Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 19:07

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 11 Απριλίου 2014.

Οικογενειακά πορτραίτα στο ζωολογικό κήπο του Βελγίου. Η Τζιμέλ, κρατά στην αγκαλιά της το ενός μηνός μωρό της, στο ζωολογικό κήπο Antwerp, στο Βέλγιο.
REUTERS / YVES HERMAN

Η Τζιμέλ, κρατά στην αγκαλιά της το ενός μηνός μωρό της, στο ζωολογικό κήπο Antwerp, στο Βέλγιο.

Άγκελα Μέρκελ: Ήρθα για να ακούσω τις ανησυχίες σας . Η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε φόρουμ για νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε καινοτόμους τομείς στο ξενοδοχείο «Χίλτον». Στην Ελλάδα υπάρχουν πλέον περισσότερες δυνατότητες απ
SOOC / Menelaos Myrillas

Η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε φόρουμ για νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε καινοτόμους τομείς στο ξενοδοχείο «Χίλτον». Στην Ελλάδα υπάρχουν πλέον περισσότερες δυνατότητες απ' ό,τι δυσκολίες, παρότι υπάρχει υψηλή ανεργία, τόνισε η Άγκελα Μέρκελ, η οποία ξεκίνησε το πρόγραμμα της επίσκεψής της στη χώρα μας με τη συμμετοχή της, από κοινού με τον πρωθυπουργό. «Ήρθα σήμερα εδώ για να μάθω κάποια πράγματα από εσάς, να ακούσω τις ανησυχίες σας, την πρόοδό σας, ήθελα να ρίξω μία ματιά στο μέλλον, να μιλήσω με νέους ανθρώπους και να μάθω τα προβλήματα, τις ανησυχίες σας» είπε απευθυνόμενη στους συμμετέχοντες στο φόρουμ, ξεκινώντας την ομιλία της.

«Υποδοχή» της Γερμανίδας Καγκελάριου Άγκελα Μέρκελ. Μέλη φορέων, οργανώσεων και πολίτες διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας για την επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.
NAFTEMPORIKI.GR / ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Μέλη φορέων, οργανώσεων και πολίτες διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας για την επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

Οι Nirvana στο Rock and Roll Hall of Fame. Ο ντράμερ Ντέιβ Γκρολ των Nirvana στη σκηνή κατά τη διάρκεια της 29ης ετήσιας τελετής Rock and Roll Hall of Fame στο κέντρο Barclays στο Μπρούκλιν. Η grunge μπάντα Nirvana, εντάχθηκαν στο Rock and Roll Hall of Fame, μαζί με τους Kiss και τον μάνατζερ των Beatles, Brian Epstein.
REUTERS / LUCAS JACKSON

Ο ντράμερ Ντέιβ Γκρολ των Nirvana στη σκηνή κατά τη διάρκεια της 29ης ετήσιας τελετής Rock and Roll Hall of Fame στο κέντρο Barclays στο Μπρούκλιν. Η grunge μπάντα Nirvana, εντάχθηκαν στο Rock and Roll Hall of Fame, μαζί με τους Kiss και τον μάνατζερ των Beatles, Brian Epstein.

Ετήσια απονομή βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης. Στιγμιότυπο από την ετήσια απονομή βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
fosphotos /

Στιγμιότυπο από την ετήσια απονομή βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες κατέκτησε το γιγαντιαίο χάρτινο περιστέρι στο Καλλιμάρμαρο. Μια θέση στα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες κέρδισε το γιγάντιο περιστέρι της Ειρήνης που έφτιαξαν χρησιμοποιώντας περίπου 280.000 χάρτινα καραβάκια μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα. Το γιγάντιο χάρτινο περιστέρι της ειρήνης που κατέλαβε έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων, κατασκευάστηκε σήμερα το πρωί στο Καλλιμάρμαρο, στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Προγράμματος «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας» που διοργάνωσαν το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 45.000 μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων όλης της χώρας.
REUTERS / YORGOS KARAHALIS

Μια θέση στα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες κέρδισε το γιγάντιο περιστέρι της Ειρήνης που έφτιαξαν χρησιμοποιώντας περίπου 280.000 χάρτινα καραβάκια μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα. Το γιγάντιο χάρτινο περιστέρι της ειρήνης που κατέλαβε έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων, κατασκευάστηκε σήμερα το πρωί στο Καλλιμάρμαρο, στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Προγράμματος «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας» που διοργάνωσαν το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 45.000 μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων όλης της χώρας.

Χόλιγουντ: Τα Minions καταλαμβάνουν το πάρκο της Universal Studios. Ένα κορίτσι γελά ενώ κάθεται δίπλα στον χαρακτήρα Evil Minion από την ταινία «Despicable Me», κατά τη διάρκεια τεχνικής πρόβας στο νέο θεματικό πάρκο "Despicable Me Minion Mayhem" στο Universal Studios Hollywood, στην Καλιφόρνια. Τα αξιολάτρευτα κίτρινα Minions καταλαμβάνουν το πάρκο της Universal Studios στο Χόλυγουντ από τις 12 Απριλίου, όπου είναι και τα επίσημα εγκαίνια.
REUTERS / JONATHAN ALCORN

Ένα κορίτσι γελά ενώ κάθεται δίπλα στον χαρακτήρα Evil Minion από την ταινία «Despicable Me», κατά τη διάρκεια τεχνικής πρόβας στο νέο θεματικό πάρκο "Despicable Me Minion Mayhem" στο Universal Studios Hollywood, στην Καλιφόρνια. Τα αξιολάτρευτα κίτρινα Minions καταλαμβάνουν το πάρκο της Universal Studios στο Χόλυγουντ από τις 12 Απριλίου, όπου είναι και τα επίσημα εγκαίνια.

Εβδομάδα Μόδας στη Σαγκάη. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του οίκου Fanny
REUTERS / ALY SONG

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του οίκου Fanny's F.UR, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Σαγκάης.

Ρωσία: Διαγωνισμός ψεύτικων βλεφαρίδων. Μοντέλο προετοιμάζεται για το διαγωνισμό ψεύτικων βλεφαρίδων κατά τη διάρκεια του ανοιξιάτικου φεστιβάλ «Ideal of Beauty» στη σιβηρική πόλη Κρασνογιάρσκ.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Μοντέλο προετοιμάζεται για το διαγωνισμό ψεύτικων βλεφαρίδων κατά τη διάρκεια του ανοιξιάτικου φεστιβάλ «Ideal of Beauty» στη σιβηρική πόλη Κρασνογιάρσκ.

Ευρωλίγκα: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 68-65. Με τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη 0,5΄΄ πριν τη λήξη του αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό 68-65 στο ΣΕΦ και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Top-16 της Ευρωλίγκας κατακτώντας την τρίτη θέση στον 5ο όμιλο, ενώ οι «πράσινοι» τερμάτισαν τέταρτοι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Με τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη 0,5΄΄ πριν τη λήξη του αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό 68-65 στο ΣΕΦ και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Top-16 της Ευρωλίγκας κατακτώντας την τρίτη θέση στον 5ο όμιλο, ενώ οι «πράσινοι» τερμάτισαν τέταρτοι.