στο Βερολίνο.

Η Ριάνα στο κόκκινο χαλί των MTV Movie Awards. H τραγουδίστρια Ριάνα ποζάρει κατά την άφιξή της στο κόκκινο χαλί για την απονομή των MTV Movie Awards 2014 στο Λος Άντζελες. Η Ριάνα κέρδισε το βραβείο Καλύτερης guest εμφάνισης για την ταινία «This is the End», στα φετινά MTV Movie Awards.
REUTERS / LUCY NICHOLSON

H τραγουδίστρια Ριάνα ποζάρει κατά την άφιξή της στο κόκκινο χαλί για την απονομή των MTV Movie Awards 2014 στο Λος Άντζελες. Η Ριάνα κέρδισε το βραβείο Καλύτερης guest εμφάνισης για την ταινία «This is the End», στα φετινά MTV Movie Awards.

ΗΠΑ: Ποινή δικαστηρίου έξω από τα συνηθισμένα σε «νταή». Το δικαστήριο του Οχάιο επέβαλε μία περίεργη ποινή σε έναν 62χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι παρενοχλεί μια γειτόνισσά του και την οικογένειά της, μέλη της οποίας πάσχουν από άνοια και αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες. Ο 62χρονος Έντμοντ Αβίβ, υποχρεώθηκε να κρατάει επί πέντε ώρες, σε κεντρική διασταύρωση του Κλίβελαντ, πινακίδα η οποία ανέφερε ότι είναι νταής, καθώς και ότι παρενοχλεί παιδιά με ειδικές ανάγκες, χωρίς να σέβεται τη διαφορετικότητα. Επιπλέον, ο δράστης καλείται να εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ημερών, καθώς και να περάσει σεμινάριο διαχείρισης θυμού, ενώ υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια, μέσω επιστολής.
 
REUTERS / AARON JOSEFCZYK

Το δικαστήριο του Οχάιο επέβαλε μία περίεργη ποινή σε έναν 62χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι παρενοχλεί μια γειτόνισσά του και την οικογένειά της, μέλη της οποίας πάσχουν από άνοια και αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες. Ο 62χρονος Έντμοντ Αβίβ, υποχρεώθηκε να κρατάει επί πέντε ώρες, σε κεντρική διασταύρωση του Κλίβελαντ, πινακίδα η οποία ανέφερε ότι είναι νταής, καθώς και ότι παρενοχλεί παιδιά με ειδικές ανάγκες, χωρίς να σέβεται τη διαφορετικότητα. Επιπλέον, ο δράστης καλείται να εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ημερών, καθώς και να περάσει σεμινάριο διαχείρισης θυμού, ενώ υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια, μέσω επιστολής.

 

Γιορτή της συγκομιδής στην Ινδία. Ένα αγόρι κάνει μία βουτιά στην ιερή λίμνη που βρίσκεται στο χώρο ενός ναού των Σιχ, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Baisakhi, στο Νέο Δελχί. Οι Σιχ γιορτάζουν το Baisakhi, τον εορτασμό της συγκομιδής, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της νέας χρονιάς.
REUTERS / ANINDITO MUKHERJEE

Ένα αγόρι κάνει μία βουτιά στην ιερή λίμνη που βρίσκεται στο χώρο ενός ναού των Σιχ, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Baisakhi, στο Νέο Δελχί. Οι Σιχ γιορτάζουν το Baisakhi, τον εορτασμό της συγκομιδής, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της νέας χρονιάς.

Γυναίκα εναντίον στρατιώτη. Παλαιστίνια συγκρούεται με Ισραηλινό στρατιώτη καθώς η πρώτη προσπαθεί να ανοίξει πύλη που οδηγεί σε χωριό κοντά στην πόλη Ραμάλα, στην Δυτική όχθη.
Reuters / MOHAMAD TOROKMAN

Παλαιστίνια συγκρούεται με Ισραηλινό στρατιώτη καθώς η πρώτη προσπαθεί να ανοίξει πύλη που οδηγεί σε χωριό κοντά στην πόλη Ραμάλα, στην Δυτική όχθη.

ΗΠΑ: Προπόνηση για το Μαραθώνιο της Βοστώνης. Αθλητές κάνουν ζέσταμα πριν την προπόνηση για το Μαραθώνιο της Βοστώνης.Την Τρίτη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη βομβιστική επίθεση κοντά στη γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης, προκαλώντας το θάνατο τριών ανθρώπων και τραυματίζοντας περισσότερους από 260. Μαζί με τους χιλιάδες δρομείς και εκατοντάδες χιλιάδες θεατές, η φετινή διοργάνωση του μαραθωνίου θα είναι πλαισιωμένη από ισχυρή αστυνομική παρουσία. Περίπου 3.500 αστυνομικοί, θα βρίσκονται επί ποδός κατά μήκος της διαδρομής των 26,2 μιλίων, ενώ νέοι κανονισμοί θα απαγορεύουν στους δρομείς και τους θεατές να κρατούν σακίδια ή δέματα.
BRIAN SNYDER / BRIAN SNYDER

Αθλητές κάνουν ζέσταμα πριν την προπόνηση για το Μαραθώνιο της Βοστώνης.Την Τρίτη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη βομβιστική επίθεση κοντά στη γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης, προκαλώντας το θάνατο τριών ανθρώπων και τραυματίζοντας περισσότερους από 260. Μαζί με τους χιλιάδες δρομείς και εκατοντάδες χιλιάδες θεατές, η φετινή διοργάνωση του μαραθωνίου θα είναι πλαισιωμένη από ισχυρή αστυνομική παρουσία. Περίπου 3.500 αστυνομικοί, θα βρίσκονται επί ποδός κατά μήκος της διαδρομής των 26,2 μιλίων, ενώ νέοι κανονισμοί θα απαγορεύουν στους δρομείς και τους θεατές να κρατούν σακίδια ή δέματα.

Εορτασμοί για τη Μεγάλη Εβδομάδα στις Φιλιππίνες. Μεταμφιεσμένος άντρας κοιτά το κινητό του τηλέφωνο στην πόλη Μόγκοπογκ, στο νησί Μαρινντούκε, στις Φιλιππίνες. Κόσμος μεταμφιεσμένος με ενδυμασίες ρωμαίων στρατιωτών, οι αποκαλούμενοι «Μοριόνς» συμμετέχουν στο ετήσιο φεστιβάλ, στο πλαίσιο του εορτασμών για τη Μεγάλη Εβδομάδα.
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Μεταμφιεσμένος άντρας κοιτά το κινητό του τηλέφωνο στην πόλη Μόγκοπογκ, στο νησί Μαρινντούκε, στις Φιλιππίνες. Κόσμος μεταμφιεσμένος με ενδυμασίες ρωμαίων στρατιωτών, οι αποκαλούμενοι «Μοριόνς» συμμετέχουν στο ετήσιο φεστιβάλ, στο πλαίσιο του εορτασμών για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Κίνα: «Καυγάς» επίδειξης ισχύος. Στιγμιότυπο από το ζωολογικό κήπο της Γιανγκζού, στην επαρχία Τζιανγκσου.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στιγμιότυπο από το ζωολογικό κήπο της Γιανγκζού, στην επαρχία Τζιανγκσου.

Καταστροφική πυρκαγιά στη Χιλή. Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε 500 κατοικίες και προκάλεσε την απομάκρυνση 10.000 ανθρώπων στην πόλη Βαλπαραΐσο της Χιλής, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου κοντά στην παραλιακή πόλη είναι η χειρότερη στην ιστορία της, σύμφωνα με την πρόεδρο της Χιλής Μισέλ Μπατσελέτ και είναι πιθανόν ότι ο απολογισμός θα είναι βαρύτερος.
REUTERS / Eliseo Fernandez

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε 500 κατοικίες και προκάλεσε την απομάκρυνση 10.000 ανθρώπων στην πόλη Βαλπαραΐσο της Χιλής, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου κοντά στην παραλιακή πόλη είναι η χειρότερη στην ιστορία της, σύμφωνα με την πρόεδρο της Χιλής Μισέλ Μπατσελέτ και είναι πιθανόν ότι ο απολογισμός θα είναι βαρύτερος.