Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 19:09

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014.

Στην χλιδή και την πολυτέλεια και η κατοικία του γενικού εισαγγελέα της Ουκρανίας. Ένας άντρας κάθεται στο υπνοδωμάτιο της κατοικίας του πρώην Γενικού Εισαγγελέα Βίκτορ Πσόνκα, στο χωριό Γκορενίτσι, έξω από το Κίεβο. Κόσμος και δημοσιογράφοοι εισήλθαν στην κατοικία του γενικού εισαγγελέα έξω από το Κίεβο τη Δευτέρα, αντικρύζοντας εικόνες χλιδής και πολυτέλειας.
REUTERS / Konstantin Chernichkin

Ένας άντρας κάθεται στο υπνοδωμάτιο της κατοικίας του πρώην Γενικού Εισαγγελέα Βίκτορ Πσόνκα, στο χωριό Γκορενίτσι, έξω από το Κίεβο. Κόσμος και δημοσιογράφοοι εισήλθαν στην κατοικία του γενικού εισαγγελέα έξω από το Κίεβο τη Δευτέρα, αντικρύζοντας εικόνες χλιδής και πολυτέλειας.

Ψάρεμα στην Ερυθρά θάλασσα. Ένας άντρας φτιάχνει δίχτυα για ψάρεμα στο Πορτ Σουδάν, στην Ερυθρά Θάλασσα.
REUTERS / MOHAMED NURELDIN ABDALLAH

Ένας άντρας φτιάχνει δίχτυα για ψάρεμα στο Πορτ Σουδάν, στην Ερυθρά Θάλασσα.

Άφιξη δύο νέων ενοίκων στο ζωολογικό κήπο του Βελγίου. Το πάντα Χάο Χάο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Ένα ζευγάρι γιγάντιων πάντα έφθασε στο Βέλγιο την Κυριακή, από ένα  κέντρο αναπαραγωγής στην επαρχία Σετσουάν στη νοτιοδυτική Κίνα. Το αρσενικό πάντα Χινγκ Χουί και το θηλυκό Χάο Χάο, ηλικίας 4 χρονών, δόθηκαν στον ζωολογικό κήπο του Βελγίου Pairi Daiza Zoo.
REUTERS / LAURENT DUBRULE

Το πάντα Χάο Χάο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Ένα ζευγάρι γιγάντιων πάντα έφθασε στο Βέλγιο την Κυριακή, από ένα  κέντρο αναπαραγωγής στην επαρχία Σετσουάν στη νοτιοδυτική Κίνα. Το αρσενικό πάντα Χινγκ Χουί και το θηλυκό Χάο Χάο, ηλικίας 4 χρονών, δόθηκαν στον ζωολογικό κήπο του Βελγίου Pairi Daiza Zoo.

Αφγανιστάν: Πολύνεκρη επίθεση από Ταλιμπάν εναντίον του αφγανικού στρατού . Στρατιώτης του αφγανικού εθνικού στρατού (ANA) κοιτάζει έξω από το παράθυρο ενός τεθωρακισμένου οχήματος, στη στρατιωτική βάση στην περιοχή Ναρί, κοντά στο φυλάκιο του στρατού στην επαρχία Κουνάρ. Τουλάχιστον 20 στρατιώτες σκοτώθηκαν από έφοδο Ταλιμπάν σε φυλάκιο του αφγανικού στρατού στην ανατολική επαρχία Κουνάρ, στη μεθόριο με το Πακιστάν.  Πρόκειται για την πλέον αιματηρή επίθεση εναντίον του αφγανικού στρατού εδώ και πολλούς μήνες.
 
REUTERS / OMAR SOBHANI

Στρατιώτης του αφγανικού εθνικού στρατού (ANA) κοιτάζει έξω από το παράθυρο ενός τεθωρακισμένου οχήματος, στη στρατιωτική βάση στην περιοχή Ναρί, κοντά στο φυλάκιο του στρατού στην επαρχία Κουνάρ. Τουλάχιστον 20 στρατιώτες σκοτώθηκαν από έφοδο Ταλιμπάν σε φυλάκιο του αφγανικού στρατού στην ανατολική επαρχία Κουνάρ, στη μεθόριο με το Πακιστάν.  Πρόκειται για την πλέον αιματηρή επίθεση εναντίον του αφγανικού στρατού εδώ και πολλούς μήνες.

 
Στιγμιότυπο από το καρναβάλι της Βενετίας. Τουρίστες κάθονται σε ένα παγκάκι δίπλα σε μεταμφιεσμένους συμμετέχοντες του καρναβαλιού της Βενετίας, στην πλατεία του Άγιου Μάρκου.
REUTERS / STRINGER/ITALY

Τουρίστες κάθονται σε ένα παγκάκι δίπλα σε μεταμφιεσμένους συμμετέχοντες του καρναβαλιού της Βενετίας, στην πλατεία του Άγιου Μάρκου.

«Selfie» στην κατασκήνωση διαδηλωτών στην Ταϊλάνδη. Μία γυναίκα φωτογραφίζει τον εαυτό της μπροστά από ένα πανό που σατιρίζει την πρωθυπουργό Γινγκλάκ Σιναουάτρα, σε μία κατασκήνωση αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην κεντρική Μπανγκόγκ. Οι διαδηλωτές έχουν βγει στους δρόμους από τον Νοέμβριο με στόχο την ανατροπή της πρωθυπουργού Γινγκλάκ Σιναουάτρα, την οποία θεωρούν μαριονέτα του αδελφού της Θαξίν Σιναουάτρα -πρώην πρωθυπουργού που ανατράπηκε με στρατιωτικό πραξικόπημα το 2006.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Μία γυναίκα φωτογραφίζει τον εαυτό της μπροστά από ένα πανό που σατιρίζει την πρωθυπουργό Γινγκλάκ Σιναουάτρα, σε μία κατασκήνωση αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην κεντρική Μπανγκόγκ. Οι διαδηλωτές έχουν βγει στους δρόμους από τον Νοέμβριο με στόχο την ανατροπή της πρωθυπουργού Γινγκλάκ Σιναουάτρα, την οποία θεωρούν μαριονέτα του αδελφού της Θαξίν Σιναουάτρα -πρώην πρωθυπουργού που ανατράπηκε με στρατιωτικό πραξικόπημα το 2006.

Βενεζουέλα: Συνεχίζονται οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην πλατεία Αλταμίρα, στο Καράκας. Χρησιμοποιώντας απορρίμματα και άχρηστα οικοδομικά υλικά, οπαδοί της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας έχουν στήσει οδοφράγματα σε πολλά σημεία του Καράκας. 13 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις συγκρούσεις που έχουν ξεκινήσει από τις 12 Φεβρουαρίου, όταν οι οπαδοί της αντιπολίτευσης ξεσηκώθηκαν εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν.
REUTERS / Carlos Garcia Rawlins

Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην πλατεία Αλταμίρα, στο Καράκας. Χρησιμοποιώντας απορρίμματα και άχρηστα οικοδομικά υλικά, οπαδοί της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας έχουν στήσει οδοφράγματα σε πολλά σημεία του Καράκας. 13 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις συγκρούσεις που έχουν ξεκινήσει από τις 12 Φεβρουαρίου, όταν οι οπαδοί της αντιπολίτευσης ξεσηκώθηκαν εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν.

Επίσκεψη Μέρκελ στο Ισραήλ. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου με την γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου στην Ιερουσαλήμ. Η γερμανίδα καγκελάριος Άβρίσκεται στο Ισραήλ μαζί με τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησής της για διαβουλεύσεις και ένα κοινό υπουργικό συμβούλιο των δύο κρατών. Η κυβέρνηση της Γερμανίας θεωρεί το Ιράν μια δυνητική απειλή όχι μόνο για το Ισραήλ αλλά και για ευρωπαϊκές χώρες, δήλωσε η Άγκελα Μέρκελ την Τρίτη, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον ισραηλινό πρωθυπουργό.
REUTERS / AMMAR AWAD

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου με την γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου στην Ιερουσαλήμ. Η γερμανίδα καγκελάριος Άβρίσκεται στο Ισραήλ μαζί με τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησής της για διαβουλεύσεις και ένα κοινό υπουργικό συμβούλιο των δύο κρατών. Η κυβέρνηση της Γερμανίας θεωρεί το Ιράν μια δυνητική απειλή όχι μόνο για το Ισραήλ αλλά και για ευρωπαϊκές χώρες, δήλωσε η Άγκελα Μέρκελ την Τρίτη, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον ισραηλινό πρωθυπουργό.

«Προϊόν ανήθικου μοντάζ» χαρακτηρίζει ο Ερντογάν τη συνομιλία με τον γιο του. Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαιρετά τους υποστηρικτές του κατά την  άφιξή του στο κοινοβούλιο στην Άγκυρα. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε κατασκευασμένο και «εντελώς ψεύτικο» το τηλεφώνημα στο οποίο φέρεται να συνομιλεί με τον γιο του για το πώς θα κρύψουν μεγάλες ποσότητες χρημάτων της οικογένειας και το οποίο διοχετεύτηκε στο Διαδίκτυο. Η συνομιλία, η γνησιότητα της οποίας δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ανεξάρτητα, φέρεται να έγινε τον Δεκέμβριο, όταν πολλοί εκ των συνεργατών του πρωθυπουργού της Τουρκίας είχαν συλληφθεί με κατηγορίες περί διαφθοράς.
REUTERS / UMIT BEKTAS

Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαιρετά τους υποστηρικτές του κατά την  άφιξή του στο κοινοβούλιο στην Άγκυρα. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε κατασκευασμένο και «εντελώς ψεύτικο» το τηλεφώνημα στο οποίο φέρεται να συνομιλεί με τον γιο του για το πώς θα κρύψουν μεγάλες ποσότητες χρημάτων της οικογένειας και το οποίο διοχετεύτηκε στο Διαδίκτυο. Η συνομιλία, η γνησιότητα της οποίας δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ανεξάρτητα, φέρεται να έγινε τον Δεκέμβριο, όταν πολλοί εκ των συνεργατών του πρωθυπουργού της Τουρκίας είχαν συλληφθεί με κατηγορίες περί διαφθοράς.

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία από τη συλλογή Corrie Nielsen Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 - 2014, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.
REUTERS / BENOIT TESSIER

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία από τη συλλογή Corrie Nielsen Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 - 2014, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.